Gość: qrr IP: *.proxy.astra-net.com 05.07.04, 17:56 I jestem pierwszy. Całą tp sa powinno się wysadzić w powietrze. To jedyna rzecz do której nadaje się ta firma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: georg TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:05 Lipcowa reorganizacja w Pionie Sieci na pewno nie przyspieszy obsługi klientów panowie prezesi.Już to widać i słychać!!!!!!!!!!Może jest jeszcze czas sie wycofać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Przywrócić Biura Obsługi Klienta IP: *.hydrobudowa6.com.pl / *.hydrobudowa6.com.pl 05.07.04, 18:34 Szlag mnie trafia, gdy dzwonią do mnie z TP i biegaja po mieszjaniach jak komiwajeżery. OK, kto chce niech dzwoni, ale dlaczego ZMUSZA się wszystkich klientów TPSA TYLKO załatwiania spraw telefonicznie? Chcę być poważnym klientem w poważnej firmie, gdzie mnie przyjmą i dadzą szansę załatwić sprawę w rozmowie twarzą w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik TP TP SA i WorkService = żenada IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 05.07.04, 20:50 Swoją znakomitą pracę Błękitna Linia zawdzięcza również współpracy z firmą WorkService,która wypożycza jej pracowników. Pracownicy są kiepsko opłacani ( 6 zł. na godzine) dostają umowy zlecenie zamiast umów o prace(w tym przypadku WS zręcznie naciągają kodeks pracy,bez reakcji PIP-u oczywiście),notorycznie spóźniaqją sie z umowami i wypłatami pięniędzmi Odpowiedz Link Zgłoś
trug Re: TP SA i WorkService = żenada 05.07.04, 21:06 6 zł,- na godzinę to mało? W dupach wam się poprzewracało w tej warszawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik TP Re: TP SA i WorkService = żenada IP: *.altec.pl / *.crowley.pl 05.07.04, 22:30 No 6 brutto na godzine to jakies 1050 za cały etat (czyli 200 złotych wiecej od zasiłku dla bezrobotnych i najniższej krajowej).Weź też pod uwage,że firma WorkService kasuje od TP za godzine znacznie więcej niż 6 zł., a jakość usług z ich strony jest kompromitująca. Zatrudniają po tym do pracy samych studenciaków i ludzi o zerowym poziomie motywacji, potem wielkie zdziwienie,że pracują jak pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynaż Re: TP SA i WorkService = żenada IP: 195.136.30.* 05.07.04, 22:22 UCIEKAJ Z TONĄCEGO OKRĘTU! ZATONIE Z PEWNOŚCIĄ TO TYLKO KWESTIA CZASU ! GDZIE ZNAJDZIESZ DRUGĄ TAKĄ FIRMĄ NA KTÓREJ WIESZAJĄ CIĄGLE PSY . GDYBY TO WPROWADZIĆ W ŻYCIE, ZABRAKŁOBY PSOW OD LIZBONY DO WŁADYWOSTOKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.icpnet.pl 05.07.04, 20:55 Takiego gówna jak TPSA to nie ma nawet za Uralem. Od 18 wrześniau br. do kwietnia br. nie mogę wypowiedzieć zwykłej umowy abonenckiej w tym pieprzonym Poznaniu. W Biurze Obsługi Klienta na Bułgarskiej ( a raczj w w biurze robienia wała z klienta) siedzą niekompetentne komioty w krawatach, którzy się zachowują jak małpa przy klawiaturze komputera. To jest obraz TPSA. Polskie gówno pomieszane z francuskim i kulczykowskim. Bez Niemca, kurde, się nie obejdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODCIĘTY OD TP S.A. Re: TP SA musi się bawić Błękitną Linię IP: 195.136.30.* 05.07.04, 22:54 Z TEPsą się pisze nie rozmawia! Napisz podanie o zezygnacji z usłóg wiadomej firmy i wyślij poleconym z za zwrotnym potwierdzeniem odbioru. Ja w korespondencji wysyłam pisma na 3 adresy odziałów TP S.A. z rachunku telefonicznego. Z rzadka przychodzi odpowiedź całkowicię nie na poruszany temat. Przychodzą natomiast odpowiedzi z reklamacją usług tepsy z Urzędu Regulacji Telekomunikacji i Poczty oraz Urządu Ochrony Konkurencji i Konsumentów i Rzecznika Praw Obywatelskich. ALE TO SĄ CAŁKIEM INNE INSTYTUCJE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OFIARA dialera Re: TP SA zabawia klientów Błękitną Linią IP: 195.136.30.* 05.07.04, 22:37 CZY DOŻYJĘ KIEDYŚ TAKICH DNI, KIEDY PRZECZYTAM:DEWIZA TP S.A: KLIENT ZAWSZE MA RACJĘ! NA RAZIE WSZĘDZIE SIĘ ICH SKARŻĄ I ODWOŁUJĄ CHOĆBY PRZECIĄGNĄĆ SPRWAWE JESZCZE PZEZ MIESIĄC.PYTANIE DO PRAWNIKOW: CZY MOŻNA SIĘ ODWOŁYWAĆ OD WYROKU WCZEŚNIEJ ZASĄDZONEGO PRZEZ INNY ORAN SKARŻĄCY? URZĄD OCHRONY KONSUMRNTOW I KONKURENCJI WYDAŁ WYROK W SPRAWIE " BŁEKITNEJ LINII" A OBECNIE Urząd Regulacji Telekomunikacji i Poczty WYDAŁ TĄ SAMĄ DECYZJĘ DAJMY SOBIE SPOKÓJ Z TĄ FIRMĄ! NIECH DZWONIĄ SAMI DO SIEBIE. W TYM BAŁAGANIE ZARZĄD FIRMY NAWET NIE WIE, ŻE PROWADZI DZIAŁALNOŚĆ W BRANŻY TELEKOMUNIKACJI. SKĄD ONI WYTRZASNĘLI TAK KOMPETENTNYCH PRAWNIKÓW. CHYBA STUDIA ROBILI RAZEM Z MATURĄ WZESPOŁ Z NASZĄ ULUBIONĄ POSLANKĄ OD OWSA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rav Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.prokom.pl 06.07.04, 13:05 Tak to jest z molochami. Sami nie wiedza co maja. Ja na neostrade czekalem 2 miesiace, podpisali ze mna umowe, a po 2 tygodniach sie okazalo ze " nie ma mozliwosci technicznych" Przez poltora miesiaca walczylem ( codziennie telefony i kilkanascie pism). Oczywiscie chcieli mnie splawic i szybko rozwiazac umowe. Nie dalem sie i zrobilem tam niezly balagan. Na infolinii prawie wszyscy znali moja sprawe, a szef Telepunktu jak widzial ze wchodze do lokalu to uciekal. Wkoncu sie udalo. Tyle nerwow sie najadlem, zeby w 2004 roku miec w domu w miare szybki internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurencja Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: 81.210.116.* 06.07.04, 19:41 Może osoba zarządzające Pionem Obsługi Klienta raz w tygodniu siądzie w Call Center przez 3h i będzie przyjmować telefony i rozwiązywać problemy. To jest 10 mil abonentów i zmiany należy wprowadzać stopniowo tak jak zrobiła to kilka lat temu NETIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAW Re: TP SA musi usprawnić Błękitną Linię IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 22:16 Ciekaw jestem kto osobiscie ponosi odpowiedzialność za ten cały bałagan. Czy któryś z dyrektorów PKzK został chociaż upomniany. Co na to pan Piotr Muszyński, ktory jest odpowiedzialny za funkcjonownie BL. Czytając jego wypowiedzi na łamach prasy to wszystko jest ok. Winni są wieloletni doświadczeni pracownicy których należało zastapić studentami i młodym narybkiem. Po prostu są tansi a że cierpi na tym klient i wizerunek firmy to nikogo już nie obchodzi. Odnoszę wrażenie, że ludzie zarządzający tą firmą popadli w stan smouwielbienia i zapomnieli dla kogo i komu ta firma m SŁUŻYĆ. Odpowiedz Link Zgłoś