Gość: misio80 IP: *.messagelabs.net 09.11.10, 12:42 funpage'u? buahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doradca załóżcie BRE pozew zbiorowy - odzyskacie kasę IP: *.frh.faurecia.com 09.11.10, 12:46 Już jeden pozew zbiorowy BRE Bank (mBank, Multibank) ma jak w banku (szczegóły na www.grupanabnk.pl). Teraz klienci stratni na awarii w mBanku mogą założyć im drugi. Wy ustawy wystarczy 10 osób. Wyliczyć straty (co jest do zrobienia), znaleźć minimum 10 osób, wynająć kancelarię, wybrać reprezentanta i do dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku" IP: 195.117.172.* 09.11.10, 12:55 Co do reklamacji to już kiedyś składałem reklamacje bo nie mogłem sprzedać akcji bo system padł nie można było realizować zleceń przez neta a do tego mLINIA im padła i też tym sposobem nie można było składać zleceń. Informacja o braku możliwości składania zleceń przez mLINIE była na oficjalnej stronie mBANKU i gdy złożyłem reklamacje to nie uznano jej bo nie podjąłem próby kontaktu z mLINIĄ. Skomentujcie sami, kilka razy ponawiałem reklamacje ale za każdym razem to samo i dałem sobie spokój, zawsze można było dochodzić praw w sadzie ale u Rzecznika Praw Konsumenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indira Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku" IP: *.acn.waw.pl 09.11.10, 13:05 Fanpage, nie fun. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: *.chello.pl 09.11.10, 13:19 buhahaha konto maklerskie w mbanku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisha Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: 195.20.110.* 09.11.10, 13:53 no wlasnie:) ludzie-jaracie sie, bo zaplacicie 2 pln mniej prowizji, a co macie? ja zawsze powtarzam-nie cena ma byc glownym wyznacznikiem przy wyborze biura maklerskiego, ale liczy sie jakosc.gdyby zadac pytanie day treaderom, ile razy w ciagu roku mieli problemy z logowaniem, to bylby utworzony ranking . ciekawe jak dzis alior, pewnie tez niezbyt dobrze. wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaron-izm na funpage'u na Facebooku IP: *.mlyniec.gda.pl 09.11.10, 13:15 chciało się błysnąć angielskawym a nie wyszło, nie lepiej pisać po Polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: na funpage'u na Facebooku IP: 94.254.168.* 09.11.10, 13:24 Jakby to było jeden raz w tekście to bym zrozumiał, ale dwa razy umieszczenie takiego błędu w artykule oznacza, że autor jest przeświadczony o poprawności swojego sformuowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natek Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku" IP: *.kan.pl 09.11.10, 13:20 Forumowicze? chyba chodzi o forowiczów. Jak w tym kraju ma być dobrze jak niedouczeni dziennikarze wypisują takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr robisz z igły widły IP: 217.153.19.* 09.11.10, 15:00 poradnia.pwn.pl/lista.php?kat=15&szukaj=j%EAzykoznawc%F3w Odpowiedz Link Zgłoś
przemogo2 Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku 09.11.10, 13:25 Bez przesady. Rzeczywiście system działał dość wolno, trzeba było czekać po kilka sekund po każdym kliknięciu, ale wszystko działało! Od rana obserwowałem notowania ciągłe i sprzedałem GPW wtedy kiedy chciałem! Te kilka sekund oczekiwania można wybaczyć, wiadomo, że takich jak ja było dziś cała masa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lombol Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: 83.3.2.* 09.11.10, 14:51 Po prostu miałeś szczęście, ja trzy razy próbowałem podejść do transakcji i mieliło po 10min. W końcu zrezygnowałem i sprzedałem akcje z mniejszym zyskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: *.legnica.vectranet.pl 09.11.10, 15:18 Notowania ciągłe szły mi na bieżąco, ale złożyłem zlecenie, dostałem sms z hasłem i 20 minut czekałem na pole gdzie mam je wpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuncao Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: *.slubice.vectranet.pl 09.11.10, 17:04 no niestety, ale mi od godziny 8 do 10 nie udało się zalogować na konto, dopiero później coś ruszyło... dali dupy, na szczęście chciałem tylko sprawdzić mój stan konta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grupanabank Klienci mBanku: Pozew zbiorowy - stary portfel CHF IP: *.146.174.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.11.10, 13:42 jest już ponad 200 osób szczegóły tutaj: grupanabank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke sam pracownik ostrzega IP: *.airproducts.com 09.11.10, 13:49 TomekL na forum napisał coś w stylu, że jak g.. płacisz, to g.. dostajesz. A to podobno najtańsze g.. na rynku... sami możecie ocenić działania pracowników i banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku" IP: 160.44.247.* 09.11.10, 13:53 mBank chciał się bawić w maklera. Chyba coś im nie wyszło. A wy wszyscy daliście się wkopać zakładać rachunek maklerski w takim banku???? Ja nawet RORa tam bym nie założył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: *.legnica.vectranet.pl 09.11.10, 20:16 Wolny wybór, przymusu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient a ja i tak lubię mbank IP: 217.153.194.* 09.11.10, 14:59 System działa bardzo szybko i jest prosty w obsłudze. Opłata jedynie w prowizji maklerskiej 0.39%. Proszę mnie oświecić gdzie można dostać usługę maklerską o podobnej jakości za niższą cenę. A ci co nie sprzedali akcji przez zbyt duże obciążenie systemu niech się cieszą, bo później (jak np. w tej chwili) mogli sprzedać dużo drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: a ja i tak lubię mbank IP: *.toya.net.pl 09.11.10, 16:05 Gość portalu: zadowolony klient napisał(a): > System działa bardzo szybko i jest prosty w obsłudze. > Opłata jedynie w prowizji maklerskiej 0.39%. > > Proszę mnie oświecić gdzie można dostać usługę maklerską o podobnej jakości za > niższą cenę. W BOŚ prowizja wynosi 0,38% a system nie sprawia żadnych problemów. Lepsza jakość za niższą cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: a ja i tak lubię mbank IP: *.legnica.vectranet.pl 09.11.10, 20:10 Ale min. 5zł, a w mBanku 3zł, czyli przy sprzedaży GPW prowizja była większa w BOŚ:) W normalne dni w mBanku też nie ma problemów (mam tam eMaklera dwa lata, dziś pierwszy raz sprawiał problemy, przy PZU było OK) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _wodnik_ Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku" IP: *.home.aster.pl 09.11.10, 15:25 ja nie moglem anulowac wydanej dyspozycji i sprzedalem z mniejszym zyskiem nizbym mogl gdyby system dzialal poprawnie. ale oczywiscie takiej reklamacji nie uwzglednia. to jest k... jakas kpina: co to jest za g...ne wytlumaczenie ze ruch byl 3 razy wiekszy niz zazwyczaj!!!! Byl TYLKO 3 razy wiekszy. Przeciez na takie rzeczy serwery powinny byc przygotowane. Wiadomo ze jak jest duzy debiut to bedzie wiecej transakcji. Bylo wiadomo ze po PZU i Tauronie zainteresowanie bedzie duze. ktos tu widocznie oszczedza na sprzecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahah Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 15:53 hahahahahaha wieśniaki z awansu społecznego, oderwani siłą od pługa pozakładali sobie rachunki w jakimś badziewu i cały czas mają pretensje!!!!!!!!!!!!!! a to ich na kredycie oszukali, a o system nie działa, a to notowania etc.... w szkółkach nie nauczyli myślenia, prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: *.legnica.vectranet.pl 09.11.10, 20:12 No popatrz, mam konto w mBanku 10 lat i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś
popijajac_piwo mBank? I wszystko jasne 09.11.10, 15:57 Ktoś jeszcze korzysta z tego banku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony klient oczywiście IP: 217.153.194.* 09.11.10, 16:13 mbank się opłaca jeśli nie potrzebujesz kredytu. Bank zarobił dużo na kredyciarzach i nie musi pobierać opłat za prowadzenie rachunków i przelewy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 16:34 hahaha czyzby kolejni nabici w mbank? :-D nie rozumiem debili i frajerow, ktorzy jeszcze chca miec cokolwiek wspolnego z tym pseudo-bankiem a w ogole to proponuje zmienic nazwe z konto maklerskie w mbanku na konto leszczynowo-frajerskie w pseudo-banku :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik_funpejdżu Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku" IP: *.chello.pl 09.11.10, 17:19 Kim jest Olszewski, który podkreślił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik gazeciarz Re: Klienci mBanku: "Znowu mała/duża wtopa mBanku IP: *.metrolink.pl 09.11.10, 17:50 Olszewskiego nie znasz? Szef wszystkich szefów... chyba ;) Odpowiedz Link Zgłoś