Dodaj do ulubionych

Na GPW powróciły mocne spadki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 11:12
NARESZCIE :))) Niech spada jak bardziej. Potem w końcu kupię cóś :)
Obserwuj wątek
    • Gość: JohnnyD I dobrze IP: 62.244.146.* 14.03.07, 11:22
      Też czekam z zakupami na większe spadki.
      • Gość: szeregowiec Bioton Re: I dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 11:31
        ojej, a ja wczoraj qpilem biotona za 30kilo :(((
        • Gość: ostrożny Re: I dobrze IP: *.elsat.net.pl 14.03.07, 12:18
          Stracicie wszystko. Pisałem to już kilka tygodni temu. Wtedy zostałem wyśmiany.
          Tymczasem ja sobie spokojnie trzymam pieniążki w banku. I wiem, że tą kwotę
          którą tam wlożyłem, tą kwotę dostanę:)
          • Gość: Bolek z Solidarki Szansa dla Rydzyka sie odkuc po stracie w Espebepe IP: *.cg.shawcable.net 14.03.07, 15:04
            Czarne inwesstory z lizodupem Rydzyka wujkiem Krolem stoja wreszcie przed
            szansa na odzysk po wtopce ze szmalem emerytow!
    • Gość: ZWO Przyczyny spadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:48
      Tym, którzy myślą o giełdzie, radzę poczytać o amerykańskim rynku kredytów na
      nieruchomości. Sytuacja jest delikatnie mówiąc tragiczna i szczęśliwy jest ten,
      kto przez najbliższy rok będzie trzymał się daleko od giełdy.
      Przyczyny spadków są poważne i uzasadnione
    • Gość: nicky Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 13:38
      Gość portalu: bromba napisał(a):

> NARESZCIE :))) Niech spada jak bardziej. Potem w końcu kupię cóś :)

To chyba ze dwa lata poczekasz.
    • Gość: ara Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: 80.54.122.* 14.03.07, 14:07
      kup sobie lizaka!!! bo inwestowaniu chyba nie wiesz zbyt dużo
    • Gość: StaruszekPortier Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.acn.waw.pl 14.03.07, 14:47
      Nie będzie tak źle :-) od 30.03 będą prawdopodobnie nowe rekordy. Do Olimpiady
      w Chinach funduszowcy i gracze trochę jeszcze zarobią. Potem warto sobie zrobić
      rok urlopu :))
      • Gość: tom Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: 87.105.182.* 14.03.07, 15:22
        No prosze Staruszek i tutaj!Pozdrawiam serdecznie i zycze jeszcze wiekszej grupy
        fanow niz na onecie!
      • Gość: Jacek Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.escom.net.pl 31.03.07, 04:02
        StaruszekPortier się nie pomylił! Wczoraj 30 padł nowy rekord na GPW. Gratuluję
        precyzji i specyfiki myślenia, pozdrawiam i szacuneczek.
        Jacek Kopycki
    • slmako nadciaga Siedem lat chydych panowie 14.03.07, 15:10
      i nie ma sie co szklic.
      • Gość: Bolek z Solidarki Re: nadciaga Siedem lat chydych panowie IP: *.cg.shawcable.net 15.03.07, 05:42
        Trza siem goronco modlic to moze nie bendzie tak ciulowo?
        • Gość: gdul Re: nadciaga Siedem lat chydych panowie IP: *.adslplus.ch 17.03.07, 21:10
          Ciulowo, to takie charakterystyczne określenie wskazujące na pochodzenie z
          pewnego regionu kraju, przeważnie używane przez tzw motłoch lub ludzi prostych,
          bez wykształcenia. Wypowiedz wskazuje na dość mocną frustrację, tęsknotę za
          swoimi klimatami czyt. osobnikami jemu podobnymi, wypowiadającymi się w
          identyczny sposób.
    • Gość: 123 Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 15:18
      Strasznie te balony napompowane.
      Strach kupic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka