Dodaj do ulubionych

Rodzina na swoim

20.10.11, 13:56
Czy jesteście na bieżąco z programem rodzina na swoim? Rozważam kupno mieszkania ale nie wiem czy ten program jeszcze działa, bo słyszałem pogłoski o tym, że miał być przerwany. Ostatni raz interesowałem się tym dosyć dawno więc wiele kwestii musiało się zmienić. Możecie mi powiedzieć w miarę zwięźle jakie są zasady programu jeśli dalej istnieje?
Pzdr
Obserwuj wątek
    • ideem Re: Rodzina na swoim 20.10.11, 18:11
      Myślę, że odwiedzenie strony tego programu powinno wyczerpać już wszystkie odpowiedzi: Rodzina na swoim
    • tomson74 Re: Rodzina na swoim 21.10.11, 15:04
      Przez ostatni czas podwyższono wymagania co do rodziny na swoim. Ciekawe czy to się jeszcze będzie opłacać za parę lat?
    • Gość: Krzysztof Re: Rodzina na swoim IP: *.pila.vectranet.pl 21.11.11, 18:20
      Witam! Jeżeli niezdecydowałeś jeszcze o kredycie hipotecznym, zawsze możesz je porównać, np. na www.investpuls.pl, wpisując kryteria, które są dla Ciebie istotne, i wybrać najodpowiednieszy dla Ciebie i Twojej rodziny. Niekiedy nie ma sensu (i czasu przede wszystkim) "latać" po bankach. Tutaj wypełniasz wniosek i konsultantka dzwoni. Pzdr!
    • Gość: gość Re: Rodzina na swoim IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.12, 22:01
      Tutaj polecam ciekawy problem z rodziną na swoim - "uwięzieni" w mieszkaniu
      www.forum-kredytowe.net/wpis/20978/Uwi%C4%99zieni+przez+rodzin%C4%99+na+swoim.html
      • Gość: Marlenka Re: Rodzina na swoim IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.13, 14:50
        I po rodzinie na swoim- a szkoda- niestety nie zdążyliśmy się załapać. I teraz raczej nie mamy szansy na własne M. Jedynym ratunkiem dla nas są chyba kredyty hipoteczne pozabankowe. Spełnić wymagania nowego programu rządowego nie damy rady...a szkoda bo mamy już dość mieszkania z rodzicami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka