Dodaj do ulubionych

!!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!!

IP: *.gazeta.pl 22.02.01, 09:41
Era przygotowuje nową ofertę - jeśli ktoś jest gotowy wysłychać reklam - mniej zapłaci za rozmowę przez komórkę. To fantastyczne - ktoś powie. Co to, kurcze, za wielka różnica.
No ale gdy przyjdzie rozmawiać z lekarzem o stanie chorego, dowiadywać się o pracę albo wyznawać miłość a tu w środek przemowy wejdą podpaski, środek na żylaki, klej do protez albo wózki widłowe (oferta Zrębu zawsze na czasie)?
Czy używanie komórek z taką taryfą stanie się modne wśród nastolatków i niestosowne wśród biznesmanów?
Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bob Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.caffe.com.pl 22.02.01, 11:27
      Sadze,ze jest to chory pomysl chorego operatora jakim jest Era.Wlodarze Ery powinni sie zastanowic nad swoimi pomyslami,chyba,ze chca zrazic do siebie jeszcze wieksza rzesze ludzi.Era jest do du...?!
      • Gość: Maciek Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.tkk.pl 22.02.01, 11:51
        A dla mnie to fajna sprawa. Dlaczego piszesz że Era jest chora ? Nikt cie nie zmusza do korzystania z usług tego operatora... Trochę tolerancji, a nie słomy w butach, proszę. A propos reklam - jest przecież wybór: chcesz słuchać reklam w danej rozmowie, czy też nie. Nikt przy zdrowych zmysłach nie włączy tej opcji w czasie rozmowy z lekarzem. Biznesmeni mają tyle kasy, że nie muszą słuchać reklam. A ja osobiście mogę znieść reklamę podpasek czy proszku do prania w czasie rozmowy z przyjacielem czy żoną. Jeżeli rozmowa będzie tańsza nawet o 50% - to ja wchodzę w taki układ. A ty ? Za taki sam czas połączenia w Idei czy Plusie zapłacisz dwa razy więcej... I już. Nie chcesz słuchać reklam i płacić mniej, masz wybór. Ciekawe czy nie oglądasz TVNu albo Polsatu, bo są tam reklamy.
        • Gość: Rufio Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.ipartners.pl 22.02.01, 12:38
          Uwazam ze porownanie Polsatu z Era nie ma sensu poniewaz TV w zamian za reklame nie daje nic (MegaHity sprzed 10 lat) a Era w zamian za reklamy da nam mniejsze stawki za rozmowy. Jezeli stawki te spadna do poziomu 50% oecnych to jest to b. interesujaca oferta.
          • Gość: R Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.eragsm.pl 22.02.01, 14:15
            Zgadzam się z Tymi, któzy twierdzą, że jest to bardzo ciekawa oferta. Przecież jeżeli ktoś nie chce z niej korzystać może dzwonić za normalną stawkę. Natomiast daje ona możliwości tańszej rozmowy wszystkim, którzy chcą wydać mniej pieniędzy.
    • Gość: Enlil Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.geod.agh.edu.pl 22.02.01, 14:32
      Nasuwa sie porownanie z telewizja komercyjna, przerywajaca program reklamami. jezeli kogos nie drazni taki sposob ogladania to dlaczego ma byc inaczej w przypadku telefonii. Procz tego abonenci nie sa zmuszani do przeprowadzanie takich rozmow. Wybor nalezy do abonentow z zaleznosci od ich stanu portfela i stylu zycia. Moim zdanie podobny system powinien dotyczyc rowniez wiadomosci SMS w zamian za znizki. Wydaje mi sie ze w tej sytuacji byloby to mniej uciazliwe a rownie korzystne
    • Gość: pablo Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 22.02.01, 14:42
      Era juz nie wie co wymyślić aby przyciągnąć klienta.To zdecydowanie najgorsza sieć w Polsce ale ma dobre pomysły...
      • Gość: Johny Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.gda.computerland.pl 22.02.01, 15:51
        Nie wiem dlaczego mówisz, że Era jest "najgorszym operatorem" - chyba nigdy nie korzystałeś z usług tego opertora albo b. dawno. Ja korzystam bardzo dużo i jestem bardzo zadowolony zarówno z jakości jak i dostępności ich usług. Inni operatorzy, z tego co wiem, też mają wiele udogodnień i zalet.
        Kiedyś raczej to Plus narzucał tempo (np. bramką e-mail - SMS). Zwróć jednak uwagę że to Era ostatnio przoduje w awangardowych rozwiązaniach - tańsze (choć nie tanie) rozmowy międzynarodowe, teraz ten pomysł...
        Pomysł z reklamami jest super, oczywiście o ile częstotliwość emisji i długość reklam nie będzie denerwująca; jeśli tak - efekt będzie odwrotny, ludzie się zniechęcą.
    • Gość: brixton Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: 155.158.238.74, 155.158.244.* 22.02.01, 14:59
      zupełnie niezły pomysł. mam nadzieję, że idea też zaoferuje tą usługę. ciekawe czy będzie można wybierać rodzaj produktów, których będą dotyczyły reklamy. mnie np. proszkin nie zainteresują.
      • Gość: Roman Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.gazeta.pl 22.02.01, 15:47
        Jezeli to ma byc tak ze jak chce to sobie slucham reklam i mniej place to moglo by byc ale tu jak rozumiem jest jeszcze osoba, z ktora rozmawiam i ją bez jej zgody narazam na wysluchiwanie tych reklam. To jest moim zdaniem niestosowne. Jak ktos do mnie zadzwoni z takiego telefonu to jak uslysze o proszku lub podpaskach to sie rozlacze bo widocznie moj rozmowca nie ma mi nic waznego do powiedzenia i mnie nie szanuje skoro dla kilku groszy kaze mi sluchac glupstw i czekac na dalszy ciag rozmowy.
        • Gość: brix Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: 155.158.238.74, 155.158.244.* 22.02.01, 16:03
          cos mi tu nie gra. jeżeli w przyszłości będę przechodził koło jakiegoś sklepu i od razu dostanę smsa to ja dziękuję. będą musieli wynaleźć super wytrzymałą baterię, bo jak będziemy dostawać non stop smsy to szybko się wyładuje, a swoją drogą to kiedy będziemy mogli porozmawiać normalnie, skoro ciągle będziemy zasypywani smsami. moim zdaniem lepszym pomysłem było by zwiększenie się liczby sieci. tak jak jest w angli 5 sieci o ile dobrze pamiętam. min. rozmowy na prepayu kosztowała w przeliczeniu 6 gr. to jest jazda konkurencja doskonała. stan wręcz idealny ale w polsce nie osiągalny. nasz kraj niestety to jeszcze zaścianek.
        • Gość: Karol Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: 157.25.130.* 22.02.01, 17:19
          oczywiście że to świetny pomysł ! Samemu musisz zdecydować czy chcesz - nic na siłę (musisz wklepać kod) pozatytm słuchasz reklam które Cię interesują (Era powinna tak zrobić) Zyskują i konsumenci(płacą mniej - 50% płacą reklamodawcy) i firmy które chcą się zareklamować . POPIERAM !
    • Gość: Lidia Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 16:01
      Absolutnie nie! Nigdy się na to nie zgodzę! Co za oburzająca propozycja!
    • Gość: Jacek Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: 194.205.246.* 22.02.01, 16:56
      To jest rewelacja. Co mi zalezy jak tylko dzwonie do znajomych aby sie umowic na spotkanie czy slucham reklam czy tez nie. Ja bede z rego kozystal. Mnie i moim znajomym nie zalezy na tym czy sa reklamy czy nie. Wazne ze jest taniej.
    • Gość: mtu Re: !!!!TAŃSZE ROZMOWY Z REKLAMĄ W TLE !!!! IP: 195.205.43.* 22.02.01, 18:31
      A mi najbardziej podoba się to, źe pierwsza minuta ma być bez reklam. 90% moich rozmów trwa poniżej 60 sekund (z czego 90% poniżej 30).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka