Dodaj do ulubionych

Polisa na życie

IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 14:34
Hej,
możecie mi polecić konkretną polisę na życie? Gdzie znajdę najlepszą ofertę i ile może mnie to kosztować? Czy generali będzie dla mnie dobrym wyborem?
Obserwuj wątek
    • heyees Re: Polisa na życie 07.09.11, 21:30
      Byle nie PZU.
    • Gość: Piston46 Re: Polisa na życie IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 15:29
      Jeżeli wierzyć kilku rankingom to w paru wysoko plasuje się ING.
      • Gość: Karolinna Re: Polisa na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 12:30
        Wszystko zależy od tego jakie to ma być ubezpieczenie i co ma uwzględniać. Jeśli chodzi o ubezpieczyciela to faktycznie ING plasuje się w czołówce.
        • Gość: malwinn Re: Polisa na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 12:03
          Myślę, że przy wyborze polisy należy brać pod uwagę czy dany fundusz jest w czołówce i czy klienci są usatysfakcjonowani z jego usług. Stawiam jeszcze na jakość obsługi oraz zrozumiałe i czytelne warunki ubezpieczenia.
    • Gość: kozako Re: Polisa na życie IP: *.play-internet.pl 08.03.13, 15:52
      Ponoć ING ma dobrą:P)
      --------
      Tekst linka
      • Gość: ernesta Re: Polisa na życie IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.13, 23:36
        A którą masz na myśli? Ja przeglądałam ochronę +, wychodzi nie drogo i ma trzy umowy dodatkowe do wyboru.
        • Gość: Karolinna Re: Polisa na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 13:31
          ja właśnie posiadam tę polisę ochrona+ można dokupić do niej 3 umowy dodatkowe. Składka minimalna to 40zł, przy wpłatach kwartalnych, półrocznych czy rocznych można otrzymać rabat.
          • Gość: renia02 Re: Polisa na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.13, 18:21
            To niewielka składka jak za ochronę, ale trzeba zauważyć, że wysokość składki uzależniona jest od wieku , stanu zdrowia, a także okresu i sumie na jaką się ubezpieczamy.
    • Gość: Triana Re: Polisa na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 02:05
      Trzeba wybrać tę najlepszą...

www.triana.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka