Dodaj do ulubionych

wirtualne biuro

16.01.14, 09:26
Hej, Całkiem niedawno założyłam własną firmę. Myślę o obsłudze mojego biura wirtualnie. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie? Jak wygląda taka współpraca? Ile będę musiała płacić? Czy mógłby mi ktoś zarekomendować jakąś porządną firmę która zajmuje się obsługą tego typu biur w Internecie? Za wszelkie informacje będę wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • staryczech Re: wirtualne biuro 16.01.14, 10:53
      Hej, Ja mogę polecić www.officepoland.eu . Współpracuję z tym biurem kilka lat i jestem bardzo zadowolony. Cenowo też w porządku, więc myślę, że dobrze Ci się będzie z nimi pracowało.
      • maciekww Re: wirtualne biuro 17.01.14, 12:47
        Nie wydaje sie wam że to będzie znacznie trudniejsze ? Skomplikowane itp , co znaczy że zamiast uproszczenia bedzie tylko bałagan i zamieszanie z tego powodu ?
    • Gość: Prestige Re: wirtualne biuro IP: *.mtp.com.pl 16.01.14, 12:49
      Jeśli chodzi o wirtualne biuro proponuję adres w Poznaniu na ul. Bukowskiej 12 w prestiżowej lokalizacji Międzynarodowe Targi Poznańskie budynek World Trade Center. O więcej informacji proszę o kontakt po adresem: p.kasprzyk.prestige@gmail.com
      • Gość: Pan Paweł Re: wirtualne biuro IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.14, 20:08
        A ja polecam krakowski-adres.pl, jest pełen komfort, pełne bezpieczeństwo i mam do nich zaufanie. Nigdy nie zginęły mi przesyłki, wszystko jest przekazywane na czas.
    • Gość: Piotr Re: wirtualne biuro IP: *.adsl.inetia.pl 16.01.14, 13:29
      Wirtualne Biuro, Gabinet na godziny skontauj sie z nami Firma Lex Consulting z Chorzowa nie pożałujesz.
      • Gość: Marta Re: wirtualne biuro IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.08.14, 22:24
        Dobrą ofertę mają www.krakowski-adres.pl/ za 49,99 zł masz super ofertę, be problemu przekazują korespondencję, informują o otrzymanych paczkach, wszystko jest na czas!
      • Gość: Monika Zimna Re: wirtualne biuro IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.14, 20:35
        Prawda, że wirtualne biuro to świetne rozwiązanie, ale trzeba najpierw sprawdzic firmy, zeby Cie nie wykiwali. Ja korzystam ze sprawdzonej adres-warszawski.pl, mają też super ceny i ciekawe rozwiazania
    • staryczech tak 16.01.14, 15:11
      hej, ja chętnie udzielę informacji. Współpracuję z takim biurem już kilka miesięcy jestem bardzo zadowolony. Koszty niewielkie, a znacznie upraszcza życie i oszczędza czas. Korzystam z usług www.officepoland.eu. Szczerze polecam.
      • Gość: Jędrzej123 Re: tak IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.14, 20:33

A ja polece sprawdzoną firmę: adres-warszawski.pl . oni sie tym zajmują,najlepsze biurow Warszawie, bo jak na to miasto mają super ceny i prowadza biznes świetnie
    • Gość: zuza Re: wirtualne biuro IP: *.251.104.5.static.rdi.pl 20.01.14, 23:47
      Polecamy Mbiuro.pl rewelacja cenowa ....:-*
    • Gość: kura Re: wirtualne biuro IP: *.pl 28.01.14, 16:29
      A chcesz sama ogarniać temat księgowości i sama wystawiać sobie faktury, czy jeszcze się na tym nie znasz i wolisz zainwestować w księgowość internetową, aby ktoś inny zajął się Twoją księgowością?
    • Gość: Magdalena S. Re: wirtualne biuro IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.08.14, 22:44
      Ja korzystam z takiego biura, jestem zadowolona. Mam początkującą firmę i nie mogę podawać adresu zamieszkania do korespondencji dlatego skorzystałam z usług www.adres-warszawski.pl/wirtualny_adres
      korespondencje przekazują na czas, informują mnie o wszystkich przesyłkach, polecam, sprawdzona przeze mnie firma
    • Gość: Kaśka Re: wirtualne biuro IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.14, 20:12

Polecam, korzystam z usług wirtualnego biura krakowski-adres.pl i jest świetnie, bo pzkazuja korespondencje i informują o tym, że dostalam paczkę. Najlepsza oferta cenowa jaką znam
      • Gość: Monika86 Re: wirtualne biuro IP: *.core.internetia.net.pl 10.10.14, 12:34
        Kaśka czy mogłabyś napisać coś więcej o Krakowskim Adresie? Zastanawiam się czy nie skorzystać z ich usług ale chciałabym poznać rzetelną opinię jak to wygląda. Może ktoś ma porównanie z innymi firmami tego typu z Krakowa?
        • Gość: Kaśka Re: wirtualne biuro IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.14, 14:52
          Tam masz promocję - pierwszy miesiąc za 1 zł. Zobacz sobie i sama zdecydujesz czy chcesz zostać z nimi na dłużej.
        • Gość: Basiakrk Re: wirtualne biuro IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.14, 11:06
          Ja nie mam porównania z innymi firmami bo zaczęłam od razu z www.krakowski-adres.pl najpierw wzięłam na próbę korzystając z promocji za 1 zł, pomyślałam, że jak będzie coś nie tak to zrezygnuję i tak się to już ciągnie 8 miesiąc. Póki co jestem z nich bardzo zadowolona.
    • michalina155 Re: wirtualne biuro 14.01.15, 12:45
      Podpinam się do pytania. Szukam sprawdzonego wirtualnego adresu w Warszawie. Najlepiej żeby była możliwość wzięcia umowy na próbę. Ktoś coś poleci?
      • zarmak Re: wirtualne biuro 13.07.15, 15:25
        Ja korzystam z rachmistrzowie.pl/pl mam też u nich księgowość, wszystko rzetelnie i zawsze na czas;) odbierają pocztę, przesyłki, to co ważne skanują i wysyłają na maila. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje.
    • ale-biuro.pl Re: wirtualne biuro 07.01.16, 13:36
      Jeżeli pracujesz z domu lub jesteś w ciągłym ruchu, a chcesz posiadać prestiżowy adres firmy na warszawskim Żoliborzu, to wirtualne biuro będzie idealnym rozwiązaniem dla Ciebie.
      Wirtualne Biuro jest to usługa, która polega na zewnętrznej obsłudze firmy (np.: odbiór korespondencji przychodzącej, skanowanie dokumentów, wysyłka na życzenie). Nasi Klienci uzyskują prawo do rejestracji swojej firmy pod adresem naszego Biura bez konieczności fizycznej obecności firmy w danym miejscu.
      Zaletą naszej lokalizacji jest fakt, że podlegamy pod Pierwszy Urząd Skarbowy Warszawa Śródmieście, a Żoliborska lokalizacja pozwala na łatwy i szybki dojazd oraz bezproblemowe zaparkowanie samochodu w bezpłatnej strefie.

Dodatkowe korzyści skorzystania z naszych usług:

* Brak kosztów utrzymania biura
      * Spadek kosztów związanych z zatrudnieniem pracownika
      *Podwyższenie prestiżu firmy
      *Profesjonalny personel
      *Anonimowość prywatnych danych

Jeżeli nie masz jeszcze firmy, a wahasz się nad tym, czy założyć działalność gospodarczą czy spółkę, zadzwoń, pomożemy Ci podjąć tę decyzję, Dodatkowo, możemy wyręczyć Cię w żmudnym procesie zakładania spółki.

Zapraszamy do kontaktu :)
      www.webartstudio.pl/projekty/alebiuro/cms/kontakt
    • nataliawojcik1985 Re: wirtualne biuro 17.02.16, 16:16
      Osobiście korzystam z wirtualnego biura w Warszawie. Siedzibę mam na Nowym Świecie w odremontowanej kamienicy. W środku normalnie znajduje się biuro i codziennie jest sekretarka. Jak przychodzi poczta zaadresowana na moją siedzibę firmy to dobierają ją za mnie i piszą maila tego samego dnia że coś do mnie przyszło i od kogo, więc od razu wiem czy mam coś do odebrania czy nie. Jak wybierze się większy pakiet to oni odbierają przesyłki, otwierają i skanują a potem wysyłają skany na maila. Do każdego pakietu jest też możliwość korzystania z sali konferencyjnej (różnią się tylko ilości godzin do wykorzystania w skali miesiąca) więc super sprawa. I ceny bardzo małe bo najniższy pakiet to 49 zł netto, także osobiście uważam że warto korzystać z wirtualnego biura i polecam. To z którego korzystam to twoje idealne biuro. pl. Tu jest ich strona www.twojeidealnebiuro.pl/
    • annnowakowska89 Re: wirtualne biuro 18.02.16, 16:18
      Cześć :) Jest to świetne rozwiązanie dla początkujących. Mnie też przekonała ta forma prowadzenia firmy kiedy przekalkulowałam sobie wydatki :) jest to duża optymalizacja kosztów. Ja mogę śmiało polecić tą firmę: mbiuro.com/ posiadają kilka oddziałów w całej Polce, mają duże doświadczenie i kompetentnych pracowników. Korzystam z ich usług już od trzech lat :) Mam tu wszystko czego potrzebuję do prowadzenia firmy: adres do rejestracji, miejsce do spotkań, księgowość, kancelarię prawną. Polecam :) I życzę powodzenia w tworzeniu własnej firmy ;)
    • sdk_forever_99 Re: wirtualne biuro 27.02.16, 21:44
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą Wirtualnego Biura City Office www.city-office.pl. Biuro znajduje się na 15 piętrze budynku Spektrum Tower przy ul. Twardej 18.

Ceny rozpoczynają się od 49 zł / m-c.

zapytaj o szczegóły: kontakt@city-office.pl lub zadzwoń tel. 22 202 68 20
    • dobroslawa.cichocka Re: wirtualne biuro 22.04.16, 11:12
      pełno takich firm, e-biur:) Ze znanych mi moge polecić wirtualne biuro na Rynku Głównym 28
      www.firmanarynku.pl/ kiedyś mieli najlepszy adres korespondencyjny po 49zł, teraz nie wiem czy coś cos zmieniło, bo już nie korzystam. Na pewno na start, jak ktos nie chce wydawać kasy na stałe biuro są idealni:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka