Dodaj do ulubionych

Potencjalny samobójca

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 14:57
A tvn 24 realcjonuje na żywo działania potencjalnego samobójcy - mordercy z
ul Grójeckiej !!!!!!!!!!!

Ale mają materiał.

Ps. Dla mnie to moze skakać, może ktos mógłby mu pomóc nawet, to byłoby
szybciej i nie zabierałby cennego czasu antenowego.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Potencjalny samobójca IP: *.aster.pl 15.05.05, 00:38
      Masz rację.Szkoda dziewczyny i jej małej siostry.
      • Gość: AP Re: Potencjalny samobójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 16:51
        Policja potwierdziła że było tam juz kilka interwencji z powodu przemocy w
        rodzinie.. powstaje pytanie CO W TYM KIERUNKU ABY TEMU ZAPOBIEC ZROBIŁY URZEDY
        PAŃSTWOWE.. takie jak opieka społeczna itp.. policja po takich interwencjach
        powinna zgłaszać do prokuratóry taki fakt i powinien byc nadzór kuratora.. ale
        w Polsce problem sie widzi dopiero gdy dojdzie do tragedii.. przykre..
        • Gość: oto Re: Potencjalny samobójca IP: *.Konstancin.Net / 217.153.131.* 15.05.05, 22:02
          ja jestem w w szoku, że tvn relacjonowal to na żywo...a co jak by skoczyl???
          mieliby super materil tak?...są pewne granice których moim zdaniem nie nalezy
          przekraczać...z rodzinnej tragedii nie powinno sie robić telewizyjnego show!!!
        • Gość: red Re: Potencjalny samobójca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:39
          urzędasy mają swój udział, to pewne, powinni ich rozdzielić wcześniej,
          wystarczłby w przypadku potwierdzonej przemocy zakaz zbliżania się do rodziny,
          a potem decyzja sądowa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka