cornerek 13.08.11, 11:03 Frank po 2,70! No to się porobiło. Kto wam pisze te bzdury?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.im.123 Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy i... 13.08.11, 11:48 Na GPW niepodzielnie rządzą spekulanci,którzy niepodzielnie dyktują ceny akcji stosując krótką sprzedaż.Od chwili jej wprowadzenia GPW umiera!Inwestorzy są bez szans.Ale komuś zależy aby położyć polską giełdę.Odpowiedzialni z KNF i GPW spokojnie śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jules Cesar Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy i... IP: *.adslplus.ch 13.08.11, 11:57 Pnowie Redaktorzy, piszecie bzdury na temat Franka (oczywiscie szwajcarskiego). Nim cos napiszecie, poinformujcie sie najpierw dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
animator_kultury Brawo! 13.08.11, 18:23 Brawo. Biegnij pochwalić się mamusi, że znalazłeś literówkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobylmine Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy i... IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.11, 12:20 poczułam się jakbym się cofnęła w czasie, frank wg was 2,78! ej ej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarro Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy i... IP: *.net.pbthawe.eu 13.08.11, 12:39 Literówkę może każdy popełnic....z pewnością zaraz to zostanie sprostowane.... Mnie tylko dziwi...zalewanie nas na przemian dorbymi jak i złymi informacjami... Plotka rządzi w XXI w. www.markamiasto.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swan Re: Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy IP: 89.174.254.* 13.08.11, 12:57 Literówkę może każdy popełnic.... ale nie w gazecie... Ty masz prawo do literówek na forum ale nie redakcja na ogólnopolskim portalu.. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy 13.08.11, 15:03 swan Jestem od lat czytelnikiem "Gazety Wyborczej" i uważam że jest to najprzyzwoitszy dziennik w Polsce. Ale mimo wszystko nie uważam jej za nieomylną wyrocznię i nosicielkę prawd objawionych tak jak czynisz to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
uczciwypracodawca Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy i... 13.08.11, 13:04 W Portugalii wedlug planu: obinzka zarobkow i PKB... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Lemingi uwierzą, że frank potaniał do 2,78zł 13.08.11, 13:07 I znowu zagłosują na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frug Nie pisz głupot IP: *.ghnet.pl 13.08.11, 15:35 Nawet gdyby rządził Jarkacz, to nie winiłbym go za kurs franka. Nie ośmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
uczciwypracodawca Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy i... 13.08.11, 13:10 Portugal’s government expects the economy to shrink more than was forecast by the previous administration and the central bank. Gross domestic product (GDP) will drop 2.3 per cent this year and 1.7 per cent in 2012, according to forecasts. That compares with the 2 per cent decline forecast by the previous government and the Bank of Portugal. www.irishtimes.com/newspaper/finance/2011/0715/1224300760308.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy i... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.11, 13:46 2,78pln?!?!?!?!?! to czemu moja rata jakaś taka nadmiernie wysoka była?!?!?! Poziom artykułów na tym portalu zszedł na psy, tak, że nie wiem czy można bardziej! Błędy ortograficzne, literówki - właściwie w kluczowych częściach tekstu. Czy nie istnieje coś takiego jak odpowiedzialność za słowo pisane???????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
rossonero9 bez obaw.. rudy im pomoze nam nic nie grozi 13.08.11, 14:00 jestesmy narodem wybranym.. wszelkie zlo nas omija... wszedzie ejst ch...owo tylko u nas dobrze.. niech zyje PRL ,niech zyje POboszewicka hołota Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Euro idzie do piachu i to było zawsze jasne 13.08.11, 14:45 Polecam świetną książkę Philippa Bagusa "Tragedia euro". O tym, dlaczego euro było od początku skazane na porażkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagan Re: Euro idzie do piachu i to było zawsze jasne? IP: *.dsl.telepac.pt 13.08.11, 15:00 To raczej USD idzie do piachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytaj na opak a zloty zyskuje IP: *.adsl.highway.telekom.at 13.08.11, 15:49 Na szczescie zloty zyskuje z 3.94 - kursu jaki utrzymywal sie prze wiele miesiecy do 4.19. A jutro bedzie 4.25 a na Swieta dostaniemy prezent: 5 zlotych za 1 Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: air27 Re: Strefa euro walczy z kryzysem, zyskują giełdy IP: 62.61.52.* 13.08.11, 15:49 mnie szczęka opadła! Czy ktoś w ogule czyta te artykuły przed opublikowaniem??? Czy ktoś jest w stanie zmodyfikować ten zapis???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Bunga bunga bunga IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 14.08.11, 01:52 Nie to nie pomylka,to celowe wprowadzanie w blad,zeby zachecic do brania kredytow w szwajcarach. Odpowiedz Link Zgłoś