Gość: bea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:35 witam, szukam sali na przyjęcie komunijne ok 50 osób najlepiej w bliskich okolicach Targówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: przyjęcie komunijne IP: *.chello.pl 05.11.07, 18:24 Jak wiecie to podpowiedzcie dziewczynie a jak nie to nie komentujcie nie wy placicie. Co za ludzie. Na Targówku sa kluby osiedlowe, i dwie restauracje przy Ratuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: przyjęcie komunijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 10:13 wiem doskonale ze sa kluby osiedlowe ale one mnie nie interesuja, szukam sali eleganckiej iz miejscem do zabawy dla dzieci. Są restauracje takie które organizują komunie np, z animatorem ktory zabawia dzieci. Jak znacie takie miejsce to prosze o namiar a jak nie to prosze omijać ten wątek. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: przyjęcie komunijne IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.07, 10:44 świat chyli się ku upadkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia2 Re: przyjęcie komunijne IP: *.chello.pl 06.11.07, 12:28 ...uważam,że temat wątku został źle sformułowany,bo gdyby brzmiał np.poszukuję sali na przyjęcie...i to wszystko,nie byłoby tyle emocji...ale pycha wzięła górę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: przyjęcie komunijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 21:51 Polecam tort mają sklep w Wesołej, ale dowożą zupełnie inny niż wszystkie www.tortweselny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: przyjęcie komunijne IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 08:25 i jeszcze jakąś limuzynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: przyjęcie komunijne IP: 195.33.56.* 07.11.07, 11:15 Moze sprawdz cos w okolicach pobliskiej Białoleki, Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika222 Re: przyjęcie komunijne IP: *.crowley.pl 07.11.07, 13:51 Ładne sale i niezła obsługa są w domu kultury Dzwoneczek na Piotr Skargi na Targówku. 2 lata temu robiłam tam przyjęcie po komunii córki i byłam zadowolona. Mają strone w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
fifi1717 Re: przyjęcie komunijne 07.11.07, 18:49 restauracja AleGloria na Placu Trzech Krzyży, bardzo elegancko i opiekunki do dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
fifi1717 Re: przyjęcie komunijne 07.11.07, 18:50 Coprawda to nie te rejony o które pytasz, ale miejsce warte polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
ilka1986 Re: przyjęcie komunijne 27.05.13, 11:07 Polecam restaurację Klub Sosnowy. Może nie jest to lokal na Targówku ale warty uwagi. Jest to obiekt wzorowany na XVIII- wiecznym dworku otoczony sosnowym lasem. Do tego smaczna kuchnia i profesjonalna obsługa. Polecam Ilona Drejka Event & Conference Manager 502 704 834 Odpowiedz Link Zgłoś