Gość: Anonim IP: *.tychy.vectranet.pl 05.02.13, 22:07 Uważajcie na nich! Po 2 dniowym szkoleniu po rekrutacji chcą wyłudzić od was 400 zł i listę 100 numerów telefonów twoich znajomych!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz R Re: Dynamic finance IP: *.leon.com.pl 13.05.13, 10:37 Witam. Co Ty za głupoty piszesz ja byłem na szkoleniu i nikt ode mnie nie chciał nic... Teraz pracuję. A jak ktoś jest łajzą życiową to zawsze ma problemy...:brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tamara Koszka Re: Dynamic finance IP: 109.95.200.* 18.06.13, 09:23 Ciekawostka... Byłam na szkoleniu i nikt mnie do niczego nie zmuszał... właściwie to ja zmusiłam kilku żeby po zajęciach wybrali się ze mną na basen, zbrodnią byłoby w takiej temperaturze nie skorzystać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona34 Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 00:08 Potwierdzam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 22:37 A ja powiem tylko tyle że tu są kasowane posty pozytywnie opisujące!!! POZYTYW DLA DF !!! PS. ciekawe kiedy mnie skasują?:brawo: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: Dynamic finance IP: *.zabrze.vectranet.pl 12.07.13, 12:48 Witam smaracza negata polskiego bez perspektyw!!! smarowanie z premedytacja jest karalne k.k. i jestem pewny ze miales trudne dziecinstwo!!! Jesli czegos nie popierasz i nie rozumiesz to debilu nie pisz totalnych bzdur okej :D widac, ze onanizowanie sie juz ciebie nie kreci ;) hehe Robo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 16:12 Ale głupoty ktoś tu pisze .... Kto wierzy takim debilnym wpisom? :-( Odpowiedz Link Zgłoś