Gość: bromba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 11:12 NARESZCIE :))) Niech spada jak bardziej. Potem w końcu kupię cóś :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JohnnyD I dobrze IP: 62.244.146.* 14.03.07, 11:22 Też czekam z zakupami na większe spadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeregowiec Bioton Re: I dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 11:31 ojej, a ja wczoraj qpilem biotona za 30kilo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożny Re: I dobrze IP: *.elsat.net.pl 14.03.07, 12:18 Stracicie wszystko. Pisałem to już kilka tygodni temu. Wtedy zostałem wyśmiany. Tymczasem ja sobie spokojnie trzymam pieniążki w banku. I wiem, że tą kwotę którą tam wlożyłem, tą kwotę dostanę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek z Solidarki Szansa dla Rydzyka sie odkuc po stracie w Espebepe IP: *.cg.shawcable.net 14.03.07, 15:04 Czarne inwesstory z lizodupem Rydzyka wujkiem Krolem stoja wreszcie przed szansa na odzysk po wtopce ze szmalem emerytow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZWO Przyczyny spadków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 12:48 Tym, którzy myślą o giełdzie, radzę poczytać o amerykańskim rynku kredytów na nieruchomości. Sytuacja jest delikatnie mówiąc tragiczna i szczęśliwy jest ten, kto przez najbliższy rok będzie trzymał się daleko od giełdy. Przyczyny spadków są poważne i uzasadnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicky Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 13:38 Gość portalu: bromba napisał(a): > NARESZCIE :))) Niech spada jak bardziej. Potem w końcu kupię cóś :) To chyba ze dwa lata poczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: 80.54.122.* 14.03.07, 14:07 kup sobie lizaka!!! bo inwestowaniu chyba nie wiesz zbyt dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StaruszekPortier Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.acn.waw.pl 14.03.07, 14:47 Nie będzie tak źle :-) od 30.03 będą prawdopodobnie nowe rekordy. Do Olimpiady w Chinach funduszowcy i gracze trochę jeszcze zarobią. Potem warto sobie zrobić rok urlopu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: 87.105.182.* 14.03.07, 15:22 No prosze Staruszek i tutaj!Pozdrawiam serdecznie i zycze jeszcze wiekszej grupy fanow niz na onecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.escom.net.pl 31.03.07, 04:02 StaruszekPortier się nie pomylił! Wczoraj 30 padł nowy rekord na GPW. Gratuluję precyzji i specyfiki myślenia, pozdrawiam i szacuneczek. Jacek Kopycki Odpowiedz Link Zgłoś
slmako nadciaga Siedem lat chydych panowie 14.03.07, 15:10 i nie ma sie co szklic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek z Solidarki Re: nadciaga Siedem lat chydych panowie IP: *.cg.shawcable.net 15.03.07, 05:42 Trza siem goronco modlic to moze nie bendzie tak ciulowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdul Re: nadciaga Siedem lat chydych panowie IP: *.adslplus.ch 17.03.07, 21:10 Ciulowo, to takie charakterystyczne określenie wskazujące na pochodzenie z pewnego regionu kraju, przeważnie używane przez tzw motłoch lub ludzi prostych, bez wykształcenia. Wypowiedz wskazuje na dość mocną frustrację, tęsknotę za swoimi klimatami czyt. osobnikami jemu podobnymi, wypowiadającymi się w identyczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Na GPW powróciły mocne spadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 15:18 Strasznie te balony napompowane. Strach kupic. Odpowiedz Link Zgłoś