Dodaj do ulubionych

Nadszedł internet 4G. Polska czwartym krajem na...

• zwykly_troll_gazetowy Nadszedł internet 4G. Polska czwartym krajem na... 08.09.10, 17:07
      Jest taki jeden drobny problem.
      Mam teraz od pewnego czasu łącze 30Mb z UPC. I te 30 to widziałem może ze dwa razy podczas ściągania obrazów płyt z serwerów linuksowych.
      Skąd Pan panie Przemysławie Poznański ściąga filmy z prędkością DO 150 Mb/s?
    • Gość: ano Nadszedł internet 4G. Polska czwartym krajem na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.10, 17:29
      to jakaś przeterminowana kiełbasa wyborcza przed wyborami samorządowymi ?
    • ubiquitousghost88 Polska... dopiero czwartym? Coś tu nie gra... 08.09.10, 17:51
    • mycard Jak w Oslo,Sztokholmie.LTE to miejsca pracy w IT. 08.09.10, 18:24
      Mam nadzieje ze LTE bedzie w Polsce a polaczenia powyzej 100 Mbit/s ktore sa juz w Szwecji
      i Norwegi pomoga w polaczeniach i zagwarantuja miejsca pracy.Bravo.
      Zycze firmom w Polsce sukcesow.

www.pcwelt.de/specials/ifa_photokina/ratgeber/2108172/dsl-alternativen-hspa-und-lte/index3.html
    • Gość: czytelnik Nadszedł internet 4G. Polska czwartym krajem na... IP: *.cdma.centertel.pl 08.09.10, 18:29
      Gazecie przydałby się ktoś kto rzetelnie napisze artykuły techniczne. Niestety klops jest już w samym nagłówku. W pędzącym samochodzie nie uda się ściąganie szybko danych ze względu na dużą wrażliwość OFDMA na prędkość ( zjawisko Dopplera ). Technologia LTE i metoda wielodostęu OFDMA gwarantuje największe przepustowości wtedy, gdy maksymalnie poruszamy się z prędkością 15km/h , a najlepiej gdy stoimy w miejscu.
    • Gość: Andrej611 Nie ma dysku twardego ktory zdarzy to zapisac. IP: *.bialnet.com.pl 08.09.10, 18:39
      Nie ma dysku twardego ktory zdarzy to zapisac.
      • Gość: ja Re: Nie ma dysku twardego ktory zdarzy to zapisac IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.10, 23:01
        twoj mozg tez nie jest w stanie prostych rzeczy przeliczyc i pojac
    • Gość: prawda Nadszedł internet 4G. Polska czwartym krajem na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 17:32
      Może lepiej niech napiszą jaki wpływ na zdrowie będą miały zabawki które obsłużą te technologie, przy takiej liczbie przesyłanych danych do tego w pędzącym samochodzie-metalowej puszce gdzie tworzy sie fala elektromagnetyczna stojąca, pięknie wnikająca w nasze ciała :). Zamiast bzdurnych artykułów mijających sie z prawdą niech zrobią lepiej kurs bezpiecznego posługiwania sie telefonem z którym trzeba umieć sie obchodzić!!
    • Gość: qwerty LTE a PLAY $G IP: 46.227.104.* 14.04.11, 18:55
      wku***mnie to ze play żeruje na ludziach którzy nie maja wiedzy . widzialem ostatnio forum o lte
       i wyniki testu szybkosci internetu i Play osiaga predkość 4G hspa+ (he he) na poziomie do 1 megabita w porywach do 1,5 jezeli chodzi o download i dla poruwnania predkosc Cyfrowy Polstat prawdzwa technologia 4G LTE download  15 megabitow na sekunde.  wiec jakies 10- 13 razy szybciej dodatkowo w pakiecie np 100GB (transfer danych) teraz pytanie retoryczne ile daje GB siec Play?  i ostatnia wazna kwestia jaka pojemnosc ma siec hspa+ (czyli ile uzytkowników moze kozystać z jednego masztu nadawczego)? ok 5 lub 6 razy mniejsza niz internet LTE dodatkowo LTE ma mase innych parametrow znacznie wyzszych niz hspa+ poprostu LTE to jego nastepca . WIEC SMIEM STWIERDZIC ZE PLAY ROBI Z LUDZI POPROSTU DEBILI. NIEDOUCZONYCH CIEMNYCH POLSKICH CYMBALOW CO NIE UMIEJA CZYTAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEZELI TMOBILE MA ZAMIAR WPROWADZAC TAKA SAMA POLITYKE TO JA DZIEKUJE ZA TAKIE SIECI W NASZYM KRAJU.
    • salci_rozencwajgowa W Warszawie przed wojną było 14.04.11, 21:36
      aż 8 odbiorników TV.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka