Gość: darko IP: 80.50.246.* 28.12.05, 07:40 Kto może coś wie na temat ksiąg wieczystych dotyczących budynku przy Hermana7? Imoże ewentualnej decyzji inspekcji budowlanej o odbiorze technicznym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skolmi Re: księgi wieczyste Hermana7 28.12.05, 11:34 Gość portalu: darko napisał(a): > Kto może coś wie na temat ksiąg wieczystych dotyczących budynku przy Hermana7? > Imoże ewentualnej decyzji inspekcji budowlanej o odbiorze technicznym. Odpuść sprawę, aż się sama załatwi. Szkoda nerwów. Ja miałem podobne przejścia z mieszkaniami w Hermana 2 i Królów Polskich 5. Ludzie z Gawry mają wrodzoną skłonność do tworzenia problemów. PS. Życzę miłego widoku na autostradę A2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira Re: księgi wieczyste Hermana7 IP: *.crowley.pl 03.01.06, 13:53 Co ty za bzdury opowiadasz: owszem sprawa Hermana 7 jest nadal niewyjaśniona( brak odbioru PINB ) ale nie jest to wina mieszkańców tylko wspaniałej Spółdzielni Gawra - większego złodziejstwa nie spotkałam. Natomist do autostrady z Hermana 7 będzie jakieś 700 metrów dodatkowo ogrodzą ten blok kolejne budynki ( 3 już stoją , kolejne 3 są budowane ) Odpowiedz Link Zgłoś