simplex 11.04.06, 14:32 No to fajnie, że nie likwiduje. Strachy na lachy wyborczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syndyk Re: MinFin: ulga internetowa zostaje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:36 Temu redaktorowi po premii ! że puścił (za przeproszeniem) kaczkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarecki8 Re: MinFin: ulga internetowa zostaje 11.04.06, 15:40 temu to a innym tez sie nalezy;) -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabała Re: MinFin: ulga internetowa zostaje IP: 81.210.48.* 11.04.06, 14:59 Bełkot tej pijaczki poraża. Rąbnie nam kilkadziesiąt tysięcy, a da ulgę na 100zł. Won z rządu stare alkocholiczki, o ksywie "półlitra Zyta". Motto tej półflaszkowej Zyty: nie zarobiłam sama ani grosika, zawsze żyję z budżetu, ale ciągle mam za mało. Komuchy mogą odetchnąć znów powrót do "komuny", że też musiało mi się to to przytrafić dwukrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwi Re: MinFin: ulga internetowa zostaje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:05 Ale lipa. Pewnie im zabrakło materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Nie bój IP: *.CNet2.Gawex.PL 11.04.06, 15:06 te smrody wychodzą od urzedasów rzadowych.Dobrze ze pisza to przynajmniej maja czas sie wycofać. Odpowiedz Link Zgłoś