Gość: asia IP: *.chello.pl 20.05.04, 10:12 jest tu ktoś taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rutek Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.chello.pl 28.08.04, 18:08 kończyłem technikum starzyńskiego w 1990 roku w niezapomnianej klasie prof Służewskiego. Ostra jazda bez trzymanki przez całe 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaba Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:54 ja skończyłem starzyńskiego w 2001 i chodziłem do liceum do klas LA. Najpierw wychowawczynią była beti (dziewczyna osiołka tomeczka od niemieckiego) a potem slepa ziarnicka. 4 najpiekniejsze lata mojego życia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.chello.pl 14.09.04, 15:41 ja kończyłam w 1999 w klasie LC, wychowawczynią była Ziarnicka a osiołek uczył mnie niemieckiego - jego teraźniejsza żona bo wtedy się dopiero poznawali uczyła mnie fizyki w 3 klasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.bchsia.telus.net 10.09.04, 05:38 Skonczylem Technikum Mechaniczne im.Starzynskiego w 78r.Dla niektorych z was to moze prehistoryczne czasy ale dla mnie to byl jeden z najpiekniejszych okresow mojego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.ipt.aol.com 02.10.04, 02:45 Ja skonczylem w 70 dyrektorem byl niezapomniany Kazimierski to byly piekne lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.04, 23:29 Uczył tam historii fajny facet Tondera. Podobno później został Burmistrzem Pragi Północ. Kto wie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rutek Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.chello.pl 18.10.04, 22:46 gość był ważny na pradze północ. pociągnął za sobą jaworskiego i karpińskiego. teraz tondera zajmuje jakieś stanowisko w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiar Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 15:27 Ja kończyłem LO w 1998 r. Chodziłem do klasy LC którą prowadziła pani Sztyrak. I to też były moje najlepsze 4 lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.chello.pl 14.09.04, 15:42 pamiętam waszą klasę, ja byłam rok niżej też w LC (Ziarnicka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosiar Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 16:16 Ziarnicka ciekawe czy jeszcze uczy pamiętam że zawsze przed klasówkami dawaliśmy jej gazete żeby czytała i nie zwrała na nas uwagi. Pewnie ja ciebie też bym kojarzył jak bym cie spotakł na ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.chello.pl 14.09.04, 21:36 Ziarnicka jeszcze uczy, ale z tego co słyszałam to stara kadra nauczycielska odchodzi bo straszne rzeczy się tam dzieją. Pewnie byś mnie poznał bo dość mocno rzucałam się w oczy należąc do pewnej "subkultury" (hehe) młodzieżowej jakis czas temu spotkałam chłopaka z naszego technikum i mnie poznał mimo, iż nigdy nie poznaliśmy się osobiście!!! pozdrawiam, asia Odpowiedz Link Zgłoś
kosiar Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO 15.09.04, 11:10 Gość portalu: asia napisał(a): > Ziarnicka jeszcze uczy, ale z tego co słyszałam to stara kadra nauczycielska > odchodzi bo straszne rzeczy się tam dzieją. Ta szkoła nigdy nie miala dobrej opinii a szkoda bo to fajna szkola tylko szkoda że taki element tam przyjmują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.chello.pl 15.09.04, 11:28 przyjmują bo od zawsze mają niedobór kandydatów! ale za moich jeszcze czasów to przynajmniej w liceum jakoś to przyzwoicie wygladało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielsko-Głowy Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.crowley.pl 06.10.04, 16:15 Ja chodzę do Starzyniaka , jestem w czwartej klasie , ale siedzę tam już 5 rok:P Moją wychowawczynią jest Ziarnicka Odpowiedz Link Zgłoś
kosiar Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO 08.10.04, 13:54 5 lat w 4 klasie ??? Czy 5 lat chodzisz do szkoly A i jak jestes uczniem pani ziarnickiej to przeslij jej pozdrowienia od Olka ktory chodzil kilka temu do szkoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielsko-Głowy Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO IP: *.crowley.pl 08.10.04, 23:13 Po prostu raz niezdałem i zostałem w tej szkole Odpowiedz Link Zgłoś
mkm13 Re: absolwenci - Starzyński XXXVI LO 26.12.04, 16:21 Witam, ja skączyłem Szambiare w tym roku (2004). Wychowawca - Grazia Pawlik. Klasa LA. Troche działałem w tej szkółce i jestem zadowolony z niej,szkoda że trwała tylko te 4 lata. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś