Dodaj do ulubionych

droga pod lasem

26.02.06, 21:30
czy ma ktos może jakieś pewne informacje nt drogi , która ma być budowana
latem tego roku tuz przy lesie? podobno ma byc to droga publiczna
Obserwuj wątek
    • kubus2000 Re: droga pod lasem 26.02.06, 22:03
      Ma to być droga przelotowa, gminna, 3 kategorii (lokalna)
      Skąd masz info, że ma ona powstać w tym roku?
      Kiedy pytałem o tą drogę w gminie w zeszłym roku (około lipca), to poinformowano mnie że w perspektywie 2 - 3 lat nie będzie środków na jej budowę.
      • machara Re: droga pod lasem 27.02.06, 10:10
        te wiesci mam od naszego administratora; ale równie dobrze mógł mnie "wkręcać".
        tylko po co? a do tego to jeszcze jest taka perspektywa że tą drogą mogą
        jeździć tiry z towarem do pobliskich marketów, np. o 3 rano
        • sloggi Re: droga pod lasem 27.02.06, 11:55
          TIRy Wam nie grożą, albowiem w założeniu droga ma mieć progi spowalniające.
          • krzyk007 Re: droga pod lasem 27.02.06, 12:19
            Skąd masz tkie informacje? Słyszałem, że o progi zwalniające po drugiej stronie
            Blokowej mieszkańcy stoczyli długą walkę.
            • kubus2000 Re: droga pod lasem 27.02.06, 16:02
              W najbliższych latach żadnej drogi nie będzie. W tegorocznym budżecie nie ma kasy na ten cel, tak samo jak w Wieloletnim Planie Inwestycyjnym miasta stołecznego Warszawy. Czyli mamy spokój co najmniej do 2009 roku. Takie informacje uzyskałem w Gminie Targówek.
              • machara Re: droga pod lasem 27.02.06, 21:26
                a kiedy pytałeś w gminie?
                • kubus2000 Re: droga pod lasem 28.02.06, 11:07
                  27 lutego
                  • machara Re: droga pod lasem 28.02.06, 20:17
                    ale w tym roku?
                    • kubus2000 Re: droga pod lasem 01.03.06, 18:23
                      w tym roku
                      Pzdr.:)
                      • kilovolt Re: droga pod lasem 13.05.06, 13:57
                        Czy to prawda, że nagle znalazły się pieniądze i droga pod lasem łącząca
                        Kondratowicza ze Św. Wincentego została przyklepana i właśnie zaczynają się
                        prace przy budowie tej drogi?
                        • anna_pawul Re: droga pod lasem 13.05.06, 20:38
                          Moje informację pochodzą z rozmowy z dyr. Agmentu. W czasie spotkania
                          stwierdził, że poszerzenie Nowo-Wincentego to sprawa przesądzona, natomiast
                          drogi pod lasem nie ma w planie zagospodarowania na najbliższych 5 lat.
                          • kilovolt Re: droga pod lasem 14.05.06, 09:31
                            Owszem poszerzenie Św. Wincentego to sprawa przesądzona, lecz konkretnych planów
                            jeszce nie ma i również szybko nie będzie. Zatem jest to również sprawa tak samo
                            odległa bo pieniędzy brak. Chociaż w sprawie drogi pod lasem usłyszałem
                            przelotnie coś innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka