Dodaj do ulubionych

Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa

IP: *.telpol.net.pl 14.05.06, 21:14
Miałem takiego szefa. Odwracał sie plecami, kiedy się pytałem jak mam wykonać
niewykonalne polecenie. Działało przez parę lat - par rzeczy niemozliwych
zrobiliśmy z kumplami, zdarzył się też jeden cud. Facet jest już na
emeryturzebo to za komuny było - ale widać wraca stare, wraca...
Obserwuj wątek
    • Gość: jola_z_dywit ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:35
      Konsekwentnie reformuje!
      • noelkabat Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** 14.05.06, 21:40
        Jola do obory! Razem ze swoim ulubionym wodzem!
      • Gość: dodo Re: Wreszcie Polski Rzad w Warszawie IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 14.05.06, 21:47
        • Gość: ma-ryja Wreszcie Polski Rzad w Warszawie IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.06, 23:36
          Re: Wreszcie Polski Rzad w Warszawie
          Przeczytaj komentowany artykuł »
          Autor: Gość: dodo IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net

To czego za granica siedzisz? Wracaj natychmiast. Jako burak z San Francisco
          masz dobre szanse byc blisko zloba. Po co w USA w rynsztoku mieszkac i byle co
          robic? Do Warszawy z toba i z teczka jak pan chodzic!
      • katolik_polski1 Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** 14.05.06, 22:01
        Wicepremier Lepper zaczyna intensywnie dzialac .
        Respekt !
        Nowa miotla dobrze wymiata !
        Panie Lepper ,zadnej litosci dla pogrobowcow komuny !
        Polska dla Polakow !!!
        • maria-anna Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A*** 14.05.06, 22:14
          Polska dla Polaków!!!
          Robotnicy do łopat!!!
          Pisarze do piór!!!
          Studenci do nauki!!!

Hasłami i dobrymi radami piekło jest wybrukowane...
          • katolik_polski1 Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A*** 14.05.06, 22:26
            maria-anna napisała:

> Polska dla Polaków!!!
            > Robotnicy do łopat!!!
            > Pisarze do piór!!!
            > Studenci do nauki!!!
            >
            > Hasłami i dobrymi radami piekło jest wybrukowane...
            ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
            Przepraszam,moglabys swoje wynaturzenia dosadniej okreslic !
            • maria-anna do katolik_polski1... 14.05.06, 22:39
              nie lubie dosadnych okresleń,jak i haseł typu "Polska dla Polaków".
              W dobie powszechnego przemieszczania się ludzi z miejsca na miejsce,jest to
              hasło szowinistyczne i nacjonalistyczne i nie licuje z twoim nickiem "katoliku
              polski1"
              • henryk131 tow.sekretararz Lepper dziala w stylu komuny 15.05.06, 18:05
              • henryk131 rzad USA tylko dla rodowitych Amerykanow!~ 15.05.06, 18:06
                maria-anna napisała:

> nie lubie dosadnych okresleń,jak i haseł typu "Polska dla Polaków".
                > W dobie powszechnego przemieszczania się ludzi z miejsca na miejsce,jest to
                > hasło szowinistyczne i nacjonalistyczne i nie licuje z twoim nickiem "katoliku
                > polski1"
        • Gość: khysiek Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:16
          > Polska dla Polakow !!!
          Słoma dla bydła.
          Gnój na pole.
        • Gość: Szymek Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** IP: *.atol.com.pl 15.05.06, 06:58
          tak... a pasta do zębów. Czyżby Lepper był Polakiem?. Nazwisko i wygląd cosik
          nie takie polskie!.
          • sowa_46 Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** 15.05.06, 07:08
            Gość portalu: Szymek napisał(a):

> tak... a pasta do zębów. Czyżby Lepper był Polakiem?. Nazwisko i wygląd cosik
            > nie takie polskie!.

Lepper jest Talibem szkolonym u STASI ale był za głupi więc go usmarowali na
            mulata, białemu nie uchodzi być aż tak głupim.
            Cicia STASI'a chciała zagarnąć polskie ziemie ale Lepper powiedział, że połowa
            kraju będzie należeć do jego chlewika w Klewkach i teraz wszystkie świnie z
            jego rodziny mają zapewniony ryj przy korycie.
        • Gość: Henryk Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** IP: *.atol.com.pl 15.05.06, 07:03
          A Lepper to niby kto?. Żywcem przeniesiony z PRL-u. Zaczyna rządzić jak typowy
          kierownik PGR-u. Mam nadzieję, że od siebie również wymaga i nauczy się
          angielskiego w ciągu miesiąca. Nie powinno być, dla takiego, rzeczy niemożliwych.
        • emarx Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** 15.05.06, 08:39
          katolik_polski1 napisał:
          ...
          > Panie Lepper ,zadnej litosci dla pogrobowcow komuny !
          ...
          Czyli Lepper ma zacząć od samobiczowania?
      • mark.parker Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** 15.05.06, 06:17
        Gość portalu: jola_z_dywit napisał(a):

> Konsekwentnie reformuje!

SAMOdebilki są niereformowalne
      • kiks8 Przestepca z wyrokiem 15.05.06, 07:41
        he he,reformuje towarzyszko czerwonej ubecji reformuje.
      • frant3 Re: ******S___A___M___0__B__R__0__N__ A******** 15.05.06, 07:47
        Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi ma na czele człowieka kompetentnego, który zadba o interesy swoich ziomków.

--
        Frant - humor, satyra, krytka
    • noelkabat Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 14.05.06, 21:44
      Joli sie wydaje, ze ciagle tkwi w PRLu i, ze dalej dziala slynne
      Gierkowskie "wicie, rozumicie i wykonac mi to towarzyszu" - amoze wrocilo
      nowe...?
    • rmstemero No przecie powiedzial ze ma byc 14.05.06, 21:46
      a tu nie jest. Nalezy ukarac rzeczywistosc i nagane wpisac do akt.
      Niewykwalifikowany, ktory nie sprawdzil sie nawet jako rolnik na wlasnym
      gospodarstwie jest ministrem resortu na ktorym sie nie zna. I to jest skandal.
      • Gość: dodo Re: Tak, tow. z SLD mafii ci znali sie na wszyskim IP: *.san-francisco-14rh15rt.ca.dial-access.att.net 14.05.06, 21:56
        .Lacznie z tym jak okradac P[olske. Rezultat rzadow tych "kompetentnych"
        sflustrowanych kacykow: 50% bezrobocie(gorsze niz na Slowacji!!!!!), najwieksza
        orupcja w "ue" , zlodziejstwo i kure...skie biznysy. To tylko grupsze
        osiagniecia rzadow po "okraglym stole". A michnik, demagog lat 60 70 , tworca
        KOR, podpuszcacz mlodziezy , w obliczu tych faftow nabral wody w usta. Ale coz
        Sld zrobilo go milionerem. Taki to nasz romantyczny bohater Michnik.
        • jacekm22 Re: Tak, tow. z SLD mafii ci znali sie na wszyski 14.05.06, 22:09
          Tylko teraz zamienil wujek siekierke na kijek .
          SLDowskie uklady zamienia sie na PISowskie!!
          • lucusia3 Re: Tak, tow. z SLD mafii ci znali sie na wszyski 15.05.06, 10:24
            Muszę z ogromną przykrością stwierdzić, że to, co
            jacekm22 napisał:

> Tylko teraz zamienil wujek siekierke na kijek .
            > SLDowskie uklady zamienia sie na PISowskie!!
            absolutnie zgadza się z moimi wrażeniami.
            Miało byc lepiej, a wyszło jak zwykle.
    • neiden Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 14.05.06, 22:23
      w tym resorcie musza nastapic zmiany jak najszybciej-lepper ma racje ,zwalniac
      tych niekompetentnych biurokratow.zwalniac w trybie "przyspieszonym"
    • tiales1 cham z SB na stanowisku, dziękujemy bliżniakom! 14.05.06, 22:30
      • Gość: mw Re: cham z SB na stanowisku, dziękujemy bliżniako IP: *.netday.pl / *.netday.pl 14.05.06, 23:25
        Możesz podać swoje imię i nazwisko? Bo IP już znamy.
    • Gość: jan Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: *.osiedlowa.pl / *.chello.pl 14.05.06, 22:43
      Brawo Leper.
      Od czsu zamknięcia rnku mięsnego przez Rosję,urzędasy nic nie
      zrobili aby sytuację poprawic.
      • Gość: Wielki "?" Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.05.06, 22:50
        Kiedys walczono aby produkty rolne nie szly do Rosji,wagony przyspawano do szyn
        a teraz to az chca zwalniac urzednikow z ministerstwa za to ze nie idzie
        produkt do Rosiji.
        Co za czasy nastaly? Niedopomyslenia.
        • Gość: Zuzia Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:13
          > a teraz to az chca zwalniac urzednikow z ministerstwa za to ze nie idzie
          > produkt do Rosji.

Tak było. Ale wtedy nie było mięsa w naszych sklepach. A do tego rosjanie
          płacili za dostawy znacznie poniżej kosztów produkcji.
    • Gość: spokojny Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:47
      Panie ministrze Lepper , idz pan do sklepu izobacz ile podrozala
      wolowina.Obiecuje ze niedlugo zablokujemy drogi i ci panscy chlopi ani kilograma
      nie wywiozo za granice.Masz pan to jak w banku.
      • Gość: Wielki"?" Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 14.05.06, 22:53
        I jeszcze lepiej!Haha!
        Gdzie sens a gdzie logika!
      • Gość: mw Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: *.netday.pl / *.netday.pl 14.05.06, 23:26
        O co ci chodzi?
    • plzoltek służnie krytykuje, trzeba podporządkowac 14.05.06, 23:29
      pomagać, wspierac przedsiębiorcom - to najważniejsze zadanie wszystkich
      instytucji panstwowych. Nie potrzebujemy IV RP, lecz IV-potegę gospodarczą (
      dobrze i wsród europiejskich krajów). marzenie to, ale lepsze niż bzdura
    • marcin120 Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 14.05.06, 23:46
      Gość portalu: DarekWu napisał(a):

> Miałem takiego szefa. Odwracał sie plecami, kiedy się pytałem jak mam wykonać
      > niewykonalne polecenie. Działało przez parę lat - par rzeczy niemozliwych
      > zrobiliśmy z kumplami, zdarzył się też jeden cud. Facet jest już na
      > emeryturzebo to za komuny było - ale widać wraca stare, wraca...

Od tego jestes pracownikiem, zeby wykonywac polecenia zwierzchnika. To mi
      pierwsze przyszlo na mysl po przewczytaniu twojego postu. A tak na marginesie
      mieszkam w Kanadzie i tu nikogo nie dziwi takie podejscie do sprawy
      jakie "wykazal" Lepper. Oby w Polsce zaczelo sie dziac lepiej niz jest obecnie.
      A to Ze "pan karze sluga musi" dziala tak samo na calym swiecie.
      ps: Swouja droga to macie fajny rzad w tej 4RP jeden skazaniec odpowiedzialny
      za rolnictwo, jeden "faszysta" minister edukqacji i na doklkadke "dwa kaczory"
      ktore tym wszystkim "kreca"
    • Gość: Vera Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: 209.89.159.* 15.05.06, 02:46
      Prage,aby Lepperowi udalo sie wyciagnac polskie rolnictwo z kryzysu.
      Mysle,ze on tego dokona. Pokaze wszystkim,jak sie powinno pracowac!!!
    • mark.parker Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 15.05.06, 06:16
      Może wyrzuci Ukraińców za to, że nie podpisali? Całe szczęście, że władza tego
      buraka nie sięga poza polski chlew
    • Gość: HR Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa IP: *.atol.com.pl 15.05.06, 06:26
      Jestem pewny, że gdyby Lepper był w rządzie dużo wcześniej, zima byłaby dużo
      krótsza. Kazałby jej się wynieść i wiosna byłaby na początku marca.
    • sowa_46 Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 15.05.06, 06:58
      Polską zawsze rządzili debile, Lepper jest podobny do przedstawicieli dawnej
      chołoty, która kiedy nie rozumiała o co chodzi to wrzeszczała LIBERUM VETO.
      Bardzo chciałbym doczekać chwili, w której kraj nasz opuszczą porządni Polacy a
      wtedy dziadostwo zacznie zdychać z głodu, robić to niczego nie potrafi, ledwo
      umie czytać, okradać nie będzie kogo, tylko się położyć i czołgać do
      najbliższego cmentarza. Kiedyś powiedziałem Fiskusowi, że przestałem dokarmiać
      pasożytów i wyjeżdżam z tego kraju i tak sie stało. Nie chcę mieć do czynienia
      z całą tą bandą złodziei jak Hitler, Miller, Stalin, Kwach, Giertych, Lepper i
      reszta gó..anych gospodarzy, którzy w ugnojonych gumofilcach kładą się spać bo
      to tacy gospodarze jak z koziej doopy reisen tashe. To jest kompromitacja
      Państwa Polskiego. Ciekawe kiedy mnie ktoś do paki wsadzi za obrażanie bandytów
      RP???
    • orinus Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 15.05.06, 07:22
      Być może w przypadku Leppera zadziała zasada "Wszyscy wiedzą, że nic się nie da
      zrobić a przychodzi jeden który o tym nie wie i robi". Kto wie, kto wie może i
      z Leppera będą jakieś korzyści.
    • el_p Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 15.05.06, 08:22
      wstrzymajcie sie do czasu pierwszych rezultatow dzialan nowych ministrow. To
      wiadro pomyj ktorymi oblewacie nowych ministrow raczej slabo o was swiadczy. A
      to, ze od marca nikt sie nawet nie zainteresowal brakiem podpisu na umowie i
      postualatmi 2 strony was nie dziwi? Tak wyglada praca urzednikow? Przez 2
      miesiace nikt nie rusza tematu, bo tv powiedziala ze bedzie ok?
    • olias sam widzisz że działało 15.05.06, 08:27
      ja miałem szefa który zwykł mawiać - "to po co ja was tu mam". Też działało.
      Płacę podatki na wystawne życie ministrów, wice i dyrektorów departamentów aby
      ROZWIĄZYWALI PROBLEMY. A nie ględzili ze coś nie wyszło.
    • Gość: Jerzy Lepper stosuje metody głupiego szefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.06, 08:51
      Takich głupich szefów jak Lepper jest bez liku. Ustanawiają rządania
      niewykonalne a potem rozliczają. Zadania niewykonalne choć z pozoru wykonalne
      mają pokazać jaki geniusz tkwi w szefie. Na przedstawione fakty udowadniające
      bezzasadność zarzutów szefa wobec podwałdnego odpowiadają byle jakim zarzutem o
      niedopilnowanie czegoś. Zarzut szefa nie musi być racjonalny. Musi być jednak
      postawiony. Geniusz Lepper też tak postępuje. To świadczy o cwaniactwie i
      głupocie tak ludzi.
      Metoda ta jest powszechnie stosowana przez głupich szefów wobec podwładnych.
    • Gość: HAHAHAHAHA Hahahahaha IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.05.06, 10:59
      Co za PAJAC ! ZERO PROFESJONALIZMU

Zero
    • athaualpa Re: Lepper chce zmian w resorcie rolnictwa 15.05.06, 13:20
      Lepper udaje głupa.
      Nie należy oczekiwać od Ukraińców, którym położono szlaban na ich wieprzowinę
      eksportowaną do Rosji i którzy nie mają z nią co robić, że będa importować
      polskie mięso.
      Żadne czułości prezydentów obu krain nie pomogą.
      Więc niech Lepper nie szuka jelenia do zwalenia winy za nie dotrzymanie swoich
      przechwałek.
      Samo gębowanie i robienie burd nie wystarczy. W rządzie trzeba rządzić.
    • Gość: Penelopa Re: -Jazdzewski jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:02
      Wierzcie mi, Jazdzewski bardzo dobrze radzil sobie jako GLW z ptasia grypa i
      Ukraina. przeciez nie o miesa tu chodzi, ale o to ze Rosja szanarzy=uje
      ukraine, ze jak z Polska nie zerwie stosunkow handlowych, to im kurek przykeci
      z ropa. Co tu moze weterynaria!? Lepper operuje starymi metodami - "zastalem
      bardzo zla, tragiczna sytuacje, ale nie martwcie sie! Ja to wszytsko naprawie
      DEUS EX MACHINA!. A dotad nikt nic nie robil lbo robil zle"
      ....Opamietajcie sie ludzie, bo niedlugo nie bedzie ani jednego specjalisty w
      tym rzadzie, tylko same samouki i samoobrony!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka