Dodaj do ulubionych

trawnik-popielniczka

IP: *.ae.ge.com 03.02.05, 07:40
Ciekawe czy tylko mnie to irytuje, gdy patrze na trawnik biegnacy wzdluz
ulicy Topolowej, to widze jedna wielka popielniczke. Dlaczego palacze
zasmiecaja ostatnie skrawki zieleni jakie nie zostaly zabetonowane na
Tarchominie? Nie wiem, moze to jakis wielki wysilek wrzucic smierdzacego peta
do kosza?
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: trawnik-popielniczka IP: 195.85.249.* 03.02.05, 10:50
      Nie jesteś sam/a. Ale jak to już dawno "odkryłem", że myślenie BOLI. Kiedyś
      zwróciłem uwagę młodej pani, która po podjechaniu autobusu na przystanek,
      wywaliła peta na ziemię i co.......i nic wzruszyła ramionami i już. Kultura
      ludzi schodzi na psy....
      pzdr
      b
      • Gość: ela Re: trawnik-popielniczka IP: *.home.cgocable.net 03.02.05, 13:36
        Pety- to jeszcze nic,dodaj do tego psie odchody.......
        • monomotapa Re: trawnik-popielniczka 03.02.05, 18:21
          naprawde chciałaby żeby te odchody lądowały w koszu na śmieci stojącym na
          przystanku? to chyba nie będzie miłe oczekiwanie na autobus. daj wiec inny
          pomysł, gdzie to wyrzucać.
          z petami was popieram
    • skiela1 Re: trawnik-popielniczka 03.02.05, 22:27
      Irytuje- to jest za lekko powiedziane,ciekawe jest to ze nie zawsze wine mozna
      zwalic na przechodzace wyrostki ale bardzo czesto zasmiecaja osoby dorosle,ktore
      maja wielkie mniemanie o sobie,a zachowuja sie jak prostaki .
      • pra_gosia A mnie najbardziej w Warszawie razi ... 04.02.05, 19:55
        oklejanie czego się da ogłoszeniami. Jak stoję na przystanku i widzę wiaty,
        latarnie, wszystkie słupki i inne różne rzeczy oklejone tymi obrzydliwymi
        papierzyskami, to aż mi się chce płakać. O ile piękniejsza byłaby Warszawa,
        gdyby była czyściejsza!!! Ohydne ogłoszenia i wysypujące się z koszy śmiecie
        to dla mnie powód do smutku :(((
        • skiela1 Re: A mnie najbardziej w Warszawie razi ... 04.02.05, 21:42
          Jedyna rada to karac takich balaganiarzy,zawsze na tych reklamowkach sa telefony
          czy adresy.Oczywiscie karac mozna jak jest przepis zabraniajacy.....
          • Gość: rak Re: A mnie najbardziej w Warszawie razi ... IP: *.ae.ge.com 07.02.05, 08:05
            Tez o tym myslalem, by karac za przyklejanie smieci (ulotek) do przystankow,
            latarni i wszystkiego co z ziemi wystaje. Informacja o wlascicielu ulotki jest
            podana, wiec mozna go obciazyc kosztami sprzatania. Gdyby osoba obklejajaca
            wszystkie przystanki na Tarchominie zaplacila 1500zl za ich sprzatanie, to
            nastepne ogloszenie wyslala by do gazety.
            Ale co zrobic z palaczami, ktorzy matke ziemie traktuja jak popielniczke. Moze
            straz miejska w cywilnych ciuchach wreczajaca mandaty za zasmiecanie i palenie
            w miejscu publicznym.
            • Gość: b Re: A mnie najbardziej w Warszawie razi ... IP: 195.85.249.* 08.02.05, 11:38
              buahahahaha straz miejska.......
    • Gość: Zosia_ Re: trawnik-popielniczka IP: *.acn.waw.pl 08.02.05, 19:19
      A przygladaliscie sie zamknietemu pasowi do skretu na Modlinskiej w Swiatowida?
      Caly pas jest zasmiecony petami. To jest dopiero popielniczka. Jak widac
      kierowcom tez jest trudno wyrzucic niedopalek do popielniczki w aucie.

Zosia_
      • skiela1 Re: trawnik-popielniczka 09.02.05, 18:17
        Taki wniosek ze ktos powinien to sprzatac.A to sa pieniadze(podatnikow),ktorych
        podobno w budzecie na ten cel brakuje a jak brakuje to prosta sprawa -mozna
        podwyzszyc podatki .
        • Gość: Zosia_ Re: trawnik-popielniczka IP: *.acn.waw.pl 09.02.05, 20:57
          Sprzatanie to leczenie a potrzebna jest raczej prewencja. Gdyby ludzie wysilili
          sie choc troche nie trzebaby po nich sprzatac.

Zosia_
          • skiela1 Re: trawnik-popielniczka 09.02.05, 22:41
            Ludzie sie nie wysila ,ci co balagania maja to we krwi.A z prewencja w naszym
            narodzie to sama wiesz jak jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka