tomaskub 12.01.07, 14:18 Witacie, ciekaw jestem jakie macie plany związane z datą zamieszkania: koniec stycznia, luty a może marzec. Ja osobiście sprowadze się [taki mam plan] na początku marca. Obecnie ekipa zaczęła prace. Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwinka80 Re: terminy zamieszkania 12.01.07, 15:45 koniec 02/07, mam nadzieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludo69 Re: terminy zamieszkania 12.01.07, 15:47 początek lutego o ile nie będzie z tym problemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
nen7 Re: terminy zamieszkania 12.01.07, 15:55 My chcemy się wprowadzić na początku lutego, więc pewnie czekają nas wspaniałe chwile przy wtórze wiercenia, stukania, pukania itp :)) Radkoff naprawdę już mieszkasz? I jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
radkoff Re: terminy zamieszkania 12.01.07, 17:01 Jestem zadowolony. w zasadzie wszystko gra, nie było do tej pory żadnych problemów (odpukać). W dzień pracuję a wieczorem sam wiercę więc hałasy zza ścian mnie nie denerwują. Praktycznie wszystko co najważniejsze już zostało w mieszkaniu zrobione, teraz mogę spokojnie kończyć urządzanie. Z minusów mogę wymienić "ochroniarzy", którzy nie chca wpuścić nawet faceta z pizzą i brak internetu :( Byłem ostatnio w UPC i żeby mogli się u nas zainstalować musi o to wystąpić zarządca. Niestety do dnia dzisiejszego nie miałem czasu żeby się skontaktować z odpowiednią osobą. może wiecie coś na temat możliwych podłączeń internetu? Jak cos to proponuje nowy wątek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sezamka80 Re: terminy zamieszkania 12.01.07, 17:47 oj tak tak!inrenet jak najszybciej! moze nie byc telewizora,radia,ani telefonu ale bez internetu bede bardzo smutna;D Odpowiedz Link Zgłoś
agi4 Re: terminy zamieszkania 16.01.07, 11:16 tez planujemy wprowadzic sie poczatkiem marca Odpowiedz Link Zgłoś