Dodaj do ulubionych

Constar chce poprawić swój wizerunek

IP: *.Zabrze.Net.pl 17.08.05, 18:28
a co sie stalo z tymi wedlinami ktore krazyly w samochodach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Constar/KRAKUS Constar/KRAKUS IP: *.aster.pl 17.08.05, 18:29
      Ostanio przestalem kupowac wyroby KRAKUS. Kupiłem sobie frankfuterki KRAKUS i byly jakiś taki niewyraźne. Jednak po dokładnychoględzinach opakowania wyszło, ze towar wyprodukowała firma Constar na licencji Krakusa. Inne produkty Krakusa to samo... (towar w Tesco)
      Pozdrawiam
      PS. Krakus już nie jest w moim menu ( a szkoda, kiedyś było zjadliwe)
      • Gość: boa dupcyciel Billboard IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 18:34
        Gdy ujrzałem ich billboard na miescie to zwijalem sie ze smiechu
        www.constar.pl/constar.html
        • Gość: oszukany klient to i tak nic nie da ! IP: *.plusgsm.pl 17.08.05, 19:42
          musieliby zaorac ziemie pozwalniac WSZYSTKICH pracujacych dotyczas w konstarze
          kandydatow do pracy wybierac na podstawie konkursow i kazdego wyslac na
          szkolenia z BHP i tego jak powinno sie pracowac.

Jesli mysla ze kampania wyborcza da im oszukac spoleczenstwo to sie grubo
          myla ! niech pokaza ten zaorany zaklad i nowa zaloge - wtedy kupie wedliny
          Krakusa.

Jak dla mnie marka Krakus Constar na dzisiaj jest spalona.
          • Gość: beastieboy Re: to i tak nic nie da ! IP: *.chello.pl 17.08.05, 22:24
            > Jesli mysla ze kampania wyborcza da im oszukac spoleczenstwo to sie grubo
            > myla ! niech pokaza ten zaorany zaklad i nowa zaloge - wtedy kupie wedliny
            > Krakusa.
            >
            > Jak dla mnie marka Krakus Constar na dzisiaj jest spalona.

marka jest spalona ale co to za problem wpromowac nowa? nikt sie nigdy nie
            dowie, ze produkty pochodza od starego dobrego constara...

a tak swoja droga to ten artykul jest czescia ich kampanii reklamowej, nawet
            glupi by sie domyslil. stary jak swiat chwyt agencji PR.
            • elefantino1 będą upiększać zwłoki klientów zatrutych jadem kie 18.08.05, 15:37
              kiełbasianym
              • elefantino1 nowe logo: zielona kiełbasa i gnijąca szyneczka z 18.08.05, 15:39
                robakami w srodku i muchami/gó..arkami
                • Gość: tyo dowcip rysunkowy z neta IP: *.ipt.aol.com 18.08.05, 16:27
                  siedzi dwóch "meneli" przy "kolacji",
                  na stole flaszka denaturatu z trupią czaszką i konserwa z napisem CONSTAR
                  nagle jeden z birbantów patrzy na stół i potem na kumpla i mówi z pretensją:
                  " no coś ty Zenek, chcesz mnie otruć?!!!"
                  ---
                  pewnie mówił o denaturacie ....
        • kangoor5 Re: Billboard 17.08.05, 20:02
          No i mają audyt sieci handlowej Biedronka. A to nie byle co.
          • Gość: ASD Re: Billboard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:26
            Nad jakością czuwa Biedronka WOW

A tak na serio to niech się walą na ryj. Nie ma litości, niech zdychają po tym numerze. I niech inni producenci wyciągną z tego wnioski.
      • mike-great Nowe logo Constaru - zgnity frankfuterek !!! 17.08.05, 22:26
        Nowe logo Constaru - zgnity frankfuterek !!!
        Smacznego !!!

Gość portalu: Constar/KRAKUS napisał(a):

> Ostanio przestalem kupowac wyroby KRAKUS. Kupiłem sobie frankfuterki KRAKUS i
        b
        > yly jakiś taki niewyraźne. Jednak po dokładnychoględzinach opakowania wyszło,
        z
        > e towar wyprodukowała firma Constar na licencji Krakusa. Inne produkty
        Krakusa
        > to samo... (towar w Tesco)
        > Pozdrawiam
        > PS. Krakus już nie jest w moim menu ( a szkoda, kiedyś było zjadliwe)
      • Gość: Funky Re: Constar/KRAKUS/MORLINY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:35
        ...to ten sam jeden zdechly (...). Wszystkie te zaklady naleza do grupy Animex,
        najwiekszego producenta g..wna na polskim rynku. Nie wierzysz ? Zobacz:
        www.animex.pl/aboutus_0401.html
        • mike-great Re: Constar/KRAKUS/MORLINY... 17.08.05, 22:45
          Nawet nie muszę patrzeć na twojego linka - bo by mi się obiad cofnął...

Gość portalu: Funky napisał(a):

> ...to ten sam jeden zdechly (...). Wszystkie te zaklady naleza do grupy
          Animex,
          >
          > najwiekszego producenta g..wna na polskim rynku. Nie wierzysz ? Zobacz:
          > www.animex.pl/aboutus_0401.html
          • elargentis Re: Constar/KRAKUS/MORLINY... 18.08.05, 08:44
            nie mogę tego słuchać.

wrzucanie molin, constaru i dwóch innych zakłądów do jednego worka, jeśli chodzi
            o jakość to nieuprawniona generalizacja. To prawie jak powiedzieć, że jajka z
            Majdanu są tej samej jakości jak jajka z Bornego Sulinowa. no przecież one
            pochodzą z Polski!
            • Gość: Qualitycheck Re: Constar/KRAKUS/MORLINY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 16:25
              elargentis napisał:

> nie mogę tego słuchać.
              >
              > wrzucanie molin, constaru i dwóch innych zakłądów do jednego worka, jeśli
              chodz
              > i
              > o jakość to nieuprawniona generalizacja. To prawie jak powiedzieć, że jajka z
              > Majdanu są tej samej jakości jak jajka z Bornego Sulinowa. no przecież one
              > pochodzą z Polski!

Generalizacja, zgadza sie. Jednak uprawniona, bo wlascicielem tych wszystkich
              zakladow jest ANIMEX. Ten sam wlasciciel = te same standardy i wymagania = ta
              sama g..wniana jakosc. Zadna filozofia.
        • Gość: CKMski Animex i wszystkie należące do niego zakłady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:47
          to mistrzowie w pompowaniu do wędlin wody i konserwantów.Poza tym nie kupujcie
          wędlin w marketach,bo tam też lubią przeprać to i owo.
      • Gość: m Hehe ale z Was głąby ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 07:46
        Narzekacie tak na constar a wpieprzacie odswiezane wedliny z supermarketow i
        nic o tym nie wiecie. Wole kupic wedline nawet z Constaru byle by była w
        firmowym hermetycznym opakowaniu, a nie wedliny luzem ktore myje sie w
        supermarketach.
      • wqrwiony1 Re: Constar/KRAKUS 18.08.05, 08:52
        To WY KLIENCI HIPERMARKETÓW jesteście winni spadku jakości wędlin!!

I Constar nie ma tu nic do rzeczy - takie samo gó.. sprzedają inni producenci.
        Dlaczego to WY jesteście winni? Ano dlatego że jak zapytać przeciętnego Polaka
        czego oczekuje po sieciach handlowych to oczywiście "niskich cen"!! Co wy sobie
        myślicie?? że niskie ceny wezmą się z nikąd?? że ktoś wam dopłaci do wędlinek??
        (innych produktów też się to tyczy - kupcie gdzieś w HM dobry polski chleb!!)

Z resztą nie trzeba pytać!! wystarczy popatrzeć na statystyki sprzedaży.
        Przeciętny klient kupi w cholere szynki - bo taka u nas źle pojęta "tradycja" że
        żre się miechą świńskiego dużo - ale za to kiepskiej jakości. Na efekt nie
        trzeba długo czekać - każda z firm musi mieć zysk - a więc żeby wygrać z
        konkurencją - Hipermarket musi walczyć z dostawcą. Ten już nie ma z kim walczyć
        bo jest za słaby (z wyjątkiem takich firm jak Unilever i Procter&Gamble które
        mogą mieć każdą firme detaliczną "gdzieś"), więc naciska na producenta... No a
        tutaj rozwiązanie jest proste - ma być taniej = musi być gorzej. PROSTE JAK DRUT!

I nie tłumaczcie mi tego zubożeniem społeczeństwa - nie macie żadnego
        przywiązania do tradycji, jakości ani właściwie niczego!!!... Korzenie tego
        można znaleźć oczywiście w braku dumy narodowej z czegokolwiek. Bo kiedyś
        byliśmy w europie środkowej znani z doskonałych wędlin i dobrego chleba!! - ale
        nie - nam się marzyły Mc'Donaldy i hotdogi...

To teraz nie narzekajcie że wędliny są "be"! - sami jesteście sobie winni.
        Ja kupuję włoskie wędliny które kosztują fortunę. Nie dlatego że mnie stać -
        kupuję 4 plasterki na miesiąc i robie sobię jedną dobrą kolację z dobrą "nie
        pomopowaną" wędliną. Ale jem ze smakiem!! a nie codziennie ślimaczące się
        "mięso" narzekając że jest kiepskie - za cenę mięsa jaką oferują Hipermarkety (a
        co za tym idzie inne sklepy) NIE MOŻNA MIEĆ DOBREGO MIĘSA!! Zapomnijcie!!

Kupujcie rzadziej i mniej - ale tylko dobre wędliny!!, nie obrzerajcie się syfem
        za tanie pieniądze - naprawde jedzenie nie jest sensem życia - jemy by żyć a nie
        żyjemy by jeść... - jedzmy rzadziej, ale lepiej - wtedy nawet produkty z wyższej
        półki potanieją. Inaczej będziemy jeść gó.., owszem - za gó..ane pieniądze
        tylko co z tego....
        • Gość: Paweł Kierski Re: Constar/KRAKUS IP: 80.72.34.* 18.08.05, 09:06
          Krótko - wędlina poniżej 20-25 zł nie zawsze jest dobra, poniżej 15-17 zł -
          podejrzana, w okolicach 10 zł - śmieć.
          Z resztą - taka za 10 zł tak naprawdę mniej się opłaca, niż dobra za 20 zł - tę
          za 10 jak pokroisz w cienkie plastry (o ile się uda), to będzie to niezjadliwe.
          Taka za 20-25 ma szansę smakować.
          • Gość: wiedząca Re: Constar/KRAKUS IP: 81.210.69.* 18.08.05, 12:15
            W 1000% racji!
            Jak wędlina której koszt z wytworzeniem , dytrybucją i całą"ekonomiczną"
            składanką jest tańsza niż kilogram żywca może być cokolwiek warta.Chciałoby sie
            zapytać jak u Brei o "zawartość cukru w cukrze".
        • kobieta-filolog Re: Constar/KRAKUS 18.08.05, 10:21
          > To WY KLIENCI HIPERMARKETÓW jesteście winni spadku jakości wędlin!!
          >
          > I Constar nie ma tu nic do rzeczy - takie samo gó.. sprzedają inni producenci.
          > Dlaczego to WY jesteście winni? Ano dlatego że jak zapytać przeciętnego Polaka
          > czego oczekuje po sieciach handlowych to oczywiście "niskich cen"!! Co wy
          sobie
          > myślicie?? że niskie ceny wezmą się z nikąd?? że ktoś wam dopłaci do
          wędlinek??
          > (innych produktów też się to tyczy - kupcie gdzieś w HM dobry polski chleb!!)
          Poniekąd masz rację.
          Zadziwia mnie tylko jedno-gdzie jest Urząd Ochrony Konsumenta? Dlaczego oni nie
          kontrolują jakości produktów sprzedawanych klientom? Przecież problem zaniżania
          jakości nie dotyczy wylacznie wędlin.
          W Niemczech jest nie do pomyślenia sprzedawanie "odświeżonej" żywności i innych
          podrabianych produktów. Tam na bieżąco produkty poddawane są testom
          przez "Warentest Stiftung", który w dodatku wydaje czasopismo o tej nazwie (o
          ile dobrze pamiętam miesięcznik) i można je w kiosku kupić.
          I wierzcie mi, ludzie to czytaja i kierują się wskazówkami tam zawartymi.
          A firmom zależy by uzyskać dobrą ocenę.

Kiedy obudzi się polski Urząd Ochrony Konsumenta?
          • wqrwiony1 Re: Constar/KRAKUS 18.08.05, 11:30
            > Poniekąd masz rację.
            > Zadziwia mnie tylko jedno-gdzie jest Urząd Ochrony Konsumenta?

Święta prawda. Tyle że niestety gdyby urząd ochrony konsumenta doprowadził do
            podwyżek cen wędlin, ludzie by ich zlinczowali... (obawiam się)

I byłem ostatnio we Francji - mieszkałem u naprawde (na ich warunki) ubogiej
            mamy znajomego, ale NIE DO POMYŚLENIA by było kupić produkt żywnościowy niskiej
            jakości - będzie jeść mniej, żadzej jakieś pyszności - ale wybierać cenę będzie
            dopiero jak znajdzie kilka artykułów podobnej WYSOKIEJ jakości.
            Czyli jakość przede-wszystkim - dopiero potem cena.
            • krid Re: Constar/KRAKUS 20.08.05, 22:56
              twoje rozumowanie jest troche nielogiczne. konsument na calym swiecie bedzie
              dazyl do tego zeby kupic taniej bo takie sa prawa ekonomi. na pierwszym roku
              studiow uczy sie przyszlych ekonomistow ze cena jest determinanta popytu. tak
              jest dzisiaj i tak bylo 100 lat temu, tak jest w Polsce i tak jest we Francji.
              jesli taki syf trafia na rynek w polsce a nie we francji to oznacza tyle ze
              systemy kontroli jakosci w polsce nie funkcjonuja a we francji funkcjonuja. a
              takie rozumowanie ze im wyzsza cena tym lepsza jakosc moze co najwyzej rozbawic
              ekonomistow. jest oczywiste ze jesli takie przekonanie sie ugruntuje to wzrosnie
              cena wszystkiego a przedewszystkim tego syfu. a przeciez niska cena nie musi
              oznaczac zlej jakosci - np. niska cena moze oznaczac nadprodukcje. lepiej
              sprzedac cos ponizej kosztow produkcji niz wogule niesprzedac i wyrzucic jak sie
              przeterminuje.
          • Gość: wiedząca Re: Constar/KRAKUS IP: 81.210.69.* 18.08.05, 12:18
            Urząd tzw.ochrony siedzi w kieszeniach u hipermarketowców i producentów ,
            poddobnia jak inne tego typu "instytucje"np PIP
            Niemcy , austyjacy "chlamu" nie przyjmą .Tam jak ktoś chce zjeśc kupuje trzy
            plasterki a jak chce zapchac "żre" mortadelę.
            • Gość: kobieta-filolog Re: Constar/KRAKUS IP: 57.66.193.* 18.08.05, 16:10
              Gość portalu: wiedząca napisał(a):

> Urząd tzw.ochrony siedzi w kieszeniach u hipermarketowców i producentów ,
              > poddobnia jak inne tego typu "instytucje"np PIP
              > Niemcy , austyjacy "chlamu" nie przyjmą .Tam jak ktoś chce zjeśc kupuje trzy
              > plasterki a jak chce zapchac "żre" mortadelę.
              Tylko problem w tym, iż w Niemczech także wędliny typu mortadela także
              podlegaja kontroli.............
        • Gość: Krycha z Gdyni Re: Constar/KRAKUS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 22:18
          Podpisuję się obiema rękami pod tym listem!!Masz rację wq.kliencie, za psie
          pieniądze można kupić żarcie dla psów. Niestety polacy lubią duuużo jeść, mają
          mało pieniędzy i dlatego latają do marketów . To się tak szybko nie zmieni, ale
          jeżeli tak musi być , to nie jojczyć na jakość,bo duże wytwornie z jakości
          przeszły na ilość.
      • Gość: radeux Re: Constar/KRAKUS IP: *.icpnet.pl 18.08.05, 11:21
        A wiecie, że na stronie internetowej constaru nie da się zrobić 'odśwież'? ;P
    • Gość: zyczliwy Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: 212.160.103.* 17.08.05, 18:34
      a skad ty sie dowiedziales o tych samochodach z wedlinami?
      • gadery Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 18.08.05, 09:08
        Jak wycofali towar ze sklepow to zadna chlodnia nie chciala im tego przyjac
        wiec wozili to w samochodach.
    • biznesforum Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 17.08.05, 18:35
      I poprawi, polacy szybko zapomną o tym "incydencie".
      • mezard Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 17.08.05, 18:39
        nie zapomnimy
    • Gość: grzybislaw Wow Po 5 latach umowa o prace!!! IP: *.ericsson.net 17.08.05, 18:57
      Co za laskawca z tego prezesa. A co to za firma, ze az piec lat musza sprawdzac
      kazdego pracownika, zanim w koncu podpisza z nim umowe. Przez piec lat nie
      wiadomo, czy sie ktos nadaje??
      • gadery Re: Wow Po 5 latach umowa o prace!!! 18.08.05, 09:10
        Niestety ale coraz mniej pracodawcow zatrudnia na umowe na czas nieokreslony.
    • Gość: bΞLLiCoﻜΞ Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:18
      Dla mnie to Constar może iść do piachu
    • Gość: zielonakiszka Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 19:30
      Już nigdy. Jak w znanej piosence. Nigdy nie znajdziesz się
      wędlinko z Constaru w moim brzuszku.
    • Gość: mm Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.chello.pl 17.08.05, 19:34
      a ja uważam, ze nie potrzebują działań z zakresu PR czy reklamy, tylko z zakresu
      higieny.
    • kangoor5 Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 17.08.05, 19:57
      "Przypuszczalnie ;) najlepiej kontrolowany zakład mięsny w Polsce"
      • Gość: ASD Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:33
        Tak jak kiedyś "Piwo bezalkoholowe ;)" hehehe
    • kangoor5 Nic dziwnego 17.08.05, 19:59
      Nic dziwnego że najlepiej kontrolowany jeśli zatrudnili wszystkich odpowiedzialnych za ich kontrolę, którzy zostali wywaleni z państwowych posad po aferze.
    • kangoor5 Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 17.08.05, 20:00
      Ja nie kupię ich podrobów mięsnych nie dlatego że mam wątpliwości co do stanu higieny (bo tego nigdy nie wiem) ale dlatego że próbowali mnie oszukać>
    • kangoor5 Mumio 17.08.05, 20:08
      No i można się obejść nawet bez panów z Mumio. Jednak to prawda że nie ma ludzi niezastąpionych.
      • block-buster Przede wszystkim musza od razu zmienic marke 17.08.05, 20:34
        Zamienic Constar na cokolwiek.ale bez adresu.Bo Starachowice to najgorsza marka
        w Polsce.W ogole,nie tylko w wedlinach.I po roku,dwoch,cos drgnie.Ale nie
        wczesniej.Ludzie nie lubia byc oszukiwani...
    • Gość: Ja Niech wywalą, a najlepiej uśpią wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:41
      pracowników którzy pracowali w tym zakładzie przed awanturą.
      Obowiązkowo zakopać żywcem radę nadzorczą.
      Przenieśc w inny miejsce w Polsce, Starachowice niech chwastem zarosną.
      Wyrazy pogardy dla pracowników i pracodawców Constaru, tych chamów, kłamców i
      trucicieli.
      • mike-great Re: Niech wywalą, a najlepiej uśpią wszystkich 17.08.05, 22:46
        Constar konserwowany proszkiem IXI...

Gość portalu: Ja napisał(a):

> pracowników którzy pracowali w tym zakładzie przed awanturą.
        > Obowiązkowo zakopać żywcem radę nadzorczą.
        > Przenieśc w inny miejsce w Polsce, Starachowice niech chwastem zarosną.
        > Wyrazy pogardy dla pracowników i pracodawców Constaru, tych chamów, kłamców i
        > trucicieli.
    • rudy102_t_34_85 Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 17.08.05, 20:49
      "DZIĘKI WAM JESTEŚMY LEPSI...".Ciekawe hasełko.Wynika z niego że "targetem" dla
      CONSTARU jest ekipa z TVN-UWAGA która zrobiła demaskatorski reportaż i
      dziennikarze prasowi którzy sprawę nagłośnili-bo przecież to DO NICH zwraca się
      CONSTAR!Nie do zwykłych ludzi którzy kupowali ich wędliny nie mając pojęcia o
      tym co się dzieje w zakładzie...Czy dziennikarze faktycznie będą hurtowo
      nabywać konstarowskie wędliny,szczerze wątpię.
      Samo stwierdzenie "JESTEŚMY LEPSI" sugeruje że WCZEŚNIEJ BYŁO DOBRZE A TERAZ
      JEST JESZCZE LEPIEJ-no,jak to co było wcześniej było "dobre" to wolę nie myśleć
      jak wygląda "lepiej" w wykonaniu CONSTARU...Na ich miejscu dałbym sobie spokój
      z ratowaniem skompromitowanej nazwy firmy i wszystkie siły skoncentrowałbym na
      promowaniu nazwy KRAKUS oraz na zacieraniu śladów wszelkich powiązań KRAKUSA z
      CONSTAREM.Ważna jest dobra marka a firmę mogą sobie nazwać np.ART DECO czy
      SUPER-DUPER.
      • Gość: Krakusożerca Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: 80.50.26.* 18.08.05, 08:53
        > Samo stwierdzenie "JESTEŚMY LEPSI" sugeruje że WCZEŚNIEJ BYŁO DOBRZE A TERAZ
        > JEST JESZCZE LEPIEJ-no,jak to co było wcześniej było "dobre" to wolę nie
        myśleć

Dokładnie tak :) Wcześniej było dobrze, ale teraz jest wspaniale.. Człowieku,
        Ty nawet nie wiesz co się wyprawia w innych zakładach - tych mniejszych ma
        lokalne rynki, że nie wspomnę o supermarketach jak to ktoś słusznie
        podkreślił.. a Krakusa będę dalej wcinał bo jest super :)
    • kozk W cywilizowanym świecie 17.08.05, 21:04
      prawdziwe związki zawodowe już dawno by skończyły
      z takim traktowaniem pracowników . W Constarze
      odkryto Amerykę. A tak w ogóle , czy u nas są
      zw. zaw.?
      • swoboda_t Re: W cywilizowanym świecie 18.08.05, 16:19
        Są. I po czesci im zawdzieczamu 20% bezrobocie oraz kulawa gospodarkę.
    • Gość: Pit32 jeśli ktoś mnie oszukiwał i próbował otruć.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 21:36
      to może być teraz nawet najlepszy na rynku a ja i tak mu powiem "WYPCHAJ SIĘ!!!"
    • Gość: U-bot Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:02
      już je zjadłeś Kolego :-)
    • Gość: realista drobna różnica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:28
      pomiedzy katastrofą samolotową a constarem. Katastrofy samolotowe często są spowodowane zdarzeniem losowym, błędem konstrukcyjnym, ciągiem usterek technicznych, błedem człowieka ( ale o wysokich kwalifikacjach). W constarze celowo i swiadomie oszukiwano aby za wszelką cenę mieć maksymalny zysk kosztem zdrowia klientow. To ta "drobna" róznica.
    • ekoza Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 17.08.05, 22:29
      to się będzie działo, jak masmedia poinformują, że polscy rolnicy karmią świnie
      mączką mięsno-kostną, zakazaną.....
    • Gość: PPaN Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: 193.151.48.* 17.08.05, 22:29
      "Przypuszczalnie najlepiej kontrolowany zakład mięsny w Polsce" zapomniani
      dodać: by nie powtórzyła sie sytuacja, że jakiś reporter wejdzie z ukrytą
      kamerą do zakładu i ujawni co tak naprawdę jemy...
    • Gość: wizerunkowiec Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:55
      Proponuję na dostepnych forach zrobić kampanię pt wciskanie nowego wizerunku.
      Chwalenie się tym że chce się zmienic wizerunek poprzedzajace jakies działania
      wizerunkowe to błąd w sztuce. Takie działania powinny byc jedna zbardziej
      strzezonych tajemnic zakładu. Naipierw trzeba cos konkretnego zrobic nastepnie
      zbadac jaki to dało efekt, porównac z efektem oczekiwanym i wtedy ew trabic.
    • Gość: lisek Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:09
      podobno ze swojej strony internetowej usunęli przycisk "odśwież", bo się źle
      kojarzył :)
      • Gość: F5 Refresh 'F5' IP: *.aster.pl 17.08.05, 23:25
        ROTFL
    • Gość: dfg Niech klęska tej marki stanie się przykładem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 23:42
      dla innych cwaniaków, że pewnych rzeczy klient nie wybacza
    • Gość: 1951 Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: 217.17.32.* 18.08.05, 06:59
      Napewno wędliny Constaru będę tylko kupował dla swojego psa, przecież w
      kiełbasie jest tylko 40% mięsa a reszta? Tak było w końcu lat 70-tych, i
      społeczeństwo było bardzo temu przeciwne, a teraz zadowolone promocją .
      Amerykańska zasada nic sie nie zmarnuje zostaje inaczej opakowane
      • e.day Re: Constar chce poprawić swój wizerunek 18.08.05, 07:46
        nie szkoda Ci psa?
      • Gość: iwa Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.chello.pl 18.08.05, 11:23
        A Ty jadłeś tę 40-procentową kiełbasę w latach 70.? Bo ja tak.Wtedy wędlina
        wysychała na wiór,a nie robiła się zielona i obślizła.Nie kapała z niej woda i
        poszczególne wyroby miały własny smak i zapach.
    • Gość: mick Re: Constar chce poprawić swój wizerunek IP: *.pec.torun.pl 18.08.05, 07:25
      Nigdy w życiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka