Dodaj do ulubionych

Miller w kieszeni Kulczyka

IP: *.mega.tmns.net.au 30.05.02, 13:49
Zona Millera, z zawodu technik elektryk, pracuje w za dobre pieniadze w
Zakladzie Ubezpieczeniowym Warta nalezacym do Kulczyka.
Tow. Miller, nie udawaj, ze nie bierzesz lapowek, bo zona przecietnego Polaka z
takim zawodem nigdy by tej pracy nie dostala. Gdziez te leninowskie zasady
moralnosci partyjnej. Jak sie jest lumpem ze Skierniewic tak sie i lumpem
zostanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kwasek Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.se.com.pl 31.05.02, 10:05
      > Zona Millera, z zawodu technik elektryk, pracuje w za dobre pieniadze w
      > Zakladzie Ubezpieczeniowym Warta nalezacym do Kulczyka.
      > Tow. Miller, nie udawaj, ze nie bierzesz lapowek, bo zona przecietnego Polaka z
      >
      > takim zawodem nigdy by tej pracy nie dostala. Gdziez te leninowskie zasady
      > moralnosci partyjnej. Jak sie jest lumpem ze Skierniewic tak sie i lumpem
      > zostanie.
      Pamiętajmy też, że Miller siedzi w kieszeni drugiego polskiego bonza - Guzowatego.
    • Gość: 007 Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.05.02, 23:50
      Ale kretyn z Ciebie autorze listu.

• Gość: Michał Czy znasz tylko epitety ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 11:18
        Brak argumentów przeciwnych powoduje agresję !
      • Gość: U_Bolt Re: Miller (i nie tylko) w kieszeni Kulczyka..... IP: *.chello.pl 01.06.02, 17:16
        Jak sie tak dokladnie przyjrzec kogo dofinansowuje, wspiera, zatrudnia Kulczyk
        w Polsce, we Francji, w Austrii, to widac bardzo ciekawe i szerokie spektrum politykow. W mysl zasady: przy jednej dziurze to kot zdechl.
      • Gość: Kwasek Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.se.com.pl 05.06.02, 16:55
        Gość portalu: 007 napisał(a):

> Ale kretyn z Ciebie autorze listu.

07 zgłoś się ... do psychiatryka
      • Gość: Dyzio Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:30
        Gość portalu: 007 napisał(a):

> Ale kretyn z Ciebie autorze listu.
        >
        >

Ktoś kto nawet się nie przedstawił i ma jako argument tylko epitety jest zerem!!!
        >
        >
        >
        >
        >

• Gość: Ewawa Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: 217.153.32.* 05.06.02, 16:42
      Gość portalu: Kibic napisał(a):

> Tow. Miller, nie udawaj, ze nie bierzesz lapowek, bo zona przecietnego Polaka z
      >
      > zostanie.

ELEKTRYK!!!? O matko ale elita.
    • Gość: Yao Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: 213.25.164.* 09.06.02, 10:45
      Nie zapomonajmy, że towarzysz Miller jeszcze swojego synka nieźle ulokował,
      hehehe. Myślał sobie pewnie, że to się nie wyda, ludzie nie zauważą - potwierdza
      się kolejne twierdzenie o towarzyszu premierze - z racji swego wzrostu ma łeb za
      blisko d..y i mu się wiele rzeczy miesza:)

Gość portalu: Kibic napisał(a):

>
      > zostanie.

• Gość: V.C. Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 18:56
        A ciekawe kto :

1. Przyznal w 1999 roku koncesję spółce Kulczyka Polenergia , która miała
        miała sprzedawać rosyjski prąd do Niemiec

2. Sprzedał Kulczykowi akcje Telekomunikacji Polskiej , mimo ,że ten nie miał
        najmniejszego doświadczenia w tej branży ...

?

• Gość: Kwasek Re: Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.se.com.pl 10.06.02, 11:11
          Gość portalu: V.C. napisał(a):

> A ciekawe kto :
          >
          > 1. Przyznal w 1999 roku koncesję spółce Kulczyka Polenergia , która miała
          > miała sprzedawać rosyjski prąd do Niemiec
          >
          > 2. Sprzedał Kulczykowi akcje Telekomunikacji Polskiej , mimo ,że ten nie miał
          > najmniejszego doświadczenia w tej branży ...
          >
          > ?
          Czyli jest to usprawiedliwienie dlaczego Miller bierze łapówy ?

• pala_cyk_i_lata_renka Usmiech Pana Premiera 11.06.02, 14:07
            Jak mozna czlowiekowi z takim szczerym usmiechem zarzucac jakies swinstwo?
            Pan Premier robi duzo dobrego dla Polski a wy zamiast Mu byc wdzieczni to Mu
            ublizacie...
            A tak serio, to chuj mu w dupe zlodziejowi jebanemu, czerwonej swini.
            U mnie kazdy komunista, zanim dostalby stolek, musialby zjesc cegle bez
            musztardy . Taki test na sprawnosc dzialania.
          • Gość: s Re: Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 11.06.02, 14:13
            Kwasek ty prawicowy bucie meblowy przestań pieprzć androny.
            • Gość: Kwasek Re: Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.se.com.pl 11.06.02, 16:11
              Gość portalu: s napisał(a):

> Kwasek ty prawicowy bucie meblowy przestań pieprzć androny.

Znowu jakiemuś czerwonemu pająkowi zebrało się na wymioty, lepiej przestań już
              pić.
          • Gość: V.C. Re: Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 22:50
            Gość portalu: Kwasek napisał(a):

> Gość portalu: V.C. napisał(a):
            >
            > > A ciekawe kto :
            > >
            > > 1. Przyznal w 1999 roku koncesję spółce Kulczyka Polenergia , która miała
            >
            > > miała sprzedawać rosyjski prąd do Niemiec
            > >
            > > 2. Sprzedał Kulczykowi akcje Telekomunikacji Polskiej , mimo ,że ten nie
            > miał
            > > najmniejszego doświadczenia w tej branży ...
            > >
            > > ?
            > Czyli jest to usprawiedliwienie dlaczego Miller bierze łapówy ?
            >

Masz dowody ?

• Gość: Dyzio Re: Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:36

> A ciekawe kto :
          >
          >
          >
          > ?
          >
          >
          >
          >
          >
          >

• Gość: Dyzio Re: Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:36

> A ciekawe kto :
          >
          >
          >
          > ?
          >

Nie wiem kto mu co przyznał ale twoja retoryka przypomina mi głosy idiotów
          którzy stwierdzili, że tylko aptekarz może mieć apteke!!! Jak mam forse to moge
          sobie kupić i mieć co mi się podoba. To podstawowe prawo demokracji - wolność
          wyboru. Jednak w tytm zasranym kraju populiści obojętne pod jaką flagą myślą, że
          wiedzą wszystko lepiej od reszty!!!
          >
          >
          >
          >
          >

• Gość: __o0o__ Re: Nie tylko Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.tele2.pl 12.06.02, 17:24

> A ciekawe kto :
          >

No kto? Aby czasem nie prezes URE Juchniewicz, czyli wiceKaczmarek z czasów
          poprzedniej koalicji SLD-PSL?

• Gość: Latamlot Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 00:56
      mam nowe wiadomości dla nawiedzonych - dowiedziałem się od osób zbliżonych
      do bankowych kół Watykanu,że jakiś Miller złożył wniosek o udzielenie kredytu
      na zakup czterech par czarnych skarpetek i jest wysoce prawdopodobne,że kre-
      dyt otrzyma; wiadomo też,że wystapił on do Prezesa NBP o doręczenie mu druku,
      zawierajacego wniosek o przyznanie ulgowych przelotów Lotem dla swej rodziny
      i znajomych - byłych pracowników Ministerstwa Finansów i, po opłaceniu opłaty
      skarbowej,oraz tantiemów dla autora wniosku,druki zostaną mu przekazane;
      ludzie,czy to nie wstyd siedzieć w tylu kieszeniach i jak to taki "maluch"
      robi;
    • Gość: s Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.06.02, 12:06
      Kwasek ty prawicowy imbecylu,idź się pomodlić o zdrowie ,bo rozumu to już nie
      będziesz miał nigdy.
      • Gość: Kwasek Re: do s.......... IP: *.se.com.pl 12.06.02, 12:16

> Kwasek ty prawicowy imbecylu,idź się pomodlić o zdrowie ,bo rozumu to już nie
        > będziesz miał nigdy.

Misiu, co to socjotechnika przestała działać, machina propagandowa się zacięła.
        Skąd ta złość, skąd frustracja? Pij dalej moze się polepszy sytuacja budżetu,
        chyba że pijesz przemycany spirit.
        • Gość: s Re: do Kwaska któremu chyba komuna stołek zabrał.. IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.06.02, 14:28
          Stac mnie na dobre trunki w przeciwieństwie do ciebie frustracie.Radziłem sobie
          dobrze za prawicy i nie mam zamiaru dać się lewicy.
        • Gość: V.C. Re: do Kwaska IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:40
          Gość portalu: Kwasek napisał(a):

> Gość portalu: s napisał(a):
          >
          > > Kwasek ty prawicowy imbecylu,idź się pomodlić o zdrowie ,bo rozumu to już
          > nie
          > > będziesz miał nigdy.
          >
          > Misiu, co to socjotechnika przestała działać, machina propagandowa się zacięła.
          >
          > Skąd ta złość, skąd frustracja? Pij dalej moze się polepszy sytuacja budżetu,
          > chyba że pijesz przemycany spirit.

Zazdrościsz ? W Szwecji alkohol drogi i trudno dostępny ... ;-)

• Gość: Dyzio Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:40

> Kwasek ty prawicowy imbecylu,idź się pomodlić o zdrowie ,bo rozumu to już nie
        > będziesz miał nigdy.

Taką retoryke uwielbiam najbardziej!!! Napiszz jeszcze coś o amerykańskim
        imperialiźmie!!! :-)))
    • Gość: s Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 12.06.02, 14:24
      Retoryka jest dla normalnych -prawicowy oszołom zawsze wie wszystko najlepiej.
      • Gość: Kwasek Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.se.com.pl 12.06.02, 16:57

> Retoryka jest dla normalnych -prawicowy oszołom zawsze wie wszystko najlepiej.

SS .......uważaj bo się ssskupciasz. Dorzuć jeszcze coś bo mi jeszcze mało a
        sobie dolej tego szlachetnego trunku tylko uważaj nie oślepnij.
        • Gość: s Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.06.02, 12:21
          A tobie Kwasek chyba kwasek/winko marki wino/mózg przeżarł,bo każda twoja
          wypowiedź to stek idiotyzmów.
          • Gość: Kwasek Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.se.com.pl 13.06.02, 14:57
            Stary ( a może stara) zresztą co za znaczenie dla czekisty(czekistki).
            Wyciągnęli cie z rynsztoka, wsadzili do tego PAI, ty tam podpisujesz papierki i
            możesz pić. Teraz panicznie się boisz, gdy komuchy się skończą znów wrócisz tam
            gdzie twoje miejsce i znów oddasz sie za butelke denaturatu. Pamiętaj strach
            nie jest dobrym doradcą.
            • Gość: s Re:do Kwaska IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 13.06.02, 15:52
              Dyktę to chyba ty chlasz imbecylu ,bo umysł masz cokolwiek rozchwiany.Nigdy nie
              byłem komuchem , ale nigdy też nie lubiłem takich nierobów jak
              ty.Solidarnościowiec umie tylko żądać i kraść,a jak mu czegoś nie dadzą to
              wychodzi na ulicę.Uważaj żeby podczas najbliższej zadymy krzakowców jakiś
              zdenerwowany przechodzień nie strzelił ci w tą tępą prawicowa mordę.
              • Gość: Kwasek Re:do Kwaska IP: *.se.com.pl 13.06.02, 16:05
                Dyktę to chyba ty chlasz imbecylu ,bo umysł masz cokolwiek rozchwiany.Nigdy nie
                >
                > byłem komuchem , ale nigdy też nie lubiłem takich nierobów jak
                > ty.Solidarnościowiec umie tylko żądać i kraść,a jak mu czegoś nie dadzą to
                > wychodzi na ulicę.Uważaj żeby podczas najbliższej zadymy krzakowców jakiś
                > zdenerwowany przechodzień nie strzelił ci w tą tępą prawicowa mordę.
                Misiu zaczynam Cie lubieć, strasznie cie pobodło moje spostrzenie. Otóż jeszcze
                jedno, Solidarnosć i Krzaklewski to nie jest prawica, to takie same tepe lewackie
                nieroby jak SLD. Czyli mamy troche zbieżnych poglądów, jeśli ty wogóle masz
                poglady?
                • Gość: s Re:do Kwaska IP: *.widzew.net / 10.65.74.* 14.06.02, 17:31
                  Mam ,ale nie miałem dzisiaj czasu siedzieć przy komputerze.Miałem kilka bardzo
                  ważnych spotkań,ale uważam że możemy sobie dalej gaworzyć.Mnie to bawi.
    • Gość: achim Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.geol.uni-heidelberg.de 13.06.02, 15:36
      Miller nie jest zadnym lumpem ze Skierniewic!!
      Miller jest lupmem z Zyrardowa!!!
    • Gość: Magis Re: Miller w kieszeni Kulczyka IP: *.zabki.net.pl / 10.4.5.* 29.06.02, 13:23
      Zgadzam się z przedmówcami. Ale coś się ruszyło. Polityka to jest ogólnie
      mówiąc popuszczanie małymi kroczkami interesów, których już się nie da robić.
      ALe w Polsce zmiany idą, lecz za wolno. Przez tyle lat demokracji dorobiliśmy
      się tylko jednego - bezpośrednich wyborów samorządowych. Wiem, jedna jaskółka
      wiosny nie czyni, ale to już jest coś.
      Pamiętacie jak SLD kombinowało pod górę by były to wybory półbezpośrednie. Ale
      zdali sobie sprawę że węcej by stracili. Jaki z tego wniosek, nawet mała partia
      jak będzie dużo szumu robić wokół danej sprawy to takie giganty? (na glinianych
      nogach!!) jak SLD muszą się z tym liczyć. Do tzw. opozycji mam żal iż za mało
      konsekwentnie robią szum wobec rzeczy których nie powinno się tykać według SLD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka