Dodaj do ulubionych

dobry weterynarz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 11:52
Od niedawna mieszkam w Warszawie, mam 15-letnią suczkę, która
potrzebuje częstej pomocy weterynarza. Proszę o pomoc w wyborze
dobrego, niedrogiego weterynarza. Najlepiej na Bielanach, ew.
Bemowie lub Żoliborz.
Obserwuj wątek
    • Gość: panidj Re: dobry weterynarz IP: *.acn.waw.pl 24.01.08, 16:07
      ja polecam p. malgosie brzoske z ul. klaudyny 32.
      tez mam psa w tym wieku i ZAWSZE mozna na p. malgosie liczyc. jest cudowna osoba!
      w tym samym gabinecie przyjmuje p. suminska i bron boze do niej..!
      • neta.hard Re: dobry weterynarz 24.01.08, 23:47
        A dlaczego nie do niej?
      • Gość: Wawa-wjs Re: dobry weterynarz IP: *.centertel.pl 09.04.18, 14:55
        A ja niestety nie polecam. Pies miał od pół roku kłopoty z nerkami i niestety nie zostało to zdiagnozowane przez p. Brzóskę
        Pies zszedł ma mocznice. Lekarz zapewniał że pies nic nie będzie czuł. Chociaż jak się okazuje schodził w meczarniaxh.
    • janigor1 Re: dobry weterynarz 25.01.08, 01:13
      Dr Jacek Markowski, Żeromskiego 4 a, (na przeciwko apteki) ale tylko on, drugi doktor, który tam przyjmuje nie jest taki dobry.
      • ddb2 Re: dobry weterynarz 25.01.08, 08:57
        Na Chomiczowce, Conrada 4A, przyjmuje bardzo doswiadczony lekarz,
        dr.Gora. Pracuje tam tez jego corka.
        • madziulak5 Re: dobry weterynarz 25.01.08, 20:50
          ANIMA przychodnia na Podleśnej 57.
          POLECAM!
          Mają świetnych fachowców i sprzęt diagnostyczny.
          • Gość: Jowita Re: dobry weterynarz IP: 78.133.158.* 28.01.08, 12:05
            Popieram Animę.
          • Gość: aga Re: dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.08, 09:08
            NIGDY NIE KORZYSTAJCIE z lecznicy ANIMA na Podleśnej w Warszawie !!!

Wmówili mi że mój pies ma nowotwór na podstawie samego zdjęcia USG

i dr Ratajska od razu umówiła mojego pieska na operację (wycięcie części nosa) -
            to bardzo ryzykowny zabieg - choć tam mi o tym nie powiedziano i wykonuje się go
            w ostateczności.

Mój pies nie ma nowotworu a na Podleśnej chcieli tak po prostu pokroić mi psa.
            • Gość: TK Re: dobry weterynarz IP: *.jmdi.pl 21.06.08, 13:29
              Podobnie jak panidj polecam p. Małgosię Brzóskę z Klaudyny. Gdybym
              była czworonogiem, to chciałabym tylko u niej się leczyć!
              Najwspanialszy weterynarz z wielu jakich spotkałam!
              • Gość: jotka Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 00:54
                witam!
                Ja polecam lecznicę na ul. Gdańskiej. Dobra, fachowa pomoc
                weterynaryjna. Co do Klaudyny: pani Brzózka jest bardzo miła, ale
                kiedyś się na niej poważnie zawiodłam. Moja papuga miała złamaną
                noę, a ona wmówiła mi, że to zwichnięcie i wystarczą okłady z sody.
                Po tym moja papuga nie mogła normalnie chodzić. Co do Sumińskiej, to
                faktycznie nie polecam jej. Od wielu osób słyszałam o niej negatywe
                opinie.
      • Gość: kam Re: dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.13, 05:03
        Ja osobiście odradzam tego weterynarza jeśli chodzi o sterylizacje u tego Pana. Miałem kotke z jego hodowli umowa podpisana tylko że działa w jednym kierunku jeśli Ty coś zrobisz źle to płacisz.. Za to że bym nie wysterylizowal kotki zaplacilbym karę zrobiłem u tego Pana bo stwierdziłem że prowadził mi kota od początku i to jeszcze od niego go brałem, stwierdziłem że nic jej nie zrobi, ale niestety po sterylizacji kotka zdechła:-( A Pan ładnie umył ręce... Więc nie sterylizujcie tam kotów no i nie bierzcie od tego Pana z hodowli.
    • Gość: ania Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 18:18
      Polecam doktor Romanowską w Żoliborskiej klinice na Schrogera 72a, ale tylko ją.
      Do kardiologa jeżdżę aż na ursynów do kliniki SGGW -
      dr. Niziołek również polecam ( ma swoją stronę www, można zajrzeć). Na usg
      jeżdżę na Powstańców śląskich 101 do dr. Marcińskiego ( naprawdę świetny
      diagnosta, według wielu opinii jeden z najlepszych w Polsce).
      Mogę także polecić bardzo dobrego chirurga dr. Wyparta ( również klinika
      Żoliborska), rok temu operował moją 14 letnią suczkę.Niestety dr. Wypart
      wyjechał ale mam nadzieję, że powróci.
      • lewana77 Re: dobry weterynarz 27.06.08, 21:14
        ja tez polecam Gdanska-Kruszynskiego konkretnie
        • Gość: ktokolwiek Re: dobry weterynarz IP: *.171.103.226.crowley.pl 02.09.08, 23:09
          Również się pod tym podpisuję i gorąco polecam Doktora Kruszyńskiego
          z lecznicy na Gdańskiej.
    • Gość: ladyk Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 23:14
      a ja BARDZO polecam przy Mickiewicza (wejscie od Kniaznina) -
      Przybylskiego. moja psiula tez ma 15 lat i od zawsze byla pod opieka
      Przybylskiego i pewnie dzieki temu jest w takiej swietnej formie :)
      • Gość: gościówa Re: dobry weterynarz IP: *.dms.net.pl 25.07.08, 18:21
        Dr. Góra na Gdańskiej,
        Dr. Góra-Targońska(jego córka) - Lecznica LABRADOR na pl. Inwalidów
        Dr. Kuśmierski - chirurg - ta sama lecznica, co wyżej
        Dr. Brzóska na Bielanach,

NIGDY, ale to przenigdy nie chodźcie na Tucholską przy skwerze
        Zgrupowania AK "Żniwiarz" - facet totalnie niekompetentny, boi się
        psów :|

Pozdrawiam
    • Gość: @ Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 19:34
      Polecam LABRADOR przy pl. Inwalidów 10. Cala ekipa jest bardzo dobra. Nawet jak
      idę z psiakiem zaszczepić na coroczne szczepienia - przebadają psinkę wzdłuż i
      wszerz. Czego nie mogę powiedzieć o dr Przybylskim.
      NIE POLECAM - dr Przybylskiego przy Mickiewicza, wejście od Kniaźnina.
      • Gość: beat1 Re: dobry weterynarz IP: 213.17.168.* 29.07.08, 15:28
        Dr Przybylski - NIE POLECAM, nie wykrył u mojego pieska wady serca,
        piesek ku naszej rozpaczy nie żyje :-((((
      • Gość: bob Nie zgadzam się i przestrzegam IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 21:09
        Może i są tam sprawni lekarze, ale to niestety za mało. Cięcie na kasę ma ta firma w standardzie.
        Próbowałem dwa albo trzy razy i za każdym razem te same praktyki, mające na celu wyciągnięcie pieniędzy, wszystkimi dostępnymi sposobami. Jako kuriozum podam przykład kiedy za "dopyszczne" podanie mojemu psu przez panią doktor pastylek zakupionych w tej lecznicy (oczywiście z marżą większą niż w aptece), trzeba było dodatkowo zapłacić, poza ceną wizyty oczywiście. I może jeszcze jeden... Po wizycie z moim psem zostały mu przepisane zastrzyki. Przy okazji wizyty i zrobienia pierwszego zastrzyku policzono mi poza nim również wizytę. Kiedy przy drugiej wizycie na zastrzyk próbowano zrobić to samo, zaprotestowałem i wtedy dopiero zwolniono mnie z opłaty za wizytę. Nie polecam ściemniaczy. Niestety zawsze znajdzie się ktoś kto potulnie zapłaci i jeszcze w necie pochwali. Ech....
    • Gość: xyz Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 19:47
      Plac Inwalidów.
      • Gość: lenka.6 Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.08, 16:00
        Dawno nie zaglądałam na to forum, a tu tyle nowych wpisów i rad. Niestety mojej
        kochanej suni już nie ma :(( Nie pomieszkała ze mną zbyt długo w Warszawie.
        Zachorowała na nerki, nie dało się jej uratować. Ależ mi jej brakuje!!! Dziękuję
        za wszystkie rady. Mi się już nie przydadzą, ale jestem przekonana, że wiele
        osób z nich skorzysta. Ja leczyłam swoją sunię w klinice przy Powstańców
        Śląskich. Mam poczucie, że miała tam profesjonalna opiekę do samego końca. I co
        było bardzo wazne- całodobową. Spędziłam tam wiele nocnych godzin na
        kroplówkach, jak zdecydowałam sie podawać kroplówki w domu zawsze mogłam
        zadzwonić i dostałam poradę lekarza przez telefon. Nie mogę niczeg złego
        powiedzieć o tym miejscu.
        Zyczę zdrowia wszystkim waszym zwierzakom - oby były z Wami jak najdłużej.
        Pustka po nich jest straszna!
        • stworzen Re: dobry weterynarz 30.07.08, 14:57
          lenko.6 współczuję szczerze...

Czy ktoś mógłby polecić jakiegoś dobrego (oczywiście przede
          wszystkim kompetentnego, ale również przyjaznego wobec zwierząt i
          ich właścicieli ;-)) weterynarza, zajmującego się kotami? Koniecznie
          na Żoliborzu. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.
          • Gość: Maja Re: dobry weterynarz IP: *.chello.pl 03.08.08, 13:14
            stworzen napisała:

> Czy ktoś mógłby polecić jakiegoś dobrego (oczywiście przede
            > wszystkim kompetentnego, ale również przyjaznego wobec zwierząt i
            > ich właścicieli ;-)) weterynarza, zajmującego się kotami?
            > Koniecznie na Żoliborzu. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.

Poszukaj w tym wątku:
            forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78209&start=0
          • Gość: ksia Re: dobry weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 15:46
            Wszystkim polecam MYSZKINA na ul. Rydla. To klinika dla kotów. Świetna, miła
            obsługa, przede wszystkim kompetentna. Szkoda że nie całodobowa.
            Niestety ostatnio miałam nieprzyjemność skorzystać z kliniki całodobowej WIEŻA
            przy Powstanców Śl/Morcinka - NIE MYLIĆ Z KLINIKĄ przy POWST. 101. Nie uratowali
            mojego kotka i generalnie olewająco to wszystkiego podeszli. Już nie mówiąc o
            kwocie jaką zainkasowali - choć to mniejsze znaczenie ma dla mnie.
    • turnplayer Re: dobry weterynarz 01.08.08, 14:34
      Ja zdecydowanie polecam klinike w Mościskach,ul 3 maja 49.Latwy dojazd,prosto
      wolczynska->arkuszowa->3 maja.
      Dlugo szukałem wterynarza,odwiedzilem klinike na rogu Reymonta i
      Broniewskiego(na tylach sklepu Euroshop) i nie polecam.Po prostu niekomepetentni
      ludzie.Bylem kilka razy u dr.Gory na ul Conrada,lecz niestety wedlug mnie to
      czlowiek ktory chyba juz nie bardzo sie angazuje w ta prace,a na swoim
      autorytecie chce duzo zarobic.Pieniadze dla niego byly najwazniejsze,stosunek do
      klienta i zwierzecia -olewczy!!
      Na Mościskach weterynarze to ludzie z pasja,ich usługi nie są drogie!polecam
      • twisty2twisty Re: dobry weterynarz 28.08.08, 21:55
        Dziwne ja akurat mam bardzo dobre zdanie o wetach z Reymonta.Dzięki szybkiej interwencji jednego z doktorów moja sunia żyje i od dłuższego czasu sięu nich serwisuję. .Bylem wtedy w tarapatach finansowych i podeszli ze zrozumieniem. Kiedyś korzystałem z pl.Inwalidow ale teraz mam trochę za daleko to tez fajna lecznica
    • joanka_art Re: dobry weterynarz 02.09.08, 07:24
      Z czystym sumieniem Hematowet na Krasińskiego 33 a. Lekarka z jaka mialam
      kontakt (chodzilo o gryzonia) po prostu swietna, widzialam tez jakie ma
      podejscie do wiekszych zwierzakow :)
      • Gość: fala Re: dobry weterynarz IP: *.escom.net.pl 06.09.08, 19:56
        Omijajcie Ratajską szerokim łukiem,
        chyba ,ze macie kasy w nadmiarze.
        • Gość: kitty Re: dobry weterynarz IP: 217.153.131.* 03.10.08, 13:17
          tez polecam Małgosie Brzoske. Niesamowita kobieta! A jak moja kotka
          rodzila to p. Malgosia byla pod telefonem cala noc :)
          • Gość: pasia33 Re: dobry weterynarz IP: *.chello.pl 09.10.08, 11:04
            potrzebuję pilnie dobrego weterynarza dla myszy pilnie na bielanach
            bądz zoliborzu.. znacie jakiegoś? prosze o odpowiedz to pilne
            • Gość: AM Re: dobry weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.08, 14:55
              Dr Kulesza od gryzoni w czwawrtki 16-18 na Reymonta
              • Gość: Dżek Re: dobry weterynarz IP: *.chomiczowka.waw.pl 27.10.08, 20:34
                Ja polecam panią dr Agnieszkę Rąbkowską z gabinetu na Broniewskiego 56 ("Pod
                dobrym Aniołem" czy jakoś tak). Ma niesamowitą intuicję, po prostu lekarz z
                powołania. Zawsze można na nią liczyć, stale jest pod telefonem.
      • Gość: psiara Re: dobry weterynarz IP: *.opera-mini.net 17.02.14, 20:09
        Również polecam Hematowet na Krasińskiego. Byliśmy ich pacjentami przez wiele lat, a nie jesteśmy już tylko dlatego, że przeprowadzilsmy się i nie jest nam juz tam po drodze. Prawdziwi specjaliści i lekarze z powołania.
        • Gość: marridy Re: dobry weterynarz IP: *.chomiczowka.waw.pl 18.03.15, 23:26
          Bardzo polecam Panią Karolinę Kozłowską z lecznicy weterynaryjnej przy Conrada 8 ( naprzeciwko Kościoła, w nowym bloku). Przemiła, skuteczna w leczeniu, mój kot uwielbia wizyty w tej lecznicy, choć brzmi to dziwnie ;)
    • the_dune Lecznica Labrador pl.Inwalidów - wszyscy 03.10.08, 17:21
      lekarze, na których trafiłam - mili, kompetentni i wydają się
      naprawdę lubić swoją pracę :)
      • e.l.f Re: Lecznica Labrador pl.Inwalidów - wszyscy 27.10.13, 00:06
        Tak Lecznica Labrador i tylko ona :) Sama miałam 20 letnią kotkę do września i żyła tak długo właśnie dzięki tej lecznicy.
    • Gość: bielan 91 Re: dobry weterynarz IP: *.centertel.pl 04.12.14, 08:35
      witam mam pytanie;jakiej maści jest ta suczka? jak ma na imię?czy jest to kundel?
      i jak mam się skontaktować? pozdrawiam
      • Gość: Żoliborzanka Re: dobry weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.14, 19:52
        Człowieku żarty sobie robisz? Nie dość ze wyciągasz archaiczny wątek, to jeszcze do leczenia potrzebna ci maść i imię psa???
        • Gość: zoliborzanin ew. dobry psycholog IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.14, 20:16
          Weź kropelki na uspokojenie bo się zagotujesz....ze złości ;) koleżanko Ż.
          • Gość: Żoliborzanka Re: ew. dobry psycholog IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.14, 23:06
            Tak źle nie jest kolego Ż ;)
            • koty_psoty Re: ew. dobry psycholog 17.03.15, 22:57
              czy ktoś słyszał gdzie przyjmuje dr Marta Lewinska? Jeździliśmy do Animy tylko do p. Marty - ratowała nasze psie stadko w ciężkich sytuacjach, byliśmy bardzo zadowoleni z szybkiej diagnostyki i leczenia, wszystko wytłumaczone i rozpisane. Pierwszy raz spotkaliśmy się w Lecznicy w Ząbkach jakieś 2 lata temu gdy operowała potrąconego psa koleżanki- działo się jak na Ostrym dyżurze :) nie wzielismy bezpośredniego telefonu i teraz bieda..
              • Gość: zoliborzanin Re: ew. dobry psycholog IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.15, 23:58
                Może napisz tutaj, jeżeli to ta osoba. Widać, że aktywna jest ;)
                www.facebook.com/marta.lewinska.35
    • pawelmach12 Re: dobry weterynarz 16.05.18, 12:22
      Ja po wielu poszukiwaniach i wizytach w różnych gabinetach trafiłem do Wetmedic na Zwycięzców z polecenia kolegi. Piesek miał problemy z chodzeniem po poważnym złamaniu a tutaj przeprowadzono operację, później rehabilitacja i dziś nie ma śladu po kontuzji :) Teraz do szczepienia czy z czymkolwiek innym chodzimy tylko tam.
      • Gość: Bielanka Re: dobry weterynarz IP: *.free.aero2.net.pl 16.05.18, 12:46
        Nikt normalny nie będzie jechał na drugi koniec miasta w celu zaszczepienia psa itd.
        .Ile bierzesz za wpisy reklamowe ?
    • tomek487 Re: dobry weterynarz 24.10.18, 10:52
      Polecam panią z www.vetpassion.pl. Ma bardzo dobre podejście do zwierząt i widać, że robi to z pasją. Ja jestem baaaardzo zadowolony :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka