anna-dark 29.06.06, 08:15 Kto uważa że Fiat to samochód ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: solaris123 Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.wroclaw.czk.pl / *.e-wro.net.pl 29.06.06, 08:26 Praktyki niemalże kryminalne są stosowane przez Fiat"a dosyć często. Sam padłem jego ofiarą kilkakrotnie, np po 2 latach zaczoł odpadać lakier w uno- oczywiście była to wina klijenta. W punto mistrz serwisu stwierdził, że są do wymiany pompowtryskiwacze w prawie nowym samochodzie, nie zgodziłem się na to i przejechałem na nich 60000 tyś km do sprzedaży samochodu !!!! Wnioski proszę wyciągnąć samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.ppcor.org.pl / *.ppcor.org.pl 29.06.06, 08:28 Ja kocham FIAT-y. Bardzo wdzięczne pojazdy. Innych nie kupuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus A co to jest fiat? Zresztą kogo to badziewie IP: *.chello.pl 29.06.06, 11:12 obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:40 Fiat powinien przerzucić się na produkcję garnków a zostawić branże samochodową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:45 Kto miał Fiata i był na ich serwisie to wie że ci państwo dużo gadają szkoda że nic nie robią Dwa lata jeżdziłem po serwisach Fiata z Puntem bo coś mi w słupku czy w drzwiach drżało i nic nie zrobili chociaż każdorazowo byłem zapewniany że usterka jest usunięta Jeden z pracowniku serwisu nawet mi powiedział że w Fiatach to normalne Więc zmieniłem samochód i serwis Wszystkim posiadaczom Fiata radzę to samo uczynić Odpowiedz Link Zgłoś
kitchener Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów 02.07.06, 03:13 Ja uwazam ze FIAT to jest samochod. Tani samochod. Jezeli nie odpowiada Ci jego jakosc albo cena to kup sobie BMW albo Aston Martina. Mozesz tez uzyc tramwaju. Odpowiedz Link Zgłoś