Dodaj do ulubionych

Socha chce renegocjować ugodę z Eureko

IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.05, 19:48
To strona polska powinna wnieść o odszkodowanie

W umowie nic nie ma na temat kontroli przez Eureko nad PZU.
Ten Jansen mówi o rozmowach sprzed podpisania umowy i jak mu się wydaje,
powinni taką kontrolę mieć ...:)

Postawili na polityków i układy, z Bankiem Millennium na czele. A tu się
okazuję, żę liczą się umowy a nie lewa kasa dla polityków. (warto przeczytać
w dzisiej wyborczej zaznania Jansena)

W swietle zeznań Jansena stona polska powinnna wystąpić o odszkodowanie, za
składanie całkowicie nieudokumentowanych zarzutów przez Eureko w postępowaniu
arbitrażowym.
Widać, że Jansen i grupa z banku millennium chciała wykorzystać postępowanie
propagandowo i w zasłonie dymnej przejąć kontrolę nad PZU.

A tu dziennikarze ujawnili materiały. I śmiech na sali z tego co referuje
Eureko.

A ministro Socha się obudził... Powinien być postawiony przed sąd za tą
ugodę, jak widać polska strona ma sprawe wygraną. Ktoś z grupy apartczyków
przeoczył jedną rzecz: status europejskiej firmy prawniczej. I nic polscy
pełnomocnicy, którzy by nawet chcieli działać dla Eureko nie zrobią. Sprawę
prowadzi kancelaria Salans, a polską stronę reprezentowała Francuzka,
z pochodzenia Amerykanka. I przedstawiła arbitrom bezsens zarzutów Eureko.
Ten Jansen postawił na aparatczyków i prywatne układy i się przejachał. Teraz
układu broni jeszcze Belka i pomocnik Socha.

www.polandsecurities.com

Obserwuj wątek
    • Gość: rr Re: Socha chce renegocjować ugodę z Eureko IP: *.toya.net.pl 26.01.05, 00:31
      Jeżeli jest prawdą, że jak donosiły media Eureko chciało kupić PZU za pieniądze
      PZU, a w przypadku firm ubezpieczeniowych taki kant jest zakazany, Socha
      powinien cieszyć się, a nie negocjować z oszustami.

Jest tylko jeden szkopuł: w sądach nie dochodzi się prawdy i sprawiedliwości.
      Rację ma ten, kto znajdzie paragraf.
      • Gość: Rosomak Re: Socha chce renegocjować ugodę z Eureko IP: 157.25.139.* 26.01.05, 12:30
        Oszuści, oszustwa i złodziejstwo naszych pieniędzy. Kolka osób powinno dawno
        siedzieć, a ich rodzinki żebrać pod kościołem o parę groszy a nie pławić się w
        luksach za nasze pieniądze siłą zabrane (haracz). Jak trzeba płacić kasę jako
        odszkodowanie to nie dadzą.
    • Gość: Egon Polityka to błoto.... co na to inni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:37
      Mieszać błoto mogę godzinami, chyba politykiem zostanę bo ostatnio słyszałem jak
      ktoś mówil że cała ta polityka to niezłe błoto. Politykiem to bym chciał zostać
      jeszcze z jednego powodu. Mama mówiła, że oni cały dzień nic nie robią tylko
      pierdzą w stołek, a mają z tego kupę forsy. Jako że ostatnio moje kieszonkowe
      uległo nadspodziewanemu zamrożeniu z okazji wylania do kibla mamy perfum żeby z
      butelki zrobić psiukawkę, postanowiłem z chłopakami trochę podreperować swój
      budżet. Młody Gałązka przyniósł stołek, Gruby Artur i ja objedliśmy się fasolówy
      i umówiliśmy się u Grzesia Klapidupy. Pierdzieliśmy w ten stołek cały dzień, a
      jedyne cośmy zarobili, to Gruby Artur w tyłek od swojej mamy bo tak się nadął że
      walnął bąka z kleksem. Forsy też żadnej nie dostaliśmy, tylko Grzesio przez
      tydzień musiał wietrzyć pokój bo się tam wejść nie dało. To chyba jednak tylko
      politycy tak potrafią. My mamy jeszcze za mało wprawy. Swoją drogą to w tym
      sejmie musi być niezły smród, jak tyle polityków w jednym miejscu. Zresztą co
      jakiś czas słychać że jest jakaś śmierdząca sprawa i że rozszedł się smród. Sie
      chłopaki poświęcają..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka