Gość: kizu44 IP: *.chello.pl 11.12.07, 19:37 Witam czy ktos z Was korzystal w tej kliniki? Zastanawiam sie czy tam sie nie udac i chcialabym znac opinie innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motyl Re: klinika stomatologiczna EDENT - Wólczyńska 17 IP: *.acn.waw.pl 15.12.07, 21:59 polecam klinike stomatologiczną club dent, ale to na białołęce. ale rewelacja. super lekarze, super warunki, sprzęt i podejscie do pacjenta. na prawde polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: klinika stomatologiczna EDENT - Wólczyńska 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 08:44 moja siostra chodzi do EDENT i jest zadowolona. Ja wzorem motyla moge polecic mojego dentyste na Pradze, do ktorego chodze od wiekow, ale nie wiem czy na pewno o to chodzi w tym watku, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
velvet70 Re: klinika stomatologiczna EDENT - Wólczyńska 17 17.12.07, 11:10 a jakie ceny w EDENCIE ?? Powalają, czy przystępne w miarę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: klinika stomatologiczna EDENT - Wólczyńska 17 IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.12.13, 16:46 nie polecam . dostawili mi ząb do protezy, wytrzymał 3 miesiące. reklamacji nie uznają. partaczą robote. Odpowiedz Link Zgłoś