Gość: ziemowit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:11 Witam, słyszałem, że szkoła przy Mieszka ma zostać zlikwidowana? Czy to prawda? Bardzo proszę o informację, bo nie wiem, czy muszę szukać nowej szkoły dla syna. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: czy likwidują szkołę przy Mieszka? 26.03.06, 11:43 Też o tym słyszałem. Niestety tereny Targówka Przemysłowego wyludniają się i byłó to do przewidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemowit Re: czy likwidują szkołę przy Mieszka? IP: *.aster.pl 26.03.06, 15:38 Szkoda... zwłaszcza dzieciaków. Tereny Targówka Przemysłowego wyludniają się rzeczywiście, ale czy to naprawdę jest powód, żeby mieszkańcom utrudniać życie? Mogliy ułatwć i załatać tę olbrzymię dziurę w jezdni przy przystann. Pzdrwm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: czy likwidują szkołę przy Mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:24 czy my mowimy o szkole śreniej na Mieszka? Szkoła chyba miała najgorsza opinie na Pradze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angie Re: czy likwidują szkołę przy Mieszka? IP: *.jmdi.pl 28.03.06, 21:35 Nie ma czego żałować, produkcja analfabetów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ------ Re: czy likwidują szkołę przy Mieszka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:11 jesteś jednym z nich??? Odpowiedz Link Zgłoś
adasha Re: forum Władka- liceum 26.04.06, 10:30 forum.jacekrep.netlook.pl/index.php? Odpowiedz Link Zgłoś