Dodaj do ulubionych

kurs autobusem 103

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 12:09
Co się dzieje z tą linią?Od jakiegoś czasu autobusy wypadają z kursu,stoi się
po pół godziny na przystankach,ludzie spóżniaja się do pracy i szkół.Wczoraj
czekałam od 17;50 do 18;27.Przyjechały dwa na raz.W dni targowe (bazar
wolumen-wtorek,piątek),nie sposób wejść do autobusu,a od pażdziernika doszli
jeszcze studenci UKSW.Może szanowny ZTM ,za nasze ciężkie pieniądze(ceny
biletów)dołożył by trochę kursów do rozkładu jazdy,byśmy mogli jeżdzić jak
ludzie.Gdzie z takim wnioskiem?Do ZTM,czy do Gminy?
Obserwuj wątek
    • anika1983 Re: kurs autobusem 103 06.10.06, 16:13
      Do Pana Marcinkiewicza, on ostatnio jeździł popisowo ZTM
      • Gość: asia Re: kurs autobusem 103 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:22
        Fakt,że on jeżdzi tylko popisowo,a my zwykli wyjadacze na co dzień.Dodam też,że
        moje dziecko,wracając dziś ze szkoły autobusem lini 103, straciło portfel z
        legitymacją i biletem miesięcznym, a miesiąc się dopiero zaczął.Tłok sprzyja
        kieszonkowcom,choć portfel był w kieszeni, w plecaku.Bardzo się cieszyłam,że na
        te zapomiane Młociny dali dodatkową linię,która bardziej łączy nas ze
        światem,ale chyba uprzedziłam fakty.
        • Gość: Bielańczyk Re: kurs autobusem 103 IP: *.acn.waw.pl 06.10.06, 17:33
          W sobotę wypadł jeden pojaz w niedziele też .Wszystko w kierunku Bielan.
          Czekałem długo jak juz przyjechał to był pełen ludzi i ślimaczył się jak
          zwykle.Szczególnie denerwują mnie te rzechy z PKS Grodzisk Mazowiecki.
          Ślimaczy się taki i nawet biegu nie zmieni .Pojazdy te są zamałe na ilość osób
          jadących nimi.Do Wolumenu w dzień dyszla suną duże grupy emerytów a przy
          Wolumenie miejsce ich zajmują wdowy jadące do mężów na groby na Wólkę .
          A w drugą stronę to już jest kocioł bo do autobusu wsiadają jeszcze studenci
          UKSW.
          • bartllomiej Re: kurs autobusem 103 06.10.06, 22:38
            sposob nie jezdzic tym autobusem juz dawno zrezygnowalem z tej lini wole miec
            dwie przesiadki niz gnic w 103
            • very_famous Re: kurs autobusem 103 07.10.06, 11:48
              Autobusy wypadają z kursu, bo na tej linii jeżdżą autobusowe trupy. Jeszcze nie
              widziałam nowego pojazdu na tej linii. Na dodatek autobusy na tej linii są
              krótkie. Ot rozwiązanie komunikacyjne.
              • Gość: Bielańczyk Re: kurs autobusem 103 IP: *.acn.waw.pl 08.10.06, 14:54
                Nastała niedziela 08.10.2006 i znowu wypadł autobus 103 z rozkładu jazdy.
                Nie lubie donosów ale zdobyłem się na odwagę i napisałem skargę do ZTM .
                Nie zmienie linni bo nie mam innego wyjścia i jestem na nią skazany.Ale nie
                daruje moich zmarnowanych 30 minut wolnej niedzieli (oczekiwanie na następny
                autobus).Teraz bede pisał za każdym razem jak te rzęchy nie przyjadą na czas
                lub wypadną z trasy.
                • bartllomiej Re: kurs autobusem 103 08.10.06, 20:30
                  zawsze jest alternatywa dla tej lini, kiedy jezdzily przegubowe ikarusy ale to
                  z 2 lata temu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka