machara 26.02.06, 21:30 czy ma ktos może jakieś pewne informacje nt drogi , która ma być budowana latem tego roku tuz przy lesie? podobno ma byc to droga publiczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubus2000 Re: droga pod lasem 26.02.06, 22:03 Ma to być droga przelotowa, gminna, 3 kategorii (lokalna) Skąd masz info, że ma ona powstać w tym roku? Kiedy pytałem o tą drogę w gminie w zeszłym roku (około lipca), to poinformowano mnie że w perspektywie 2 - 3 lat nie będzie środków na jej budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
machara Re: droga pod lasem 27.02.06, 10:10 te wiesci mam od naszego administratora; ale równie dobrze mógł mnie "wkręcać". tylko po co? a do tego to jeszcze jest taka perspektywa że tą drogą mogą jeździć tiry z towarem do pobliskich marketów, np. o 3 rano Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: droga pod lasem 27.02.06, 11:55 TIRy Wam nie grożą, albowiem w założeniu droga ma mieć progi spowalniające. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk007 Re: droga pod lasem 27.02.06, 12:19 Skąd masz tkie informacje? Słyszałem, że o progi zwalniające po drugiej stronie Blokowej mieszkańcy stoczyli długą walkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kubus2000 Re: droga pod lasem 27.02.06, 16:02 W najbliższych latach żadnej drogi nie będzie. W tegorocznym budżecie nie ma kasy na ten cel, tak samo jak w Wieloletnim Planie Inwestycyjnym miasta stołecznego Warszawy. Czyli mamy spokój co najmniej do 2009 roku. Takie informacje uzyskałem w Gminie Targówek. Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: droga pod lasem 13.05.06, 13:57 Czy to prawda, że nagle znalazły się pieniądze i droga pod lasem łącząca Kondratowicza ze Św. Wincentego została przyklepana i właśnie zaczynają się prace przy budowie tej drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_pawul Re: droga pod lasem 13.05.06, 20:38 Moje informację pochodzą z rozmowy z dyr. Agmentu. W czasie spotkania stwierdził, że poszerzenie Nowo-Wincentego to sprawa przesądzona, natomiast drogi pod lasem nie ma w planie zagospodarowania na najbliższych 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: droga pod lasem 14.05.06, 09:31 Owszem poszerzenie Św. Wincentego to sprawa przesądzona, lecz konkretnych planów jeszce nie ma i również szybko nie będzie. Zatem jest to również sprawa tak samo odległa bo pieniędzy brak. Chociaż w sprawie drogi pod lasem usłyszałem przelotnie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś