Dodaj do ulubionych

Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów

29.06.06, 08:15
Kto uważa że Fiat to samochód ???
Obserwuj wątek
    • Gość: solaris123 Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.wroclaw.czk.pl / *.e-wro.net.pl 29.06.06, 08:26
      Praktyki niemalże kryminalne są stosowane przez Fiat"a dosyć często. Sam
      padłem jego ofiarą kilkakrotnie, np po 2 latach zaczoł odpadać lakier w uno-
      oczywiście była to wina klijenta. W punto mistrz serwisu stwierdził, że są do
      wymiany pompowtryskiwacze w prawie nowym samochodzie, nie zgodziłem się na to
      i przejechałem na nich 60000 tyś km do sprzedaży samochodu !!!! Wnioski
      proszę wyciągnąć samemu.
    • Gość: Olek Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.ppcor.org.pl / *.ppcor.org.pl 29.06.06, 08:28
      Ja kocham FIAT-y. Bardzo wdzięczne pojazdy. Innych nie kupuję!!!!
    • jarek.wojtowicz Re: Fiat? Fehler In Allen Teilen! 29.06.06, 09:36
    • Gość: krakus A co to jest fiat? Zresztą kogo to badziewie IP: *.chello.pl 29.06.06, 11:12
      obchodzi...
    • Gość: Rysiek Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:40
      Fiat powinien przerzucić się na produkcję garnków a zostawić branże samochodową
    • Gość: karol Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:45
      Kto miał Fiata i był na ich serwisie to wie że ci państwo dużo gadają szkoda że
      nic nie robią Dwa lata jeżdziłem po serwisach Fiata z Puntem bo coś mi w słupku
      czy w drzwiach drżało i nic nie zrobili chociaż każdorazowo byłem zapewniany że
      usterka jest usunięta Jeden z pracowniku serwisu nawet mi powiedział że w
      Fiatach to normalne Więc zmieniłem samochód i serwis Wszystkim posiadaczom
      Fiata radzę to samo uczynić
    • kitchener Re: Fiat Auto Poland naruszał interesy klientów 02.07.06, 03:13
      Ja uwazam ze FIAT to jest samochod. Tani samochod. Jezeli nie odpowiada Ci jego jakosc albo cena to kup sobie BMW albo Aston Martina. Mozesz tez uzyc tramwaju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka