Dodaj do ulubionych

Sejmowa debata o prywatyzacji

19.03.04, 12:31
Czy p. Dorna - oprócz nieustannego powtarzania prób zdestabilizowania pracy
rządu - stać na jakikolwiek inny pomysł? To już się chyba nazywa mania, panie
Dorn?
Obserwuj wątek
    • Gość: inny APELL!!! PROŚBA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 13:22
      Stałem w kaloszach przy pralce (cieknie z niej) a Stefan wziął mnie siłą od
      tyłu. Opierałem się, walczyłem, lecz wszystko na nic. Zwierzęca siła wyszła
      zwycięsko w konfrontacji z romantycznym usposobieniem moim. Nie sądziłem, że
      nasz związek będzie oparty na przemocy i konfrontacji. Pragnę rodziny,
      zrozumienia.... Kogoś kto przytuli mnie w chwilach słabości i nie opuści w
      potrzebie. Stefan jest bydlęco przystojny, inteligentny jest nad wyraz oraz
      trendy jak mówi o sobie. Ja na centralnym niewiele z życia miałem, za piwo i
      pojarać oddawałem swoje ciało byle lumpom. Stefan to co innego. Klasa. Sznyt.
      Gdzie mi do niego, maklera, z moim podstawowym wykształceniem. Można rzec, że
      wygrałem los na loterii żyjąc ze Stefanem. Ma tylko jedną słabość – seks oralno-
      genitalny. Tylko to mu w głowie. Nie znam dnia ani godziny, jestem
      zestresowany. No i odbyt boli czasem mnie wielce. Nie pomagają kremy, lizanie
      wstępne słoneczka – ból pozostaje bo musicie wiedzieć, że Stefan ma pałę
      nieludzką. W usta mi się nie mieści a pupa trzeszczy w trakcie aktu miłosnego.
      Poradźcie co mam robić bo nie jestem w stanie odejść od niego, tak go kocham....
      • Gość: Longislander Re: APELL!!! PROŚBA!!!! IP: *.dsl.invision.com 19.03.04, 14:57
        Pamietaj, ze cierpienie uszlachetnia i mysl pozytywnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka