Dodaj do ulubionych

Nowe www dzielnicy

01.05.07, 10:33
Calkiem ladnie sie prezentuje: www.zoliborz.org.pl
Nie zagladalem glebiej ale chyba juz wstydu nie przynosi tak jak to:
www.bielany.waw.pl

zielonej Majowki!
Obserwuj wątek
    • Gość: lukka Re: Nowe www dzielnicy IP: *.acn.waw.pl 01.05.07, 23:14
      Za to przynosi wstyd wykonawcom. Mam nadzieję, że to jeszcze wersja beta i zostanie poprawiona...
      Ładne, ale składane na kolanie.
    • Gość: weterynarz prawa Re: Nowe www dzielnicy IP: *.chello.pl 02.05.07, 13:02
      Gratuluję nowego WWW.
      Wiadomo, że trzeba jeszcze trochę nad nim popracować, ale i tak to co jest, jest
      czytelne i ładnie wykonane.
      Bez problemu dowiedziałem się o imprezach związanych z 3 Majem.
      Wiem dzięki temu, że jutro będę u Kostki na dziesiątą.
      Kolor zielony jest bardzo przyjemny.

Pozdrawiam
    • Gość: Blejk Re: Nowe www dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:16
      Mogliby w końcu uruchomić "kamerę".
      • Gość: jenny Re: Nowe www dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:52
        rzeczywiście, jak to jeszcze dopracują, będzie co pochwalić:> a bielany....?
        • Gość: weterynarz prawa Re: Nowe www dzielnicy IP: *.chello.pl 04.05.07, 23:08
          Tak, kamera by się przydała. Nawet może nie jedna, jak kiedyś, ale ze trzy.
          Na przykład jedna z widokiem na skrzyżowanie ul. Słowackiego z Trasą AK, druga z
          widokiem z Kolonii Pierwszej na plac Wilsona, a trzecia na Placu Grunwaldzkim.

Pozdrawiam
          • Gość: agma Re: Nowe www dzielnicy IP: *.acn.waw.pl 05.05.07, 13:05
            Nowa strona prezentuje się rzeczywiście przyjemnie, ale wisi już jako oficjalna
            co najmniej półtora miesiąca jak nie więcej i szkoda, że w dalszym ciągu nie ma
            na niej bardzo wielu informacji, masa zakładek ciągle nie działa.
    • Gość: gość Bielany IP: *.acn.waw.pl 05.05.07, 22:32
      trudno dziwić się temu, że Bielany stronę www. mają sprzed co najmniej 7 lat.
      Poprzednie władze samorządowe był byle jakie i poza uprawianiem polityki nic je
      nie interesowało. Obecne może nie uprawiają polityki, ale w dużej części są z
      epoki gierkowskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka