Dodaj do ulubionych

TP SA musi usprawnić Błękitną Linię

IP: *.proxy.astra-net.com 05.07.04, 17:56
I jestem pierwszy. Całą tp sa powinno się wysadzić w powietrze.
To jedyna rzecz do której nadaje się ta firma.
Obserwuj wątek
    • Gość: georg TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:05
      Lipcowa reorganizacja w Pionie Sieci na pewno nie przyspieszy obsługi
      klientów panowie prezesi.Już to widać i słychać!!!!!!!!!!Może jest jeszcze
      czas sie wycofać????
      • Gość: krecik Przywrócić Biura Obsługi Klienta IP: *.hydrobudowa6.com.pl / *.hydrobudowa6.com.pl 05.07.04, 18:34
        Szlag mnie trafia, gdy dzwonią do mnie z TP i biegaja po mieszjaniach jak
        komiwajeżery. OK, kto chce niech dzwoni, ale dlaczego ZMUSZA się wszystkich
        klientów TPSA TYLKO załatwiania spraw telefonicznie? Chcę być poważnym klientem
        w poważnej firmie, gdzie mnie przyjmą i dadzą szansę załatwić sprawę w rozmowie
        twarzą w twarz.
    • Gość: Pracownik TP TP SA i WorkService = żenada IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 05.07.04, 20:50
      Swoją znakomitą pracę Błękitna Linia zawdzięcza również współpracy z firmą
      WorkService,która wypożycza jej pracowników. Pracownicy są kiepsko opłacani ( 6
      zł. na godzine) dostają umowy zlecenie zamiast umów o prace(w tym przypadku WS
      zręcznie naciągają kodeks pracy,bez reakcji PIP-u oczywiście),notorycznie
      spóźniaqją sie z umowami i wypłatami pięniędzmi
      • trug Re: TP SA i WorkService = żenada 05.07.04, 21:06
        6 zł,- na godzinę to mało? W dupach wam się poprzewracało w tej warszawce.
        • Gość: Pracownik TP Re: TP SA i WorkService = żenada IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 05.07.04, 22:30
          No 6 brutto na godzine to jakies 1050 za cały etat (czyli 200 złotych wiecej od
          zasiłku dla bezrobotnych i najniższej krajowej).Weź też pod uwage,że firma
          WorkService kasuje od TP za godzine znacznie więcej niż 6 zł., a jakość usług z
          ich strony jest kompromitująca. Zatrudniają po tym do pracy samych studenciaków
          i ludzi o zerowym poziomie motywacji, potem wielkie zdziwienie,że pracują jak
          pracują.
      • Gość: marynaż Re: TP SA i WorkService = żenada IP: 195.136.30.* 05.07.04, 22:22
        UCIEKAJ Z TONĄCEGO OKRĘTU! ZATONIE Z PEWNOŚCIĄ TO TYLKO KWESTIA CZASU ! GDZIE
        ZNAJDZIESZ DRUGĄ TAKĄ FIRMĄ NA KTÓREJ WIESZAJĄ CIĄGLE PSY . GDYBY TO WPROWADZIĆ
        W ŻYCIE, ZABRAKŁOBY PSOW OD LIZBONY DO WŁADYWOSTOKU.
    • Gość: karo Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 20:55
      Takiego gówna jak TPSA to nie ma nawet za Uralem. Od 18 wrześniau br. do
      kwietnia br. nie mogę wypowiedzieć zwykłej umowy abonenckiej w tym pieprzonym
      Poznaniu. W Biurze Obsługi Klienta na Bułgarskiej ( a raczj w w biurze robienia
      wała z klienta) siedzą niekompetentne komioty w krawatach, którzy się zachowują
      jak małpa przy klawiaturze komputera. To jest obraz TPSA. Polskie gówno
      pomieszane z francuskim i kulczykowskim. Bez Niemca, kurde, się nie obejdzie!
      • Gość: ODCIĘTY OD TP S.A. Re: TP SA musi się bawić Błękitną Linię IP: 195.136.30.* 05.07.04, 22:54
        Z TEPsą się pisze nie rozmawia! Napisz podanie o zezygnacji z usłóg wiadomej
        firmy i wyślij poleconym z za zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Ja w
        korespondencji wysyłam pisma na 3 adresy odziałów TP S.A. z rachunku
        telefonicznego. Z rzadka przychodzi odpowiedź całkowicię nie na poruszany
        temat. Przychodzą natomiast odpowiedzi z reklamacją usług tepsy z Urzędu
        Regulacji Telekomunikacji i Poczty oraz Urządu Ochrony Konkurencji i
        Konsumentów i Rzecznika Praw Obywatelskich. ALE TO SĄ CAŁKIEM INNE INSTYTUCJE.
    • Gość: OFIARA dialera Re: TP SA zabawia klientów Błękitną Linią IP: 195.136.30.* 05.07.04, 22:37
      CZY DOŻYJĘ KIEDYŚ TAKICH DNI, KIEDY PRZECZYTAM:DEWIZA TP S.A: KLIENT ZAWSZE MA
      RACJĘ! NA RAZIE WSZĘDZIE SIĘ ICH SKARŻĄ I ODWOŁUJĄ CHOĆBY PRZECIĄGNĄĆ SPRWAWE
      JESZCZE PZEZ MIESIĄC.PYTANIE DO PRAWNIKOW:
      CZY MOŻNA SIĘ ODWOŁYWAĆ OD WYROKU WCZEŚNIEJ ZASĄDZONEGO PRZEZ INNY ORAN
      SKARŻĄCY?
      URZĄD OCHRONY KONSUMRNTOW I KONKURENCJI WYDAŁ WYROK W SPRAWIE " BŁEKITNEJ
      LINII" A OBECNIE Urząd Regulacji Telekomunikacji i Poczty WYDAŁ TĄ SAMĄ
      DECYZJĘ
      DAJMY SOBIE SPOKÓJ Z TĄ FIRMĄ! NIECH DZWONIĄ SAMI DO SIEBIE. W TYM BAŁAGANIE
      ZARZĄD FIRMY NAWET NIE WIE, ŻE PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ W BRANŻY TELEKOMUNIKACJI.
      SKĄD ONI WYTRZASNĘLI TAK KOMPETENTNYCH PRAWNIKÓW. CHYBA STUDIA ROBILI RAZEM Z
      MATURĄ WZESPOŁ Z NASZĄ ULUBIONĄ POSLANKĄ OD OWSA....
    • Gość: Rav Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.prokom.pl 06.07.04, 13:05
      Tak to jest z molochami. Sami nie wiedza co maja. Ja na neostrade czekalem 2
      miesiace, podpisali ze mna umowe, a po 2 tygodniach sie okazalo ze " nie ma
      mozliwosci technicznych" Przez poltora miesiaca walczylem ( codziennie telefony
      i kilkanascie pism). Oczywiscie chcieli mnie splawic i szybko rozwiazac umowe.
      Nie dalem sie i zrobilem tam niezly balagan. Na infolinii prawie wszyscy znali
      moja sprawe, a szef Telepunktu jak widzial ze wchodze do lokalu to uciekal.
      Wkoncu sie udalo. Tyle nerwow sie najadlem, zeby w 2004 roku miec w domu w
      miare szybki internet.
    • Gość: konkurencja Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: 81.210.116.* 06.07.04, 19:41
      Może osoba zarządzające Pionem Obsługi Klienta raz w tygodniu siądzie w Call
      Center przez 3h i będzie przyjmować telefony i rozwiązywać problemy. To jest 10
      mil abonentów i zmiany należy wprowadzać stopniowo tak jak zrobiła to kilka lat
      temu NETIA.
    • Gość: MAW Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 22:16
      Ciekaw jestem kto osobiscie ponosi odpowiedzialność za ten cały bałagan.
      Czy któryś z dyrektorów PKzK został chociaż upomniany. Co na to pan Piotr
      Muszyński, ktory jest odpowiedzialny za funkcjonownie BL. Czytając jego
      wypowiedzi na łamach prasy to wszystko jest ok.
      Winni są wieloletni doświadczeni pracownicy których należało zastapić
      studentami i młodym narybkiem. Po prostu są tansi a że cierpi na tym klient i
      wizerunek firmy to nikogo już nie obchodzi.
      Odnoszę wrażenie, że ludzie zarządzający tą firmą popadli w stan smouwielbienia
      i zapomnieli dla kogo i komu ta firma m SŁUŻYĆ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka