Gość: koo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.06.06, 15:15 Gdzie najlepiej udać się do stomatologa- Tarchomin, które gabinety polecacie (cena, obsługa)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzoana_jot Re: gabinet stomatologiczny 29.06.06, 16:36 polecam gabinet na osiedlu Dąbrówka Szlachecka, super stomatolodzy, facet leczy dorosłych, żona, świetnie zajmuje się dziećmi mogę przesłać tel. leczę zęby u tego pana już od kilku lat, wcześniej przyjmował w innym mieście, ale odnalazłam go tu, teraz nawet mam bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka1 Re: gabinet stomatologiczny 05.07.06, 09:52 to ja poprosze adres i telefon. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: gabinet stomatologiczny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.07.06, 20:41 Witam! Zdecydowanie odradzam gabinet Super-Dental przy Książkowej. To wg mnie złodzieje a nie lekarze. Za tzw. konsultację (która trwa 5 minut) szanowne panie każą sobie płacoć 50 zł. Rozumiem wszystko ale że przez 5 minut gadania o tym że aby zrobić korony na dole muszę poleczyć inne zęby - to chyba przesada aby zapłacić im 50 zł - tym bardziej że w innych gabinetach jest to bezpłatne :). Odradzam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś