Gość: vinc IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 19:34 przed Ratuszem będzie wielka imprezka a o północy pokazy sztucznych ogni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 29.12.01, 19:38 Gość portalu: vinc napisał(a): > przed Ratuszem będzie wielka imprezka a o północy pokazy sztucznych ogni Tylko jakowyś sentyment mógłby mnie tam zagnać w sylwestrową noc. Ale znam jedną białołęcką, co ma bemowskie korzenie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 29.12.01, 19:45 palker napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > przed Ratuszem będzie wielka imprezka a o północy pokazy sztucznych ogni > > Tylko jakowyś sentyment mógłby mnie tam zagnać w sylwestrową noc. Ale znam jedn > ą > białołęcką, co ma bemowskie korzenie :-)) Ty mnie nie podpuszczaj, co??:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 29.12.01, 19:56 Napisz post a korzenie sie odezwą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 29.12.01, 22:42 Jak sie takie czytelne posty pisze, to i nic dziwnego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 30.12.01, 13:39 palker napisał(a): > Napisz post a korzenie sie odezwą :-) Jakbym spędziła Sylwestra pod gołym niebem, to na pewno odezwałyby się moje korzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 30.12.01, 13:40 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > Napisz post a korzenie sie odezwą :-) > > > Jakbym spędziła Sylwestra pod gołym niebem, to na pewno odezwałyby się moje > korzenie. Czy chodzi o te "zębowe" korzenie ...?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 30.12.01, 13:47 d.z. napisał(a): > Czy chodzi o te "zębowe" korzenie ...?;)) Nie, nerwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
znawca Re: NOWY ROK POD GOŁYM NIEBEM NA BEMOWIE 08.01.02, 15:18 Jesteście wstrętni. Oczerniacie wzniośłe idee i zniżacie wszystko do swojego poziomu. Nie każdy myśli wyłącznie o seksie!!! Odpowiedz Link Zgłoś