Dodaj do ulubionych

Getin Bank Open Zycie oszustwo

IP: *.range86-149.btcentralplus.com 28.07.12, 18:57
KNF i Uokik jak zwykle umywaja rece. Tysiace Polakow oszukanych i okradzionych z pieniedzy. Zamiast lokaty Getin oferuje "inna lokate" ktora nie jest lokata tylko produktem rentierskim na 10 lat! Swiatowe Zyski i Swiatowe Bogactwa. Pracownicy banku klamia i zatajaja prawde. Straty po pierszych 6 miesiacach to ok 35%.Nie do odrobienia. Jedna wielka granda. Prosze przeczytac o tym na stronie wrobieni.org
Prosze omijac ten bank.
Obserwuj wątek
    • Gość: ajka Re: Getin Bank Open Zycie oszustwo IP: *.x66.x16.x72.jaskom.pl 10.08.12, 21:16
      tak ,tak getin to wielki oszust , złodziejskie praktyki stosuje nawet w stosunku do wieloletnich swoich klientów ,okrada ludzi ,naciągając na takie produkty jak m.in kwartalne zyski i wiele innych ,co miesiąc zmieniają nazwe oferty-produktu, ale cel jest ten sam po roku klient traci ok.40% tego co zainwestował i gdzie jest KNF? czyżby bali sie p.Czarneckiego??????
    • Gość: SandraW Re: Getin Bank Open Zycie oszustwo IP: *.play-internet.pl 11.08.12, 01:23
      Umywają ręce bo toż przecież Bank, teraz czas jazdy po AG i innych podobnych firmach, oczywiście z pominięciem SKOKÓW, te jako instytucje parabankowe, ale zasłużone dla kolejnych rządów są również nie do ruszenia. Do jasnej ciasnej, nie interesuje, mnie, że AG zrobiło kant, a SKOKI nie. Skoro to jest łamanie prawa to równe dla wszystkich. a co do banków to też sie na nich przejachałam i od pewnego czasu inwestuję w kontrakty inwestycyjne
    • Gość: lutek Re: Getin Bank Open Zycie oszustwo IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.12, 15:44
      mam 70 lat i słabo widzę .Naciągnęli mnie na 10-letnie fundusze.Pracownicy są wymieniani między placówkami {z pewnością na polecenie przełożonych } .Kłamią wszyscy. Straty jak podali wrobieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka