Dodaj do ulubionych

Niezatapialny dyrektor znowu będzie budować aut...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:52
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciocia Ada [...] IP: 216.210.99.* 08.08.06, 20:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • anonymous.coward Re: Ciekawe dlaczego GW nie lubi tego gostka ? 08.08.06, 21:08
        Jak nie rozumiesz dlaczego, to poproś mamę żeby Ci przeczytała jeszcze raz.

BTW: Pitera, a nie Piter.
        • tludzki4 Re: Ciekawe dlaczego GW nie lubi tego gostka ? 08.08.06, 21:15
          ciekaw jestem jak długo, w czasie, i tak dalego, w przestrzeni, będzie działała
          i funkcjonowała podłość, obłuda, krzywordztwo chreściańskich pisowców? jak oni
          nie pożygają się na swoje odbicia w lustrze?
          • matekk matrix IV reż. bracia kaczekupry... 08.08.06, 21:22
            a ja sie zastanawiam jaką do cholery wziąłem pigułkę jak przed tym matrixem IV w
            reżyserii braci kaczorów rozdawali.Zieloną czy czerwona bo nie mogę sobie
            przypomnąć...
          • dagmaranowicka Re: Ciekawe dlaczego GW nie lubi tego gostka ? 09.08.06, 12:05
            bo moze woleliby sie PORZYGAC , niz POZYGAC
      • mark.parker Fota, Fotyga, Farfał 09.08.06, 04:01
        Skąd oni biorą tych chamów?
        • 4bani Są na F.Fujary. 09.08.06, 08:48
      • krzych.korab Bo gdyby nie Gierek to Warszawa nie miałaby dróg. 09.08.06, 07:05
    • donald_2005 Już wszystko wolno 08.08.06, 21:20
      PiS jest tak wspaniały, patriotyczny i chrześcijański, że mu się po prostu
      więcej należy niż wstrętnym komuchom i liberałom, w tym mieszkania w centrum
      Warszawy za 20%, przyjemności z prowadzenia remontera-zabawki za 700 tys. zł,
      itd., itp.
      A komu się to nie podoba niech uważa, bo dostanie w papę.
      Alleluja i do przodu bracia i siostry!. Trzeba odzyskiwać dla członków PiS-u,
      Samoobrony i LPR-u wszystkie grunty i lokale jakie jeszcze są!!!
      • Gość: fpitt Re: Już wszystko wolno IP: *.devs.futuro.pl 08.08.06, 22:43
        Ten facet to polaczek - nie Polak? i wszystko jasne! jak w reklamie.
        Nareszcie wiemy , o co chodzi? Szalom. A moze - Amen. Kto to wie?
      • Gość: molski Re: Już wszystko wolno IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.08.06, 15:00
        Ja tam szczególnie wierzacy to nie jestem, pisowcem tez nie, po-wcem tez JUŻ
        nie. pewnie przyszluym post-SLDowcem. ALE... Przemysl to sobie, jakie to
        przekrety opisano w artykule???? Wydaje mi sie ze to sa malizny przy przekretach
        jakimi bombardowano nas przez poprzednie kadencje. Samochód??? A coz to jest,
        moze sie pomylił? Mógł??? Mógl. Pozwolono mu na to? tak, pozwolno. Kupił
        mieszkanie? No i co z tego??? Gdzie tu przekret? Ja widze tylko w jednym - jakby
        ktos dokladnie opisał jak doszło do wynajecia tego mieszkania przez goscia. Bo
        wszystko inne jest zgodne z prawem w 100%. Poza tym czym to jest do przekretów
        przy budowie słynnego mostu przez PO?
        Trochę obiektywizmu prosze, a nie krzykactwa!
    • Gość: poszukiwany Pewnie on jest z zawodu "derektorem"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:34
      Pewnie on jest z zawodu "derektorem"...
      • donald_2005 Re: Pewnie on jest z zawodu "derektorem"... 08.08.06, 21:43
        Gość portalu: poszukiwany napisał(a):

> Pewnie on jest z zawodu "derektorem"...

Tutaj chyba chodzi o pokazanie jak bardzo ma się gdzieś ludzi myślących w tym
        kraju, a przynajmniej tych którzy mają pamięć i jakieś zasady. Bo elektorat PiS
        wszystko kupi jeśli się z zafrasowaną miną powie że się robi porządek, i że się
        wie co trzeba zrobić, np. "Mam siłę i pomysł. Mam wizję i determinację. " I
        rzuci mu się na pożarcie jakiegoś nieszczęśnika którym się interesowała SB.
        Więc ci myślący mają w tej atmosferze albo zdecydować się na wyjazd, albo
        machnąć na wszystko ręką i nie pójść na wybory, albo ma ich trafić szlag. Tak
        czy inaczej rozentuzjazmowany elektorat PiS pójdzie głosować i wybierze nowych
        właścicieli (IV) Rzeczpospolitej Polskiej.
        • jovanka22 Re: Pewnie on jest z zawodu "derektorem"... 08.08.06, 22:13
          ...a za 3 lata to pierdyknie i PiS skończy jak AWS
          • Gość: Swoboda_T Re: Pewnie on jest z zawodu "derektorem"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 09:55
            Nie byłbym taki pewny - AWS miało mocną alternatywę w postaci SLD (to nic, że
            takie same dziady i złodzieje, ale przynajmniej byli). Obecna koalicja nie ma
            silnej i wyrazistej opozycji i znacznie lepiej stosuje PR. Do tego ma swojego
            prezydenta, włąściwie zagarnęła już wszystko poza TK i NBP (czekają na swoją
            kolej). Spodziewam się, że PiS do spółki z Samoobroną i wchłoniętym przez
            siebie LPR porządzi całą obecną kadencję i część/całość następnej. I tylko
            straconych szans, koniunktury szkoda. Polski szkoda...
            • Gość: dosik155 Re: Pewnie on jest z zawodu "derektorem"... IP: *.telpol.net.pl 09.08.06, 11:07
              Masz rację.PO nie widać, SLD również,zawsze postkomuna potrafiła się zjednoczyć
              a teraz cicho.Potrzebna lewica z prawdziwego zdarzenia,a z tego co widać to
              marne nasze szanse.Za ich rządów cofniemy się o 20 lat
              Wraca stare.
        • Gość: trzosik Re: Pewnie on jest z zawodu "derektorem"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:16
          donald_2005 napisał(a):

Gość portalu: poszukiwany napisał(a):

> Pewnie on jest z zawodu "derektorem"...

Tutaj chyba chodzi o pokazanie jak bardzo ma się gdzieś ludzi myślących w tym
          kraju, a przynajmniej tych którzy mają pamięć i jakieś zasady. Bo elektorat PiS
          wszystko kupi jeśli się z zafrasowaną miną powie że się robi porządek, i że się
          wie co trzeba zrobić, np. "Mam siłę i pomysł. Mam wizję i determinację. " I
          rzuci mu się na pożarcie jakiegoś nieszczęśnika którym się interesowała SB.
          Więc ci myślący mają w tej atmosferze albo zdecydować się na wyjazd, albo
          machnąć na wszystko ręką i nie pójść na wybory, albo ma ich trafić szlag. Tak
          czy inaczej rozentuzjazmowany elektorat PiS pójdzie głosować i wybierze nowych
          właścicieli (IV) Rzeczpospolitej Polskiej.

I jak przyjdzie odpowiednia pora, to ciemny i głupi lud dowie się, że już jest
          wydziedziczony i usłyszy znane "spieprzaj dziadu!";)))))

Kaczki pisuarowe mają w tym wprawę!!!!!!!:DDDDDDDDDDDD

• donald_2005 Wróciły stare klimaty 08.08.06, 22:31
            Gość portalu: trzosik napisał(a):

>
            > I jak przyjdzie odpowiednia pora, to ciemny i głupi lud dowie się, że już
            jest
            > wydziedziczony i usłyszy znane "spieprzaj dziadu!";)))))
            >
            > Kaczki pisuarowe mają w tym wprawę!!!!!!!:DDDDDDDDDDDD
            >

Wszyscy obywatele są równi wobec prawa, ale obywatele z PiS, Samoobrony, LPR-u
            i Radia Maryja są RÓWNIEJSI.
            • premier.z.krakowa schizofrenia PO i ich wyborców 09.08.06, 00:14
              To w końcu zdecydujcie się czy słuzba cywilna jest wporządku i należy jej bronić przed PISem, czy PIS powinien wbrew konkursowi i urzednikom ze słuzby cywilnej obsadzić to stanowisko kimś innym.
              Wasza choroba postepuje.
              Jestescie za niezaleznością słuzby cywilnej i konkursów, ale jak wygra człowiek który wam nie pasuje to wtedy już nie jęczycie o wolności, samorządności itp.

Poczytajcie swoje durne komentarze sprzed paru dni o PISie który atakuje niezależność SC.
              A teraz macie pretensje że pozwolił aby SC przeprowadziłą konkurs i wyłoniła kandydata.
              • kpt.klops Rób sobie jaja w PiSie albo w RM ale nie tutaj 09.08.06, 00:47
                Ten jegomość jest faktycznie szczerze oddany sprawom państwa, idealnym
                urzędnikiem państwowym. Do tego stopnia, że gdy wyszło na jaw, że jest
                kolekcjonerem mieszkań komunalnych (2 w Lublinie i 1 w Warszawie) i gdy miał
                wybór "albo zwróci mieszkanie, albo straci posadę w ZDM. Ku powszechnemu
                zaskoczeniu Fota wolał mieszkanie przy Traugutta."
                Po prostu dla niego liczą się tylko sprawy publiczne, prywatne w ogóle.
                Ważne że komisja konkursowa to bezgraniczne oddanie i skromność doceniła.
                Prawdopodobnie jak na PiS facet nie wyciągnął wiele od państwa: 2 mieszkania
                komunalne w Lublinie i jedno w Warszawie, to naprawdę jest drobiazg. Należy mu
                się dużo, dużo więcej...
                • kpt.klops Sprostowanie: 2 spółdzielcze,1 komunalne z zamiany 09.08.06, 01:36
                  kpt.klops napisał:

> wyszło na jaw, że jest
                  > kolekcjonerem mieszkań komunalnych (2 w Lublinie i 1 w Warszawie)
                  ...
                  > Prawdopodobnie jak na PiS facet nie wyciągnął wiele od państwa: 2 mieszkania
                  > komunalne w Lublinie i jedno w Warszawie,

Po powtórnym przeczytaniu artykułu i sprawdzeniu materiałów archiwalnych
                  doszedłem do wniosku, że jest trochę inaczej niż sugeruje tekst GW. Mianowicie:
                  "- Mieszkania spółdzielcze mam w Lublinie. W Warszawie od lat 70. miałem
                  kawalerkę przy Brazylijskiej - potwierdza dyrektor Fota. Tej nigdy jej nie
                  wykupił. Gdy został dyrektorem ZDM, załatwił zamianę. Dostał większe,
                  dwupokojowe lokum w centrum warte 120 tys. zł. Natychmiast przejął je na
                  własność, płacąc gotówką. Miasto udzieliło mu 80-procentowej bonifikaty, tak
                  jak w przypadku wykupu mieszkań komunalnych.".
                  Przepraszam za pomyłkę; za bardzo zasugerowałem się tekstem: "Latem 2004
                  r. "Gazeta" ujawniła, jak szukał sobie nowego mieszkania. Sam miał już dwa - w
                  Lublinie, skąd pochodzi, oraz w Warszawie - kawalerkę przy ruchliwej Trasie
                  Łazienkowskiej. Ten właśnie adres postanowił zmienić. Interesowały go tylko
                  lokale komunalne.".
                  • 4bani Re: Sprostowanie: 2 spółdzielcze,1 komunalne z za 09.08.06, 08:52
                    Sam nie wiesz o czym piszesz.Czy dwa spółdzielcze czy jedno?Po wtóre jesli
                    spółdzielcze to zapewne własnościowe.
              • zgodnik1 premierko !..o czym ty pieprzysz, babo! 09.08.06, 09:37
                chodzi o prostą rzecz, o uczciwośc!.. tobie to wsio.. sama żyłaś i zyjesz
                kosztem innych, to nie znasz tego pojęcia!
    • Gość: Damian Fota był szefem GDDK za rządów AWS IP: *.compi.net.pl 08.08.06, 22:33
      Fota - nasz niezatapialny idol polskiego drogownictwa.
      Gdy SLD go zwolniło za brak jakichkolwiek osiągnięć w budownictwie dróg w
      latach rządów AWS to przygarnął go do własnej piersi po objęciu prezydentury
      Warszawy Lech Kaczyński.
      Podobnie było z Celińskim - dyrektorem w PKP. Po objęciu rządów przez SLD
      przeszedł po skrzydła Kaczora jako szef metra. Kaczyńskiemu nie przeszkadzał
      fakt, że Celiński jako szef PKP bojkotował współpracę z władzami warszawy m.in.
      przy budowie torów do lotniska.
      Uważam, że rozliczeniu powinny podlegać przedwyborcze obietnice Lecha
      Kaczyńskiego na prezydenta Warszawy.
      A jego "usprawniłem Warszawę" jest naprawdę niewiele warte.
      A chwalenie się bliźniaka autostradą z Konina do Łodzi jest żenujące - gdyby
      miał pan honor to by zaprosił Pola, który był twórcą tych 105 kilometrów.
      • Gość: brona Re: Fota był szefem GDDK za rządów AWS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:41
        Fota, Celiński, Lejk to orły PiSu. Jeden wielki kryminał.
      • donald_2005 Re: Fota był szefem GDDK za rządów AWS 08.08.06, 22:41
        Gość portalu: Damian napisał(a):

> Uważam, że rozliczeniu powinny podlegać przedwyborcze obietnice Lecha
        > Kaczyńskiego na prezydenta Warszawy.
        > A jego "usprawniłem Warszawę" jest naprawdę niewiele warte.

Bardzo usprawnił bo mają być zasypane przejścia podziemne.

> A chwalenie się bliźniaka autostradą z Konina do Łodzi jest żenujące - gdyby
        > miał pan honor to by zaprosił Pola, który był twórcą tych 105 kilometrów.

Pol to stary komuch, który nie mial "siły i pomysły, ani wizji i
        determinacji. ". Stał i "patrzył jak marnowany jest potencjał. ", gnuśny
        człowiek, "nie tak aktywny jak ludzie z PiS".
        Przez kilka lat nie udało mu się to co PiSowi w ciągu 9 miesięcy. PiS pokazał
        że wystarczy chcieć i odsunąć od władzy komuchów i liberałów. I oczywiście
        trzeba się modlić. Za to jest kochany.
        • Gość: dosik155 Re: Fota był szefem GDDK za rządów AWS IP: *.telpol.net.pl 09.08.06, 11:48
          Ty tak serio?
          skąd cię wypuścili?
          • Gość: wiedzialny Re: Fota był szefem GDDK za rządów AWS IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 12:16
            A co Ci sie nie podoba w wypowiedzi Donalda?
          • Gość: mnb87692 Re: Fota był szefem GDDK za rządów AWS IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.06, 13:49
            wiesz dosik155 donald pewnie pochodzi jak ja z Lublina i a prace ma w Warszawie
            i liczy na to, ze Fota zbuduje sobie autostradę z Lublina do Warszawy a donald
            na tym skorzysta..
          • donald_2005 Re: Fota był szefem GDDK za rządów AWS 09.08.06, 14:00
            Gość portalu: dosik155 napisał(a):

> Ty tak serio?

Na pewno bardziej serio niż Premier który otwiera nową autostradę, wybudowaną
            dzięki jego poprzednikom, których on zaciekle zwalczał nazywając wręcz
            zdrajcami, mówiący "Pokazaliśmy że umiemy szybko budować autostrady".
            Albo jego kolega "Yes, yes, yes" który się wyżywa w pisaniu bzdetów typu:
            "Warszawa to cacuszko, po oszlifowaniu stanie się brylantem wielkim i
            wspaniałym. Jestem pewien, że mogę go oszlifować. Mam siłę i pomysł. Mam wizję
            i determinację. "
            "Tak i patrzę jak marnowany jest potencjał. Trudno to wytrzymać tak aktywnemu
            człowiekowi jak ja. "
            " Czy jest coś piękniejszego nad świecie nad miłość? Nie ma. Miłość rozwija
            świat. Jakim byłby świat bez miłości? Nie, nie będę nawet o tym myślał. Nie ma
            co zazdrościć innym, trzeba kochać.
            Pytajcie polityków o miłość. "

• Gość: buahahaha Na forach dla Ochoty sam się bronił pod różnymi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.06, 02:00
      nickami. Pisał, że mieszkanie mu się należało, że względu na sytuację rodziny.
      A czemu niewziął kredytu, jak 99% kupujących mieszkania ? tylko wyłudził kredyt
      od podatników. Ale te sepleniące kurduple i tak go nagrodzą.
    • douglasmclloyd To jest fenomen 09.08.06, 04:22
      Zawód?
      Dyrektor.
    • gobi03 nie cierpię GW 09.08.06, 04:48
      ale tym razem cieszę się, że wyciąga tą sprawę na światło dzienne! Precz z
      nieuczciwością! My - wyborcy - patrzymy PiSowi na ręce!
      • krzych.korab Najważniejsi geje i lesby. Drogi ? po co, praca ? 09.08.06, 07:09
        jest za granicą a głupi wyborcy i tak dadzą się nabrać co widać po sondażach.
    • Gość: Jełop rzadowy Jak różnica IP: *.CNet2.Gawex.PL 09.08.06, 07:43
      pomiedzy złodziejem z sld a pisu?
      • obywatelkax Re: Jak różnica 09.08.06, 08:36
        Ci z PiSu robia to dla naszego dobra(ale jestesmy za glupi by to zrozumiec) a ci
        z SLD robili to tylko dla siebie ;)
        • Gość: wiedzialny Re: Jak różnica IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 11:34
          > Ci z PiSu robia to dla naszego dobra(ale jestesmy za glupi by to zrozumiec)
          > a ci z SLD robili to tylko dla siebie

PIĘKNIE POWIEDZIANE! Szczególnie to stwierdzenie w nawiasie.
    • Gość: Irek z Łodzi Widocznie na nic lepszego naród nie zasłużył IP: *.pharm.am.lodz.pl 09.08.06, 08:52
      Przeciez rząd i prezydenta wybrano w wyborach więc pretensje wyborcy mogą mieć
      tylko do siebie. Smutne jest to, że w większosci przypadków do sejmu i senatu
      pchają sie karierowicze myślący tylko o sobie a nie o tych, którzy ich wybrali :
      (
      • akiraxx Re: Widocznie na nic lepszego naród nie zasłużył 09.08.06, 10:30
        Nie dość, że naród wybrał te łajzy w wyborach, to jeszcze jest z tego powodu do
        tej pory szczęśliwy (sondaże) :(
        • Gość: wiedzialny Re: Widocznie na nic lepszego naród nie zasłużył IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 11:38
          > Nie dość, że naród wybrał te łajzy w wyborach, to jeszcze jest z tego
          > powodu do tej pory szczęśliwy (sondaże) :(

No włąśnie. Na czy polega ten fenomen? Mogę do pewnego stopnia zrozumieć, że
          ludzie zawiedzeni rządami SLD dali się nabrać na obietnice wyborcze PiSu
          (chociaż gołym okiem było widać, że były bez pokrycia - ale ludzie lubią
          wierzyć w cuda). Jednakże po tylu miesiącach jest oczywiste, ze PiS nie ma
          zamiaru dotrzymywać wyborczych obietnic, że wszystkich oszukał. A jednak
          poparcie nie spada. Ludzie lubia być oszukiwani? Dziwne, dziwne, dziwne...
          • Gość: FreakyMisfit Re: Widocznie na nic lepszego naród nie zasłużył IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 09.08.06, 13:31
            Generalnie nasz naród ma taką mentalność, że lubi być dymany w odbytnicę od tyłu i nic na to nie poradzisz. Ja wiem, że PiS bezproblemowo dotrwa do końca kadencji i w przyszłej też wygra... Nie wiem jak wielkie ku..two musiałoby nastąpić, by stało się inaczej.
          • Gość: molski Re: Widocznie na nic lepszego naród nie zasłużył IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.08.06, 14:42
            Pewnie dlatego ze dla "narodu" jest lepiej. Zastanawia mnie tylko jedno.
            Dlaczego Ci inteligentni ludzie z PO (tfu, za zmarnowany głos) i SLD majac
            wielokrotnie wieksze kasy z przekrętów nie potrafili tak dopracować
            socjologicznych metod medialnych. Pewnie nikt nie zauwazyl - ale oni beda
            pierwszym ugrupowaniem ktore bedzie dwie kadencje pod rzad - to jasne juz dzis.
            Nie robia wiele, ale na zewnatrz wygladaja jakby cos robili, tyle ile mogą.
            Czemu inni nie potrafili tak dobrze działac w mediach????
            • Gość: wiedzialny Re: Widocznie na nic lepszego naród nie zasłużył IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 14:54
              > Nie robia wiele, ale na zewnatrz wygladaja jakby cos robili, tyle ile mogą.

I to jest dramat naszej młodej demokracji. Większość nie zwraca uwagi na
              program partii, a jedynie ulega populistycznej kiełbasie wyborczej, demagogii.
              Stąd u władzy partia, która w dojrzałej demokracji powinna być traktowana jako
              marginalny folklor. A w Polsce na populizm nabiera się nadal wiekszość
              społeczeństwa.
    • Gość: p..... TKM w czystej postaci ! IP: *.itn.com.pl 09.08.06, 09:23
      po prostu TKM !!!! pozdrawiam wszystkich wyborców PiS !
    • el_p Narod ciemny i nie chce sie uczyc 09.08.06, 09:25
      Rozumiem, ze mozna bylo wierzyc w pusta lodowke i inne bzdety, ale widzac
      przekrety ktore robi PiS, trzeba byc idiota zeby dalej ich popierac. Wczoraj w
      sondazu im podskoczylo. To co, ludzie nie ogladaja wiadomosci, nie czytaja
      gazet?? Czy poprostu kieruja sie durnymi reklamowkami i o losie kraju decyduja w
      oparciu o te same kryteria co przy wyborze proszku do prania?
      • Gość: Lucusia Re: Narod ciemny i nie chce sie uczyc IP: 212.244.186.* 09.08.06, 12:16
        Oglądają, ale nic nie rozumieją.
        • Gość: wiedzialny Re: Narod ciemny i nie chce sie uczyc IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 12:19
          Oni oglądają tylko TV Trwam i czytają Nasz Dziennik. A tam same cuda i wszystko
          cudownie, co tylko dotyczy moherowych beretów. Więc są święcie przekonani, że
          wszystko jest w najlepszym porządku.
        • Gość: ciekawski A może wildsteinowe media o tym nie informują? IP: 195.212.199.* 09.08.06, 12:37
          sam nie potrafię na to pytanie odpowiedzieć bo jakoś dziwnie ostatnio ich wcale
          nie oglądam
          Może powinienem to zmienić to zagłosuję jesienią na Pis?
          • el_p Re: A może wildsteinowe media o tym nie informują 09.08.06, 12:50
            tak wlasnie podejzewalem jak tu piszecie:(
            A do Ciekawskiego, to juz zalezy jak bardzo podatny jestes na pranie kory, na ww
            nie ryzykuj.
            Mi sie wydaje, ze jednak polacy lubia jak sie im pluje w twarz i trzyma za kark
            z geba w blocie. ..
    • Gość: donfelipe PiSzukiwany, PiSzukiwana IP: *.agora.pl 09.08.06, 09:32
      "Jasiu, ale dla ciebie to już nie ma następnego wolnego stanowiska dyrektora,
      uważaj" - czynie tak było w poszukiwany, poszukiwana?
    • wlodek31 wlodek31 09.08.06, 10:19
      " Jakie kryteria były brane pod uwagę w konkursie na szefa GDDKiA? Tego nikt
      w Ministerstwie Transportu ani w Urzędzie Służby Cywilnej nie chciał nam
      wczoraj powiedzieć "
      Nie ma się co dziwić. Na dziwne pytania nie powinno być odpowiedzi.
      Przypuszczam, że nienaganny i ucziwy tryb prowadzonego dotychczasowego życia.
      Podpadniętymi łatwiej rządzić, gdyż uczynią wszystko aby zachować swoje
      stanowisko.
      TAK BUDOWANA JEST IV rZECZPOSPOLITA.
    • wrojoz Kłapouchy 09.08.06, 10:52
      PiS nie ma ludzi, poza Kaczyńskimi i tym podobnymi. Co oni robią z naszym
      pięknym krajem ?.
    • wrojoz Nie cierpię PiSu 09.08.06, 10:53
      To partia niszcząca naszą Polskę. Jak długo można na to patrzeć ?.
      • Gość: Lajkonik Re: Nie cierpię PiSu IP: 195.150.18.* 09.08.06, 11:08
        ten Fota to klon Tajstera z Krakowa
      • Gość: Michal Re: Nie cierpię PiSu IP: 213.17.245.* 09.08.06, 11:50
        Byłeś na wyborach? Na kogo głosowałeś? Bo ja jakoś nie mogę znaleźć wyborcó PiS
        ale też nie moge znaleźc tych co w ogóle poszli głosować. I tak wybrali nam
        posłów, rzą a my jak te barany, teraz lamentujemy. JAK PORZąDNI LUDZIE NIE BEDA
        STARTOWAć DO WLADZ TO ZA CHINY SIE U NAS NIE POPRAWI CZY TO W KONCU DO NAS
        DOTRZE. SKORO POZWALAMY ABY LAJZY STRTOWALY DO PARLAMENTU A POTEM W KONSEKWENCJI
        TWORZA RZAD A MY SIEDZIMY PRZEDTELEWIZOREM PRZY GRILLU I NARZEKAMY TO SAMI SOBIE
        JESTESMY WINNI. KACZORA WYBRALO 300 TYS LUDZI. GDZIE BYLISMY W DNIU WYBOROW? NA
        KOLACJI U CIOCI NA IMIENINACH?
        • el_p Re: Nie cierpię PiSu 09.08.06, 12:01
          I ciezko Ci bedzie, bo skoro frekwencja to ~40%, a PiS zdobyl ~40%, to jego
          elektoratu jest malo. Dodaj sobie jeszcze wszystkich nieuprawnionych i wyjdzie,
          ze maja ~20% elektorat?:D
    • Gość: JAN pamiętliwy PiS-owi gratulujemy IV RP IP: 82.177.48.* 09.08.06, 11:35
      j.w.
    • Gość: Michał musi kwaczor siedzi u niego w kieszeni IP: 213.17.245.* 09.08.06, 11:43
      Bo jak inaczej wytłumaczyć promowanie tak trefnego gościa?
    • Gość: nms5 Fota i jemu podobni IP: *.bulldogdsl.com 09.08.06, 11:57
      Nie potrafie znalezc slow,zeby wyrazic swoje oburzenie na cala ta nowa mafie=uklad! Pisze tylko dlatego, zeby zostal odnotowany jeszcze jeden glos przeciw temu co nam ta zakichana IV rzeczypospolita funduje. Przerazenie mnie ogarnia, ze poparcie dla PiS-u rosnie! Ludzie, opamietajcie sie! Czy naprawde nie widzicie co sie dzieje?
      • Gość: Gość Re: Fota i jemu podobni IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 21.08.06, 17:08
        nie no najlepiej to glosowac pewnie na LSD buhahaha
    • Gość: wielbiciel PiS!! Konkursy w Ministerstwie Transportu IP: *.witd.kielce.pl / *.witd.kielce.pl 09.08.06, 12:35
      Proszę przeczytać opinie na Głównego Inspektora Transportu Drogowego!!
      Jak za komuny rekomendowano I sekretarza KP PZPR to wystawiano take opinie. A
      gdzie wyniki pracy pisemnej, testów z wiedzy i przydatności na stanowisko.
      Człowiek wyrzucony z poprzedniego stanowiska za pazerność, brak nadzoru, zamiast
      nadzorować zarobił kiladziesiąt tys. zł może być Gł. Inspektorem. Gdzie ocena
      pestawy etycznej i moralnej. Nasz premier mówi "ludzie na stanowiskach muszą być
      bez skazy" Myślę że komisja konkursowa chce skompromitować Pana Premiera i
      Ministra Transportu.
      • Gość: molskli Re: Konkursy w Ministerstwie Transportu IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.08.06, 14:48
        Moralnie to pewnie i jest na minusie. Ale tak na serio - obiektywnie do kwadratu
        - to trzeba przyznac ze wiele jest przy tej osobie medialnego szumu, bez
        pokrycia. Niech kazdy przeczyta i powie, o co tak naprawde chodzi??? Artykuł
        ogromny i zero dowodów, nawet pół-sprawdzonych. nic, tylko ogólniki. I sorry,
        ale gosc zrobil """przekret""" na mieszkaniu o 38m2... Spodziewalem sie calych
        osiedli strzezonych, willi na tysiac m2, apartamentów w luksusowych budynkach.
        Ale gosc zrobil przekret na 38m2 mieszkaniu, które zresztą normalnie kupił...
        Praktycznie jedynym zarzutem jest to jak szybko dostał sie w kolejkę... Jakby
        tak przeswietlic 50% tego katolickiego narodu to by sie okazalo ze taka sprawa
        to pestka. politycy buduja ogromne fabryki, potem zmieniaja prawo tak zeby wyjsc
        na swoje, a tu 38metrowe mieszkanie... Paranoja.
    • Gość: cls ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:14
      ...bo on jest z zawodu dyrektorem...
    • Gość: mnb87692 może sie utopią w tym pazerstwie IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.06, 13:43
      siedzę sobie i czytam Wasze wypowiedzi, bo mi sie sciaga plik, więc czytam i
      myślę sobie jak to jest wszyscy myślą tak jak ja, no to skad to poparcie dla
      pisu, bo przecież nie od NAS i mysle czy rzseczywiscie wszyscy normalnie myślący
      i glosujący już wyjechali z kraju i została nas garstka??. Jak myślicie mam 43
      lata,dwa humanistyczne fakultety na porządnym uniwersytecie, prace za 1500
      zł,troje dzieci w wieku gimnazjalno- licealnym,świetnie znam łacinę, trochę
      niemiecki wspaniale rosyjski- jak całe moje pokolenie-po angielsku mówię trzy
      słowa yes, yes, yes mam jakies szanse na zycie na zachodzie i pracę???
      • Gość: 4bani szansa jest zawsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:51
        Ale wymaga determinacji.Jestem prawnikiem bez aplikacji i zastanawiam się nad
        własnym dyplomem. Po jakiego ch...wybrałem bycie jurystą.Pracuję jako wyrobnik,
        bez perspektyw i koneksji.Nie zapisałem się do żadnej partii, bo jestem
        uczciwy.Słowem robię same błędy.Ale ponoć bładzic jest rzeczą ludzką.:)
        Pozdrawiam.
        • Gość: wiedzialny Re: szansa jest zawsze IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 14:39
          Gdyby Polską rządzili liberałowie, to odpowiedizałbym, ze już wkrótce będzie
          się Wam dobrze wieść, że wszystkim będzie się dobrze wieść. Ale ponieważ Polską
          rządzą populiści-socjaliści-przestępcy, to macie przerąbane, wszyscy mają
          przerąbane, nawet mohery, tylko jeszcze o tym nie wiedzą, bo wiara w Wielkiego
          PiSioRa oślepia.
    • kosa811 ten geniusz dyrektorował też generalnie MON 09.08.06, 13:59
      znakomity fachura, the best
    • Gość: wawiak. Stop wieśniakom politycznym IP: *.aster.pl 09.08.06, 14:25
      Po co flancować polityków z Lublina ? Własnego tatałajstwa w Wawie dosyć.
      • Gość: wiedzialny Re: Stop wieśniakom politycznym IP: *.man.com.pl / *.man.com.pl 09.08.06, 14:42
        W PiSie jest tylko 12 tys. członków, a do obsadzenia 60 tys. "państwowych"
        stołków
    • cierpliwy Niezatapialny dyrektor będzie budować autostrady 09.08.06, 20:47
      Jeszcze jeden mierny, bierny ale wierny.
      • Gość: MANHATAN Re: Niezatapialny dyrektor będzie budować autostr IP: *.spray.net.pl 20.08.06, 23:19
        jesli facet wygrał zgodnie ze swoimi kwalifikacjami to niech rzadzi
        autostradami ale jesli tylko przez protekcję PISORKÓW to niech go piekło
        pochłonie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka