memhos 21.04.06, 08:42 Teraz czas na obowiązkowe państwowe ubezpiecznie od błędnych decyzji ;-) <a href="http://dzienik.ovh.org"/gospodarka.html">Rynek na talerzu</a> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekmarecki8 Re: Doradcy finansowi podbijają Polskę 21.04.06, 09:10 Jesli chodzi o doradztwo ja jestem wierny jednej firmie .. .........________............ produkty dla malych firm licencja na rozum doradztwo europejskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocco Xelion to sciemniacze IP: 217.96.36.* 21.04.06, 10:41 Wczoraj podali , że zebrali w ub.r. od klientów 350mln złotych i jednocześnie odnotowali 22mln zł straty. Jak można ponieść taką stratę , gdy nie płaci się pensji pracownikom (zmuszanych do zakładania własnej działalności), którzy zarabiają tylko prowizję 1,5% od zebranej od bogatego klienta kwoty. Niezłe machloje dzieją się w kierownictwie tego bałaganu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Doradcy finansowi podbijają Polskę IP: *.ante / *.flashcable.ch 21.04.06, 12:35 Trzeba być niezłym niedouczonym baranem, żeby korzystać z takich usług! Każdy sam powinien bezpośrednio inwestować na WSE i NYSE + opcje +kontrakty terminowe itp. Internet zmienił totalnie to jak zarządzamy naszymi pieniędzmi!!! bossa.pl/ www.etrade.com/ - wystarczy wypełnić i przesłać formulaż W-8 BEN (www.irs.ustreas.gov ) + E*trade application ( content.etrade.com/etrade/estation/pdf/Brokerage_account_kit.pdf ) .....i tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
icc217 Re: Doradcy finansowi podbijają Polskę 21.04.06, 13:56 Gość portalu: rem napisał(a): > Trzeba być niezłym niedouczonym baranem, żeby korzystać z takich usług! > Każdy sam powinien bezpośrednio inwestować na WSE i NYSE + opcje +kontrakty > terminowe itp. > Internet zmienił totalnie to jak zarządzamy naszymi pieniędzmi!!! > > bossa.pl/ > www.etrade.com/ - wystarczy wypełnić i przesłać formulaż W-8 BEN > (www.irs.ustreas.gov ) + E*trade application ( > content.etrade.com/etrade/estation/pdf/Brokerage_account_kit.pdf ) > > .....i tak dalej! Mundry to ty jestes, tylko niestety hanba dla Szwajcarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: Doradcy finansowi podbijają Polskę IP: 217.219.203.* 21.04.06, 14:33 > Mundry to ty jestes, tylko niestety hanba dla Szwajcarii. A jaką masz pewność, że jestem teraz w Szwajcarii!!! Palancie! :) Odpowiedz Link Zgłoś