acomnieobchodzi 08.05.11, 21:36 Jak się mieszka???? tyle czasu trzymaliśmy za Was kciuki czytajac wasze posty i nagle cisza... Napiszcie cos,chcemy wiedzieć jak Wam się mieszka.No i kiedy wirtualna parapetówa????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MD Re: Wincentego 87 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 12:27 W związku z remontem jaki trzeba było zrobić - wraz ze swoją rodzinką "pełną gębą" mieszkamy tam dopiero od tej soboty.Jak narazie jest super. Wiele rodzin jeszcze się remontuje, wprowadza...Sąsiedzi to w większości młodzi ludzie z dziećmi. Okolica, wydaje się ok. Jak będzie dalej - zobaczymy. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wincentego 87 09.05.11, 13:49 To stąd ta kolejka w sklepiku przy PGR :) Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Wincentego 87 09.05.11, 14:17 Mnie zastanawia o jakim remoncie pisze forumowiczka. Przeciez te mieszkania byly odremontowane oddane 'do zamieszkania'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MD Re: Wincentego 87 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 15:10 to zależy kto co uważa za remont. Moim zdaniem to były pieniądze wywalone wprost na śmietnik. Bubel i fuszerka. Nie wiem skąd gmina wzięła takich "fachowców-praktykantów". Zamiast zostawić ludziom wolną rękę w remoncie to gmina na siłę nas uszczęśliwiła, a ludzie i tak robią po swojemu zbijając "stylowy" gres z podłóg i zrywając "modną" wykładzinę w pokojach. Odpowiedz Link Zgłoś
skiela1 Re: Wincentego 87 09.05.11, 15:22 a ludzie i tak robią po swojemu zbijając "stylowy" gres z podłóg i zrywając > "modną" wykładzinę w pokojach. A ja myslalam,ze te mieszkania sa dla tych 'mniej fortunnych'. To o czym piszesz to marnotrastwo pieniedzy podatnika. ...za te zniszczenia,wykladzine,robocizne powinniscie zaplacic-az dziwne,ze jest przyzwolenie na cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Wincentego 87 09.05.11, 15:51 skiela1 napisała: > A ja myslalam,ze te mieszkania sa dla tych 'mniej fortunnych'. No dla takich są przeznaczone, dlatego np. większość aut na parkingu to auta używane. Odpowiedz Link Zgłoś
acomnieobchodzi Re: Wincentego 87 09.05.11, 21:50 No to przyjemnego mieszkania i miłych sasiadów-ciesze się,że macie już swoje gniazdka Odpowiedz Link Zgłoś