szokiniedowierzanie 23.06.13, 22:22 mam pytanie. Z jakich pieniędzy zostały wydrukowane i zakupione naklejki na szyby klatek wejściowych o treści "zakaz gry w piłkę"? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liftexplorer Re: naklejki 24.06.13, 14:40 Faktycznie! Skandal! Trzeba to koniecznie ustalić (najlepiej na tym forum)! Przecież każdy na tym osiedlu wie, niezależnie od tego czy ma lat 5 czy 55 oraz czy mieszka w I, V czy X etapie, że robienie sobie bramki z elewacji budynku czy wejścia do klatki schodowej, jest co najmniej nierozsądne i może doprowadzić do zniszczenia mienia wspólnego. Wydatek na naklejki jest więc wydatkiem nieuzasadnionym! Odpowiedz Link Zgłoś
szokiniedowierzanie Re: naklejki 27.06.13, 11:54 człowieku ogarnij się! mam prawo pytać i wiedzieć na co idą moje ciężko zarobione pieniążki?bo moim zdaniem idą na głupoty właśnie w postaci takich naklejek. ale to tylko kropla w morzu głupot na które wydaje się kasę. i nawet jeśli zadaję pytanie na forum to też mam do tego prawo. A ty nie będziesz mi dobierał człowieku pytań i nakazywał albo zakazywał co mogę i gdzie pisać. ostatecznie jeśli coś ci nie pasuje po prostu nie reaguj! proste! Odpowiedz Link Zgłoś
2_mia Re: naklejki 27.06.13, 15:51 @szokiniedowierzanie wydaje mi się że liftexplorer podpisał się pod Twoim postem i potwierdził że "Wydatek na naklejki jest więc wydatkiem nieuzasadnionym!" więc skąd to oburzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
szokiniedowierzanie Re: naklejki 28.06.13, 13:28 póki co potrafię odróżnić cynizm od normalności.... także nie mądraluj się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś