paskowka1973 03.06.09, 11:20 Możecie polecić jakies fajne miejsce na kawę/herbatę/ciacho u nas na Bielanach najlepiej jak najbliżej metra (wszytsko jedno jakieś stacji). I żeby dzieci były miło widziane:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajoanna41 Re: Fajne miejsce na kawę 03.06.09, 13:28 Spotykałyśmy sie w herbaciarni, ale bez dzieci. Nie ma tam niestety kącika zabaw, ale z tego co wiem ludzie tam przychodzą. Mam jakiś tel, mozna się dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
apteros Re: Fajne miejsce na kawę 03.06.09, 15:15 kawę herbatę i ciacho można dostać u Elsnera w cukierni na Przy Agorze - otworzyli na pięterku fajną kawiarnię. jedyna wada - nie podają wszystkich ze swoich wspaniałych ciast, tylko wybrane. dosyć blisko od stacji metro młociny i metro wawrzyszew. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonsa Re: Fajne miejsce na kawę 03.06.09, 17:15 Kalimba przy pl. Wilsona www.kalimba.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
c_m_y_k Re: Fajne miejsce na kawę 03.06.09, 19:57 Ja też Kalimbę polecam choć to nie Bielany ale blisko od metra pl.Wilsona. No znaczy od metra może być długa droga bo trzeba przejść przez plac zabaw w parku Żeromskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: Fajne miejsce na kawę 04.06.09, 20:26 niestety nie znam takich miejsc publicznych:( ale u mnie w domu dobrze tez sie pije kawę:)) zapraszam:) Odpowiedz Link Zgłoś
martynachmiel Re: Fajne miejsce na kawę 06.06.09, 22:40 to nie był żart, serio zapraszam:) tylko dajcie wcześniej znak, co bym się ubrać zdążyła:)) aaaa- chuste kupiłam. ll, kolor fioletowy, zielony był jaki dziwny odcień. albo po prostu światło sztuczne, a ja pod presją męża dzwoniącego co chwilę, że mała potrzebuje cyca JUZ....eh... Odpowiedz Link Zgłoś