Dodaj do ulubionych

Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma...

IP: 78.88.133.* 03.09.10, 23:07
Ku*** wolę pokazywać dziecku cycki, niż pokazywać ubranego geja, który
twierdzi, że oglądanie cycków jest bardziej gorszące niż opowiadanie o macaniu
tyłka kolegi. A ta pseudo-gazeta jeszcze promuje psychofizyczną ułomność tych
ludzi. To się leczy, a nie toleruje!
Obserwuj wątek
    • Gość: max_heiliger różowe trójkąty IP: *.range86-153.btcentralplus.com 03.09.10, 23:26
      będą dołaczane gratis do pierwszego numeru ?

to prawda, was nie można leczyć, was trzeba po prostu uśpić
      • Gość: gość portalu Re: różowe trójkąty IP: *.starachowice.vectranet.pl 04.09.10, 02:20
        Niech zgadnę, katolik?
        • Gość: fan Na pewno katofaszysta z domieszką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:24
          bolszewizmu.
        • 4krzych1 a Wojtuś Olejniczak będzie??? 04.09.10, 18:40
    • Gość: tomasz20 Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: *.chello.pl 03.09.10, 23:30
      To pismo też padnie...bo takich stron dla różnych orientacji seksualnych pełno w sieci i nikt już nie
      kupuje bzdurnych pisemek w kiosku.Każdy dba o swoją prywatność.Nie jestem gejem ale wiem,że
      życie gejów poza sferą erotyczną nie różni się niczym od pozostałych osób.
      Skoro nie jest to pismo erotyczne (zero golizny) czego mieli by tam szukać?...jak ugotować
      makaron...albo zrobić pierogi.Totalny niewypał!
      • ichi51e Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 11:44
        a ja bym kupila. nie dlatego ze jstem gejem (lesbijka?) tylko dlatego ze bedzie to normalna gazeta, (jak
        TS twierdza) tylko ze nie bedzie tam zdjec anorektycznych lasek ktore mnie dobijaja tylko zdjecia
        facetow z szescio i osmiopakami...
    • Gość: jo gadasz, jak prawdziwy gej IP: *.chello.pl 03.09.10, 23:34
      dać ci mleka!
    • Gość: komes Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: 195.88.28.* 03.09.10, 23:35
      Play - telefony dla pedałów hehehehehe
    • Gość: lawenda Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 23:37
      Skąd masz pewność, że pewnego dnia Twoje dziecko nie przyjdzie i nie oznajmi Ci,
      że kocha inaczej? Śmieszą mnie takie chojraczki jak Ty. No, ale powodzenia życzę.
      • zarafi Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 00:41
        Właśnie nie ma, jest krótkowzrocznym idiotą bez wyobraźni :-)
      • misiu-1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 07:32
        Gość portalu: lawenda napisał(a):

> Skąd masz pewność, że pewnego dnia Twoje dziecko nie przyjdzie i nie oznajmi Ci
        > , że kocha inaczej?

Wyświechtany, kretyński argument. A skąd ty masz pewność, że pewnego dnia twoje
        dziecko nie przyjdzie i nie oznajmi, że jest złodziejem? A jeśli takiej pewności
        nie masz, to od dzisiaj będziesz kochał(a) złodziei?
        • freejazzy Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 11:36

> A jeśli takiej pewności nie masz, to od dzisiaj będziesz kochał(a) złodziei?

Widać Ty takiej pewności nie masz, skoro przeszło Ci to przez myśl.
          • misiu-1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 13:30
            A tobie tylko takie prostackie odzywki przychodzą do głowy? Pewnie nie bardzo
            rozumiesz, o czym mowa, ale nie lepiej było zapytać? Wytłumaczę, jak dziecku -
            stara rzymska zasada głosi, że nikt nie jest odpowiednim sędzią we własnej
            sprawie. Podnoszenie argumentu czyjegoś dziecka jest odwołaniem do się do
            okoliczności pozamerytorycznych (uczuć rodzicielskich), a więc
            SOFIZMATEM. Głos osoby, która jest osobiście zaangażowana po jakiejś
            stronie sporu, jest bezwartościowy. Pojmujesz?
            • Gość: ja Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.internetunion.pl 04.09.10, 15:27
              skoro jesteś heteroseksualny, to też odwołujesz się do okoliczności
              pozamerytorycznych (własnej orientacji seksualnej), a jest to również
              sofizmatem. Głos osoby, która jest osobiście zaangażowana po jakiejś stronie
              sporu jest bezwartościowy. Pojmujesz?
              • misiu-1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 16:53
                Bezedura. W którym miejscu odwołuję się do swojej orientacji?
      • wolfspider Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 10:54
        najgorsze co mogloby mi sie przytrafic to gdyby moj syn przyszedl do domu za
        reke z kolega i obaj mieliby na sobie koszulki Cracovi , ale coz homofobem jest
        sie od urodzenia , 18 lat i do widzenia synu.
      • Gość: Mark Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 10:56
        Spokojnie. Niech przychodzi. Mozna leczyc. :-) Zreszta tak naprawde popularnosc
        tego rodzaju zachowan wynika z uwarunkowan spolecznych, a nie z biologii. W tzw.
        kulturze zachodniej bycie gejem jest modne, a do tego bardzo wygodne, bo np.
        geja czy lesbijki nikt nie wazy sie zwolnic z pracy, bo zaraz posypia sie gromy
        na pracodawce za homofobie.
        • pe1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 12:50
          Idiotyczna i dawno skompromitowana teza. Odsetek homo w społeczeństwach
          zachodnich jest taki sam jak we wschodnich. Co więcej, homoseksualizm jest
          również zjawiskiem występującym niemal w całym świecie zwierzęcym. Na czym
          polegają te rzekome "uwarunkowania społeczne", skoro występują też u pingwinów,
          ryb albo słoni ?
          • Gość: mark Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:53
            pe1 napisał:

> Idiotyczna i dawno skompromitowana teza. Odsetek homo w społeczeństwach
            > zachodnich jest taki sam jak we wschodnich. Co więcej, homoseksualizm jest
            > również zjawiskiem występującym niemal w całym świecie zwierzęcym. Na czym
            > polegają te rzekome "uwarunkowania społeczne", skoro występują też u pingwinów,
            > ryb albo słoni ?

Nie przywiazywalbym zbytniej wagi do "badan" prowadzonych, na zlecenie lobby
            homoskesulanych, w celu z potwierdzenia z gory ustalonej tezy. RZekomy
            homoseksualizm wsrod zwierzat wystepuje przewaznie tam gdzie nie ma samic lub/i
            gdzie zwierzeta sa przetrzymywane w nienaturalnych warunkach. Daj
            homo-pingwinowi samice, wypusc na wolnosc, a nagle stanie sie hetero. Cud? :-)
            Nie! Natura! Porozmawiaj z zoologami, zootechnikami, biologami, etc. i spytaj co
            sadza o wynikach "badan", o ktorych mowisz.
            • hit.and.run Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 16:44
              > Nie przywiazywalbym zbytniej wagi do "badan" prowadzonych, na zlecenie lobby
              > homoskesulanych, w celu z potwierdzenia z gory ustalonej tezy.

To nie zadne lobby. Sam pe1 to przeprowadzil na imprezie przy dzwiekach z "The Blue Oyster Bar".

Pozniej mial troche problemy ze zwieraczami ale pozytywne wyniki badan sa tego warte.
      • Gość: duduś Moje już mi to powiedziało i nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:26
        wyrzuciłem z domu bo tolerancyjny jestem i tyle.
    • Gość: tomTT Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.enterpol.pl 04.09.10, 00:03
      Żal mi Ciebie homofobie!
      • Gość: Maja Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 00:31
        Żal mi Ciebie propagatorze gejostwa, zaloz firme, roziwn gospodarke a nie zajmujesz sie adopcja przez
        homosiów dzieci.
        • pe1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 12:56
          Żal mi ciebie zakompleksiona kuchto, załóż firmę, rozwiń gospodarkę, a nie
          zajmuj się podsuwaniem dzieciaków pedofilom w sukienkach.
          • Gość: blee Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: 82.139.11.* 04.09.10, 15:53
            Nie należę do homofobów, ani do radykalnych zwolenników kościoła, ale większy
            odsetek pedofili jest wśród homosiów niż księży :) Póki homosie się nie
            wychylają niech sobie egzystują, ale wymaganie od społeczeństwa, aby dzieci
            wychowywane były w duchu przyjęcia dwóch kolesi zabawiających się nawzajem
            swoimi kuperkami jako czegoś normalnego jest troszkę nieteges.
    • Gość: k Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.chello.pl 04.09.10, 00:06
      Gość portalu: Znawca napisał(a):

A co zrobisz jak twoje dziecko będzie inne? Zaczniesz leczyć?
      To nie jest choroba, nie można się tym zarazić, ani nauczyć, promować. Człowiek się po prostu rodzi inny!
      • misiu-1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 07:35
        A co zrobisz, jak twoje dziecko będzie homofobem? Zaczniesz leczyć?
        Homoseksualizm to dewiacja, można jej nabyć i nie należy promować.
        • Gość: mz Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.chello.pl 04.09.10, 10:31
          Homofobie można leczyć.Twojego debilizmu już nie.
          • misiu-1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 13:21
            "Homofobia" to nie nazwa choroby, tylko lewacka pałka na nieprawomyślnych.
            Zastąpiła "wroga ludu", "zaplutego karła reakcji" i inne bolszewickie inwektywy.
            Tylko czy jest sens tłumaczyć to pożytecznemu idiocie?
        • Gość: k Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.chello.pl 04.09.10, 11:00
          misiu-1 napisał:

> A co zrobisz, jak twoje dziecko będzie homofobem? Zaczniesz leczyć?
          > Homoseksualizm to dewiacja, można jej nabyć i nie należy promować.
          >

Mam rozumieć, że twój przypadek jest pierwszy, a ty jesteś homoseksualistą.
          Jeżeli czytasz artykuł i inne posty to musi znaczyć, iż jesteś zainteresowany tematem i chciałbyś znaleźć sobie jakiegoś faceta? Zapewniam cię, iż normalnych ludzi nie obchodzi kto z kim chodzi do łóżka.
          • misiu-1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 13:38
            Gość portalu: k napisał(a):

> Mam rozumieć, że twój przypadek jest pierwszy, a ty jesteś homoseksualistą.

Interesujące wnioski. Z plam na suficie czy z fusów w szklance? No, dalej,
            kontynuuj. Pewnie wiesz też już, jaki mam kolor włosów, oczu, wzrost i wyznanie?

> Jeżeli czytasz artykuł i inne posty to musi znaczyć, iż jesteś zainteresowany t
            > ematem i chciałbyś znaleźć sobie jakiegoś faceta?

Biorąc pod uwagę, że ty też je czytasz, sądzisz według siebie?

> Zapewniam cię, iż normalnych ludzi nie obchodzi kto z kim chodzi do łóżka.

Nienormalny pozdrawia więc nienormalnego.
        • Gość: Alicja Misiu-1 to troll IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:52

> Homoseksualizm to dewiacja, można jej nabyć i nie należy promować.

Zapewne wegetarianizm i feminizm to też dewiacja? Zajrzałam do twojej historii i
          okazuje się, że trollem na w/w forach zostałeś obwołany już w 2006 roku.
          Pięknie, nie dość że troll to jeszcze weteran..;>

Już to pewnie słyszałeś parę razy, ale jeszcze raz powtórzę:

LIVE AND LET LIVE!

• Gość: sierota Głos rozsądku na tym zatęchłym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 12:37
            portalu.
          • misiu-1 Alicja to troll 04.09.10, 13:17
            Gość portalu: Alicja napisał(a):

> Zapewne wegetarianizm i feminizm to też dewiacja?

Nie. Wegetarianizm i feminizm to zespoły poglądów.

> Zajrzałam do twojej historii i okazuje się, że trollem na w/w forach zostałeś
            obwołany już w 2006
            > roku.

A jeśli ja ciebie dziś obwołałbym trollem, to coś z tego wyniknie?

> Pięknie, nie dość że troll to jeszcze weteran..;>

Oskarżenia o trollizm pochodzą najczęściej od kogoś, kto nie ma innych
            argumentów. U ciebie też ich nie widać.

> Już to pewnie słyszałeś parę razy, ale jeszcze raz powtórzę:
            > LIVE AND LET LIVE!

Powtarzasz to hasełko jak papuga. Ona tez nie rozumie tego, co skrzeczy.
    • Gość: szef reklamy na pewno mogą liczyć na producentów żelów IP: *.chello.pl 04.09.10, 00:27
      ci powinni zamówić u nich reklamę

i nie mam na mysli żelu pod prysznic

he he he
      • pe1 Re: na pewno mogą liczyć na producentów żelów 04.09.10, 12:58
        zarechotał troglodyta spod budki z piwem
        i beknął
    • Gość: Krzysiek Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: 151.152.101.* 04.09.10, 00:39
      Powodzenia. Mam nadzieje, ze sie uda!
    • Gość: arbiter Postępowa hołota z PO ujawniła swoje poglądy IP: 77.236.0.* 04.09.10, 00:55
      Jak trzeba dowalić PISowi to jesteście hojraki, ale jak tylko pojawi się temat mniejszości to wychodzi
      wasz prymitywizm, prostactwo, chamstwo, głupota i buractwo. Jesteście taką samą wiochą i takim
      samym obciachem jak PiS, LPR i reszta solidarnościowego chłamu - wy rzekomo "młodzi, wykształceni,
      z wielkich miast" - dyżurny elektoracie POpaprańców, a naprawdę głupi, niedouczeni, obciachowi z
      polskiego zaścianka i skansenu Europy.
    • Gość: ala Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: 89.100.159.* 04.09.10, 01:21
      Skąd ten gościu bierze dane? Sodomitów jest 10 % w społeczeństwie? Dobre.
      Myślę, że 0,5% to max.
      • pe1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 12:55
        Myśleć to sobie możesz. Indyk też myślał i zdechł.
    • Gość: Disgusted Od-byt ksztaltuje swiadomosc... IP: 144.139.227.* 04.09.10, 02:31
      Sadze, ze tytul "Odbytnica", "Odbyt" lub "Odbytnik" - z podtytulem "Od-byt ksztaltuje
      swiadomosc" - zapewnil by bardziej "odpowiednie rzeczy slowo".
      • Gość: Komentator001 Re: Od-byt ksztaltuje swiadomosc... IP: 80.10.46.* 04.09.10, 09:05
        Bracie takich pogladow to juz nawet komunisci w rezerwatach nie maja...kiedy wreszcie nad Wisla
        zajmiecie sie swoimi sprawami jak normalni ludzie i przestaniecie Waszymi zasçiankowymi pogladami
        rozsmieszac swiat? Nie wystarczy kupic zachodni ciuszek i skoczyc do Hurghady na wakacje, glowke
        trzeba jeszcze przemeblowac..pozdrawiam z Paryza
        • Gość: Mark Re: Od-byt ksztaltuje swiadomosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:02
          Za 20 lat (a moze i wczesniej) jak muzulmanie przejma we Francji wladze, to
          jeszcze zatesknisz za tym polskim zasciankiem. A tym czasem sie rzyciom i nie
          wtracaj sie w polskie sprawy, skoro tutaj nie mieszkasz.
          • Gość: ekonom Arabusy skleją takiemu gumą arabską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:31
            okrężnicę, jak w Iraku, dadzą środki na przeczyszczenie i od razu wyleczą z pedalstwa.
            • Gość: zenek Re: Arabusy skleją takiemu gumą arabską IP: *.chello.pl 04.09.10, 11:52
              Kryptogej? Ja jestem hetero i nie rozumiem, jak można wkładać tyle energi w wypisywanie głupot
              o odbytach, okrężnicy i pedalstawie niczym gó...arz w podstawówce. Mi to wisi jak żyją inni, jeśli
              Ci to przeszkadza to coś musi być na rzeczy.
              • Gość: gay z wyboru Słusznie czynisz zachowują zdrowy dystans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 12:35
                do polactwa.
                • hit.and.run Re: Słusznie czynisz zachowują zdrowy dystans 04.09.10, 16:33
                  "gay z wyboru"

Ktos cie wybral i przekonal ?
        • Gość: aaa Najwięcej krzyczą ukryte pedały IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.10, 12:49
          Gazetę mogą mieć pszczelarze, filateliści... ale normalna gazeta dla gejów to w tym ultrakatolickim kraju nie do przyjęcia. Najwięcej krzyczą ukryte pedały, bo heterykom to nie przeszkadza, więcej dziewczyn dla nich.
      • Gość: odetore Re: Od-byt ksztaltuje swiadomosc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:03
        "Nie ma bytu bez odbytu" - Konrad T. Lewandowski - Noteka 2015.
    • Gość: lea Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 07:41
      Mam nadzieję, że nie wypali.
      Kolejne promo pedalstwa- gazeta za 0 złotych.
    • Gość: Polak Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: 83.1.113.* 04.09.10, 08:38
      Prostactwo niektórych ludzi tu wypowiadających się poraża. Słoma z butów, frustracja i kompleksy. Oni
      pewnie woleliby żeby ich dziecko było nierobem i alkoholikiem niż szczęśliwym gejem.
      • Gość: kwas-chlebowski Święte słowa. Mnie też to boli, zwłaszcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:33
        nienawiść. Kiedyż to staniemy się cywilizowani i tolerancyjni... ciemność widzę.
      • Gość: aaa wolał by gdyby jego syn był mordercą niż pedałem IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.09.10, 12:53
        Na innym forum ojciec wypowiedział się, że wolał by gdyby jego syn był mordercą niż pedałem.
      • hit.and.run Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 16:34
        nazwijmy rzeczy w zdrowym polskim niespedalonym jezyku - "PEDERASTA" rozumiesz? "PEDERASTA"
        nie zadnym "gejem"
    • Gość: Świetny pomysł Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: *.net.stream.pl 04.09.10, 09:22
      Rzeczywiście brakuje takiego magazynu na rynku - i najwyższy czas, żeby się to zmieniło. :) 3mam
      kciuki za ten projekt. :)
      • Gość: habit wreszcie normalniejemy. przepędzamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:34
        kołtunerię polską.
    • Gość: Myślący Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.onlinesc.net 04.09.10, 09:42
      Niektórzy ludzie tu komentujący nie mają pojęcia o podstawowych zasadach życia w
      społeczeństwie. Co Was k**** obchodzi, że wychodzi pisemko dla gejów? Będziecie
      je nabywać, że tak piszecie?

Jakiego geja gorszy patrzenie na, cytuję 'cycki'? Oni nie są zgorszeni, ich to
      nie pociąga.
      Co nazywasz promowaniem? To, że napisano, że taka gazeta wychodzi? gdyby
      napisano, że wychodzi gazeta dla ultrasów nie napisałbyś, że jest to promowane.
      Włącz wyobraźnię. Bo udowadniasz, że jesteś takim Znawcą, jak odtwarzacz mp3
      koniem.
      • Gość: dzidek Mnie na ten przykład nie obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:36
        z kim śpi biedroń czy piróg. Ja wiem, że to nie moja sprawa i co komu kupą śmierdzi. Zbyt postępowy
        jestem żeby na tak płytkim poziomie dyskutować.
        • hit.and.run Re: Mnie na ten przykład nie obchodzi 04.09.10, 16:35
          Mnie tez biedron nie obchodzi a musze te morde wiecznie w TV ogladac ze skamleniem jaki to on
          pokrzywdzony przez katolibow.
      • Gość: picbul Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 15:11
        << Co Was k**** obchodzi, że wychodzi pisemko dla gejów? Będziecie
        je nabywać, że tak piszecie? >>

Błąd. Nie będzie nabywany bo kosztuje 0 zł.
        Więc będzie raczej rozdawany. Ciekawe tylko w jakich miejscach
        Zapewne pod kościołami i szkołami.
        Aby przekonać nieprzekonanych.
    • Gość: moras jak można byc gejem? IP: 81.219.162.* 04.09.10, 10:19
      to najgorsze zboczenie seksualne z mozliwych
      • Gość: mz Re: jak można byc gejem? IP: *.chello.pl 04.09.10, 10:34
        Znam gorsze.Na przykład twoją bezdenną głupotę.
      • Gość: k Re: jak można byc gejem? IP: *.chello.pl 04.09.10, 11:03
        Gość portalu: moras napisał(a):

> to najgorsze zboczenie seksualne z mozliwych

Skąd wiesz, jesteś gejem?
        • Gość: moras Re: jak można byc gejem? IP: 81.219.162.* 04.09.10, 11:31
          żeby wiedziec, że morderstwo jest złe, musisz najpierw kogoś zabić?
          • pe1 Re: jak można byc gejem? 04.09.10, 13:02
            skoro wiesz, że morderstwo jest złem, to czemu bezinteresownie bierzesz udział w
            mordowaniu?
            • hit.and.run Re: jak można byc gejem? 04.09.10, 16:36
              pe1 masz jakies argumenty oprocz bezmyslnej obrony PEDERASTOW ?
              pewnie nie bo myslisz odbytem?
      • Gość: dendrofil Nie wiem, jestem dendrofilem a pzostali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:37
        "inni" mnie brzydzą choć oczywiście toleruję ich.
    • Gość: Grubzli Życzę rychłego upadku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 10:55
      Taki syf musi zejść do obskuranckiego podziemia lub jeszcze lepiej, zniknąć na zawsze.
    • Gość: idiothunter Gazeto, proszę! Nie przy śniadaniu! IP: *.ghnet.pl 04.09.10, 11:01
      A taki fajny dzień się zapowiadał....
    • Gość: nasritesri Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:06
      A czy Wy juz musicie o tym trabic na caly swiat? malo to nowych czasopism ukazuje sie na rynku a
      nikt o tym nie pisze? no chyba ze to Wasze wydawnictwo, nie wiem bo nie czytalem artykulu bo
      nie ma o czym
      • pe1 Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 13:04
        a czy musisz czytać? musisz komentować?

ewidentnie sprawa cię bardzo interesuje. może czas się zastanowić, dlaczego
        • hit.and.run Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy 04.09.10, 16:37
          >ewidentnie sprawa cię bardzo interesuje. może czas się zastanowić, dlaczego

mnie glownie dlatego ze lubie poczytac jak pederasci skomla jak im to zle w Polsce.
        • Gość: nasri Re: Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 19:59

idź lepiej potrzymac kolegom z czasopisma skoro ci to nie przeszkadza
    • b4b Czy "Happy" będzie szczęśliwy? Startuje nowy ma... 04.09.10, 11:18
      w mediaedge siedzi ich nawet wiecej niż tych 10%
    • Gość: rex Już zamówiłem prenumeratę na 6 lat z góry. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.10, 11:22
      Dziecko też się cieszy bo będzie mogło poczytać sobie o tolerancji, bez golizny i zgorszenia. Wspaniała
      inicjatywa, na miarę europejską. Dzięks.
    • Gość: wezyr Czy to jest najważniejszy news gospodarczy? IP: *.222.242.46.spray.net.pl 04.09.10, 11:26
      Czy na świecie nie wydarzyło się nic ważniejszego? Np. fuzja dwóch
      megakoncernów, załamanie na rynku wolframu, skok stóp procentowych w Japonii,
      rewolucyjne rozwiązanie rządy upraszczające podatki... To ostatnie to czyste SF.
      Czy GW zareaguje tak samo jeśli wyjdzie nowe pismo dla właścicieli gryzoni
      domowych? Ich również jest 10% w społeczeństwie.
    • Gość: zamknąć GW GW to zwykły brukowiec IP: 121.162.203.* 04.09.10, 12:12
      Po raz kolejny GW udowodniła, że jest zwykłym brukowcem. Ale przecież nie od dziś wiadomo, że
      GW promuje wszelkie zboczenia, w tym homoseksualizm. trzeba przecież być "trendy" i "cool". Tak
      trzymać - a czytalność GW spadnie sama i wkrótce trzeba ją będzie zlikwidować.
      • pe1 Re: GW to zwykły brukowiec 04.09.10, 13:06
        A co będziesz czytać i gdzie codziennie trollować, jak zamkną GW ?
        Nasz dziennik nie ma forum, ciekawe dlaczego.
        • Gość: zamknąć GW Re: GW to zwykły brukowiec IP: 121.162.203.* 04.09.10, 13:40
          Tak się składa, że brzydzę się trollowaniem. Kiedyś lubiłem GW, bo można tu było przeczytać
          poważne artykuły i komentarze. Teraz natomiast GW stała się nowoczesna inaczej i prowadzi kilka
          kampanii: walka z religią (ale nie z judaizmem), promowanie palikota, homoseksualizmu i innych
          dewiacji, dyskredytowanie rodziny. A wszystko po to, aby jej czytelnicy stali się sterowanymi
          konsumentami określonych produktów. Po wypraniu mózgu "nowoczesny" czytelnik kupi wszystko,
          co wypromuje "nowoczesna" GW.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka