evolutionofsound 01.05.07, 10:33 Calkiem ladnie sie prezentuje: www.zoliborz.org.pl Nie zagladalem glebiej ale chyba juz wstydu nie przynosi tak jak to: www.bielany.waw.pl zielonej Majowki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukka Re: Nowe www dzielnicy IP: *.acn.waw.pl 01.05.07, 23:14 Za to przynosi wstyd wykonawcom. Mam nadzieję, że to jeszcze wersja beta i zostanie poprawiona... Ładne, ale składane na kolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz prawa Re: Nowe www dzielnicy IP: *.chello.pl 02.05.07, 13:02 Gratuluję nowego WWW. Wiadomo, że trzeba jeszcze trochę nad nim popracować, ale i tak to co jest, jest czytelne i ładnie wykonane. Bez problemu dowiedziałem się o imprezach związanych z 3 Majem. Wiem dzięki temu, że jutro będę u Kostki na dziesiątą. Kolor zielony jest bardzo przyjemny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blejk Re: Nowe www dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:16 Mogliby w końcu uruchomić "kamerę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenny Re: Nowe www dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:52 rzeczywiście, jak to jeszcze dopracują, będzie co pochwalić:> a bielany....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz prawa Re: Nowe www dzielnicy IP: *.chello.pl 04.05.07, 23:08 Tak, kamera by się przydała. Nawet może nie jedna, jak kiedyś, ale ze trzy. Na przykład jedna z widokiem na skrzyżowanie ul. Słowackiego z Trasą AK, druga z widokiem z Kolonii Pierwszej na plac Wilsona, a trzecia na Placu Grunwaldzkim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agma Re: Nowe www dzielnicy IP: *.acn.waw.pl 05.05.07, 13:05 Nowa strona prezentuje się rzeczywiście przyjemnie, ale wisi już jako oficjalna co najmniej półtora miesiąca jak nie więcej i szkoda, że w dalszym ciągu nie ma na niej bardzo wielu informacji, masa zakładek ciągle nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Bielany IP: *.acn.waw.pl 05.05.07, 22:32 trudno dziwić się temu, że Bielany stronę www. mają sprzed co najmniej 7 lat. Poprzednie władze samorządowe był byle jakie i poza uprawianiem polityki nic je nie interesowało. Obecne może nie uprawiają polityki, ale w dużej części są z epoki gierkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś