Dodaj do ulubionych

Ubieranie choinki w PracoVni

13.12.06, 15:28
Uwaga, w najbliższą niedzielę, koło 20.00, Maciek zaprasza do PracoVni
wszystkich chętnych do wycinania, ozdabiania, wiązania etc, miłośników origami
i zręcznie operujących szydełkiem, a także wszystkich innych, którzy chcą
tylko wieszać wyprodukowane przez nas ozdoby na choince!...;))
Obserwuj wątek
    • Gość: Sympatyczna Ubieranie PracoVni - ale gdzie to jest ? IP: *.chello.pl 13.12.06, 15:51
      Ubieranie PracoVni - ale gdzie to jest ?
      Chetnie przyjadę i ubiorę, ale gdzie to jest Maćku ?
      Sympatyczna
      • jota.40 Re: Ubieranie PracoVni - ale gdzie to jest ? 13.12.06, 16:24
        Odpowiem zamiast Maćka ;)); to jest tu:
        www.pracovnia.pl/
        wejście do PracoVni w podwórku; wchodzi się przy sklepie ogrodniczym.
        • Gość: nowi radni Czy radni mogą przyjść czy zostana wyrzuceni ? IP: *.chello.pl 13.12.06, 17:17
          Czy nowi radni mogą przyjść czy zostaną wyrzuceni ? Niby idą swięta ale nie
          wiadomo co nas może spotkać. Ośrodków kultury na Bielanach i na Żoliborzu jak
          na lekarstwo a szczególnie tej alternatywnej może się nam dostać za
          poprzedników.
          • jota.40 Re: Czy radni mogą przyjść czy zostana wyrzuceni 13.12.06, 17:53
            Jasne ;). Nowi radni biorą nożyczki i klej do kieszeni, aktówki wypychają
            kolorową bibułką oraz krepiną, po czym pędzą do alternatywnego, ale i jakże
            reprezentatywnego ośrodka kultury, jakim jest art-club P., nawiązywać
            dobrosąsiedzkie relacje!! ;))
            • Gość: satyryk Jak można tak opisywać nowych radnych ??? IP: *.chello.pl 13.12.06, 18:39
              Radni biorą....... do kieszeni ??? aktówki wypychają......,
              pędzą......, nawiązywać dobosąsiedzkie relacje ? (a Łyżwiński ?)
            • donkej Re: Czy radni mogą przyjść czy zostana wyrzuceni 13.12.06, 22:22
              ja tradycyjnie wezmę szydełko i będę produkować gwiazdki oraz anioły.
              • Gość: weterynarz prawa Re: Czy radni mogą przyjść czy zostana wyrzuceni IP: *.chello.pl 13.12.06, 23:07
                Zazdroszczę i Pozdrawiam.
                Chętnie bym pomógł!
                Niestety od dzisiaj przygotowuje się do jakiegoś egzaminu z prawa weterynaryjnego.
                Może wreszcie uda mi się dotrzeć do Was nie incognito, boć przecież w PracoVni
                trochę piwa i coli wypiłem, a nie chcę być wzięty przypadkiem za tajemniczego
                Don Pedra, ani tym bardziej Weterynarza Samoobrony. Znacie Mnie i Wasze
                sąsiadki, przemiłe Babcie też mnie znają.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka