Gość: meerkat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:08 A co to za potentat "Rover"? Rowery robi? Chyba nie dla Lance'a Armstronga! Zeran zastepuje bankruta RYCHLYM bankrutem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaxa Rover znów chce do FSO IP: *.crowley.pl 24.08.04, 18:10 Warto dodać, że SAIC jest państwową firmą i produkuje w Chinach, głównie na lokalny rynek, samochody Buick, a także volkswageny: polo, santany, passaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Rover znów chce do FSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:07 Gwoli scislosci: montuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FSO na wydmuszke Re: Rover znów chce do FSO IP: *.milwaukee.k12.wi.us 25.08.04, 03:07 "na wydmuszke" - wyciagnac co sie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enzo Ferrari Na zdjęciu jest Fiat Palio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 18:26 Jak w temacie. Żeby Palio od Nubiry nie odróżnić... Wstyd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Błąd na zdjęciu - przecież to FIAT :) IP: *.gpd.com.pl 24.08.04, 18:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Tylko ze to marka bardzo mizerna. IP: *.cc.univie.ac.at 24.08.04, 18:59 Swietnie, ze ktos chce w FSO inwestowac, ale lepiej porozgladac sie za firma, ktora produkuje samochody cieszace sie dobra renoma. ROVER taka firma nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Longislander Re: Tylko ze to marka bardzo mizerna. IP: *.dsl.invision.com 24.08.04, 19:08 Masz racje - tylko Lamborghini, Ferrari no w najgorszym razie BMW. I sprzedac za nie mniej niz $ 10mld, albo lepiej za $ 50mld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Tylko ze to marka bardzo mizerna. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:09 Rozgladac sie mona i nalezy. Z samego jednak rozgladania nic nie wynika. Tzreba stworzyc lepsze niz w innych krajach warunki inwestowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieciu Re: Rover znów chce do FSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:37 Super! Zaczna wreszcie robic pozadne auta np polonezy:) Wyobrazacie sobie? Zmienic karoserie caro (nie caro plus) dodac fajny silnik zmienic kokpit i juz mamy polskiego rywala dla octavii :D Jak by taki sie ukazal to bym go natychmiast kupil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angopolus Re: Rover znów chce do FSO IP: *.proxy.aol.com 24.08.04, 21:10 rover jest w tej samej pozycji co sld,tona w swoich g*****ch.i lapia sie brzytwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Rover znów chce do FSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 21:12 No dobrze, to niech wchodzi, aby szybko, bo potrzebuję trochę gratów do mojego rzęcha 827! Przede wszystkim przeguby mi sie posypały, silnik chodzi dobrze - ale ta karoseria! - ludzie, jak ja zżarlo, nie wyobrażacie sobie nawet! Co za rover! Ale ileż to ma mocy! No 237 PS - ów - widzicie, to dosyć dużo, mocny motor, zjadł przeguby i co ja teraz zrobię, jak nigdzie ich nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Rover w bankructwie, tak jak FSO, dwa bratanki :) IP: *.westln01.mi.comcast.net 28.08.04, 06:27 Niech sie nawzajem pobija o grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
kichnij Re: Rover znów chce do FSO 24.08.04, 21:39 Rowery do Rometu, FSO -dla Syrenek i Polonezów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyteck Re: Rover znów chce do FSO IP: 5.5.* / 80.58.22.* 24.08.04, 23:21 Ciekawe tylko skad redakcja Gazety wziela ilustracje do tego artykulu, bo usmiechniety pan trzyma na zdjeciu czesc nadwozia Fiata Palio Weekend. Na Zeraniu tego nigdy nie bylo i nie bedzie - no, chyba ze ja o czyms nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter muszą wznowić produkcję roverów Huragan i Smyk jak IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 25.08.04, 01:22 chcą FSO wziąć w swoje łapy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Re: Rover znów chce do FSO IP: *.acn.waw.pl 26.08.04, 16:54 Trzeba było dokładniej interesować się pracą Tłoczni w FSO - nie mielibyście wątpliwości skąd blacha Fiata na zdjęciu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dełu Re: Rover znów chce do FSO IP: *.crowley.pl 26.08.04, 17:03 Nie wiecie co jest w Płonsku w byłej montowni Forda? Odpowiedz Link Zgłoś