wierna5 05.10.07, 14:02 Wiecie może czy w okolicy, w rozsądnych cenach organizuje ktoś bal sylwestrowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierzant.podsiadlik Re: Bal sylwestrowy? 05.10.07, 14:28 Bal sylwestrowy? (rzut oka za okno) (rzut oka na kalendarz) (rzut oka na drugi kalendarz) (ulga, że się nie zniknęło w czasoprzestrzeni na dwa miesiące) A tak na serio chcialabym zasugerować, że zadanie tego pytania w grudniu może ułatwić ewentualną odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna5 Re: Bal sylwestrowy? 05.10.07, 14:34 Wiem że jest trochę czasu jeszcze :) ale w grudniu to już miejsc może nie być jak jest bal w atrakcyjnej cenie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
empi64 Re: Bal sylwestrowy? 05.10.07, 14:44 Polecam Klub ASTRA na górkach przy Braci Załuskich. Wstęp właściwie darmowy, trzeba przynieść własne jedzenie i picie, ubiór dowolny z jednym wyjątkiem: wymagane jest wygodne, najlepiej sportowe, obuwie, niezbędne w przypadku szybkiej ewakuacji w razie interwencji straży miejskiej bądź policji. Odpowiedz Link Zgłoś
jota-40 Re: Bal sylwestrowy? 05.10.07, 14:50 Zgadzam się, nie ma, jak górki. Dogodny widok na fajerwerki! No i jeszcze skarpa nad placem Lelewela. Zjeżdżało się tam kiedyś na sankach z szampanem... Ech, Sylwester. A może zaczniemy już dziś lobbing w sprawie dzielnicowej imprezy wokół Dziewczyny z dzbanem? Zaistniała kiedyś taka koncepcja... Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Bal sylwestrowy? 05.10.07, 16:17 jota-40 napisała: > Ech, Sylwester. A może zaczniemy już dziś lobbing w sprawie > dzielnicowej imprezy wokół Dziewczyny z dzbanem? no to zacznijmy :-) ja mam już wieloletnie doświadczenie (w imieniu naszej grupy wzajemnej adoracji, zwanej Żoliborskimi Internautami ;- )) w napastowaniu urzędu (o czym już zdążyłąm już napisać gdzieś niżej), dysponuję adresami, wzorami listów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Bal sylwestrowy? 05.10.07, 15:03 ja od trzech lat namiętnie piszę do rzecznika naszej dzielnicy p. Kawki, żeby w parku Żeromskiego w sylwestra coś zorganizowali, chociaż jakieś sztuczne ognie, albo od biedy żeby zostawili park otwarty do późna, żeby Żoliborzanie mogli się zebrać i popuszczać jakieś fajerwerki. zawsze odpisuje, że to ciekawy pomysł, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
sok.m Re: Bal sylwestrowy? 05.10.07, 19:07 Pamiętam,ze w zeszłym roku sylwestra organizowano w w Klubie Grota przy Broniewskiego (prawie przy skrzyżowaniu z Krasińskiego), nie wiem jednak z jakim skutkiem... A swoją drogą też chętnie poznam opinie dotyczące miejsc na sylwestrowe szaleństwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Miejcie litosc nad zwierzatkami, IP: *.bb.online.no 06.10.07, 09:16 ktore tak strasznie cierpia z powodu fajerwerkow. A jak wyglada miasto nastepnego dnia ? Niedopalone czesci fajerwerkow do dzis leza na trawnikach.W kraju, gdzie mieszkam w Nowy Rok odbywa sie solidarne sprzatanie tych smieci.Ale tutejsze organizacje ekologiczne nie zajmuja sie lobowaniem za kase, tylko organizuja takie akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Bal sylwestrowy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 07:47 Błagam, tylko nie w Żeromskim. Taki sztuczny on jest. Tu wejść nie można, tam stanąć. Kępa sto razy lepsza, albo choć Lelewel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: Bal sylwestrowy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 17:14 Popieram Lelewela bo w samym środku. Albo skwerek przy Komedii. Odpowiedz Link Zgłoś