Dodaj do ulubionych

Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank

28.02.05, 09:58
w pażdzierniku straciłem na kontraktach 6 tys.Korci mnie znowu, żeby kupic ze
3 kontrakty na spadki. Co o tym myślicie, kiedy giełda rypnie?
Obserwuj wątek
    • remikane Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank 28.02.05, 11:43
      Tymczasowo proponuje spółki z sektora energetycznego, może PKN? Baryłka w
      połowie roku może kosztować $60 - chociaż moji znajomi są bardziej
      optymistyczni i mówią o poziomie 54-55.20. Patrz co się dzieje na giełdach
      światowych, przede wszystkim na akcje XOM. Jak zaczną spadać skróć pozycje na
      PKN, jeśli oczywiście kupisz.
      Nie zarobisz tyle co nakontraktach ale też nie stracisz.
      clearstation.etrade.com/cgi-bin/details?
      Symbol=xom&Refer=clearstation.etrade.com/

clearstation.etrade.com/cgi-bin/Itechnicals?Sector=6&SectorName=Energy&SortDir=-1&hidepenny=TRUE
      • Gość: remikane Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:15
        ...odwołuje to co napisałem u góry. Właśnie zaczęła się korekta a wszystko
        przez Biotech'i: Biogen and Elan...
        XOM na minusie po raz pierwszy od 1 lutego!

DJ30 10,812.28 -29.31 -0.27% NASDAQ 2,062.01 -3.38 -0.16% S&P 500
        1,209.00 -2.36 -0.19%
    • Gość: Klient Banku Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 28.02.05, 12:24
      Pewnie mało kto pamięta że Barings Bank został zakupiony przez ING. Gdybym miał
      użyć jedno krutkie zdanie byz uzasadnienia to powiem. ŁĄjdak zastąpił łajdaka.
      Mam powody by tak mówić.
      • mike-great Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank 28.02.05, 20:13
        Chyba pracowaliśmy w tej samej firmie, i wiemy o co chodzi.
        Pozdrawiam "pomarańczowo"

Gość portalu: Klient Banku napisał(a):

> Pewnie mało kto pamięta że Barings Bank został zakupiony przez ING. Gdybym
        miał
        >
        > użyć jedno krutkie zdanie byz uzasadnienia to powiem. ŁĄjdak zastąpił
        łajdaka.
        > Mam powody by tak mówić.
        • Gość: klient in spe Do mika i Klienta Banku IP: *.sn.pl 28.02.05, 23:10
          Powiedzcie coś na temat przekrętów "pomarańczowych", bo jako ewentualny
          przyszły klient własnie podejmuję decyzję o współpracy z nimi i jest to dla
          mnie ważne. Czy chodzi wam o Ślaski czy o ING? Tylko konkrety nie bluzgi. Pozdr.
        • Gość: rick Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 01:02
          chyba wiemy cos na ten temat, pomaranczowi cie wydoja, ale z pomoca naszych
    • Gość: moving japi Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.02.05, 21:28
      Jak życie pokazuje jest kwestią czasu kiedy pojawi się nowy barbazyńca u bram :)
      Tak juz system finansowy ma, ze buduje zasieki proceduralne, a i tak je mozna
      obejsć. Ale co sie się stanie, kiedy wreszczie do grona światowych traderów
      dołączą Polacy, którzy jak wiadomo mają wrodzoną zdolność do omijania reguł
      systemu.
    • Gość: drukar is back Glupek u frajerow IP: *.fbx.proxad.net 28.02.05, 23:31
      Tylko w kasach dziurawych pozwala sie tej samej osobie byc front i back office.

Angole frajery mysla ze zadza swiatowymi finansami dletego ze dali do obrotu
      ich jezyk.Tak wielka pozycja jest wiedziana przez lokalna wladze parkietowe.
      SIMEX i koledzy widocznie mieli interes w tym pieknym rozpadku.

A ten lajdak to Glupek i Amatorek, mial w reku kure co znosila zlote jaja a
      teraz zostal sie bez jaja. Tylko zarozumialy angol sie zrozumie. Smutne.
    • Gość: A Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank IP: *.onhill.gda.pl 01.03.05, 22:10
      STRACILES I CIE KORCI ?? to tak jak mnie stracilem 22 tys zl i tez korci ale
      teraz 1szt zeby brac.. daj sobie z tym spokoj... tez sobie to powtarzam.. 2
      razy sie zarobi a 3 raz straci :) i po co znowu podnosic sobie cisnienie :)
    • Gość: Pio Re: Łajdak na giełdzie, czyli jak zabić bank IP: *.mnet-online.de 02.03.05, 01:36
      Ale tak jak w tytule, mial 233-lata.Taki doswiadczenie zadko kto ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka