frant3 25.02.08, 18:24 Kto ostatnio wizytował fabrykę w Bielsko-Białej? Czy był to Tusk i swoim spojrzeniem zauroczył ją? -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiat czym oni sie przejmuja?? IP: *.dbsch1.nb.home.nl 25.02.08, 19:00 przeciez te fiaty jak tylko wyjada z fabryki to i tak sie zaraz popsuja mogli montowac wadliwe silniki... co za roznica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: czym oni sie przejmuja?? IP: 212.75.102.* 25.02.08, 19:49 fiat? to nie dają tam silników od odkurzaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: czym oni sie przejmuja?? 25.02.08, 19:57 Żarty, żartami, ale ja bym wolał dostać na Wielkanoc ładnego Fiata Grande Punto niż brzydką Toyotę Yaris, nawet gdy do niej dawali w promocji worek ryżu. -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Re: czym oni sie przejmuja?? 25.02.08, 20:09 Gość portalu: fiat napisał(a): > przeciez te fiaty jak tylko wyjada z fabryki to i tak sie zaraz popsuja mogli > montowac wadliwe silniki... co za roznica >głupiej wypowiedzi szkoda komentować,ciekawy jestem jakiego bubla dostarczyli do Bielska logistycy z Fiata,to oni obniżają jakość produktu szukając oszczędności i wybierając najtańszych kooperantów,dyrekcja Fiata Auto Poland powinna podać przyczynę,jeżeli nie podadzą to jest blokada informacji usterki przez Włochów i to co pisałem wyżej by to potwierdzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Fiat rozwiązał problem wady w silnikach z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 20:07 U mnie od zakupu(XII 2005)Opla Astry z tym silnikiem, były problemy z rozruchem. W serwisie badali kilka razy i... figa. Dopiero w XI zeszłego roku wzywali do serwisu - okazało się, że fabrycznie zamontowany jest za słaby rozrusznik ! Po cichu wzywali użytkowników i wymieniali rozruszniki, po 2 latach od sprzedaży auta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eend Fiat rozwiązał problem wady w silnikach z Polski IP: 212.180.162.* 25.02.08, 20:07 typowa ściema, fiaciny nie sprzedają się w Europie tak rewelacyjnie jak trąbili to i wstrzymali produkcję. A powód ? no cóż stary ograny patent: "zawinił kooperant" lub "zawinił producent" w tym przypadku zakłady w Polsce. To nie jest szyte grubymi nićmi, to jest tkane powrozem. Nie było ŻADNYCH uwag do jakości wychodzących z fabryki silników więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiezn Ranowalona Fiat rozwiązał problem wady w silnikach z Polski IP: *.3g.vodacom.co.za 25.02.08, 20:08 Kto im teraz kupi Fiat rocznik 2008 z takim silnikiem? Nawet nie powiedzieli na czym te wady jakosciowe polegaly i ktorych elementow dotyczyly. Musiala byc to powazna wada jesli zdecydowali sie zatrzymac linie produkcyjne na 2 tygodnie. A klientom wciskaja ciemnote ze to tylko maly problem a wlasciwie to w ogole problemu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyteck Re: Fiat rozwiązał problem wady w silnikach z Pol IP: 86.56.80.* 25.02.08, 20:27 Jesli zaklady w Bielsku zatrzymaly zaklady Fiata (i to na dodatek z tego co widac to na calym swiecie;), to powinny tez zatrzymac zaklady General Motors, ktore tez masowo montuja w swoich pojazdach silniki 1.3 turbodiesel. Czy jest komus wiadome o jakichs przestojach produkcyjnych w zakladach GM? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_andrzej_lepper Fiat rozwiązał problem wady w silnikach z Polski 25.02.08, 20:28 dopoki FIAT istnieje - istnieje problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.No Opel też je montuje i jakoś były dobre... IP: *.ekspres.net.pl 25.02.08, 20:58 Coś tu nie gra ,a silniki w już sprzedanych autach ,Fiat i Opel sa OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 Na szczęście mam DCI Renault IP: *.ekspres.net.pl 25.02.08, 21:05 Fiat tak kalkuluje ceny diesli ,że różnica pomiędzy nim ,a Renault wynosi do 10tyś zł zaleznie od modelu. Renault jaki jest taki jest ,ale silnik chodzi jak Szwajcarski zegarek i nie rżną tak cenami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyteck Re: Na szczęście mam DCI Renault IP: 86.56.80.* 25.02.08, 21:27 No ja bym w taki zachwyt na temat bezawaryjnosci diesli z Renault nie wpadal - wpadki jakosciowe sa powszechnie znane, w tej chwili wdrazany jest wielki program poprawy jakosci. Polecam opinie uzytkownikow m.in. na www.autocentrum.pl. Jedna z brzegu: testy.autocentrum.pl/go/28__Ocen_swoje_auto_-_ocena_Renault_Laguna__178017249__0__12__1__12__1__2002__2007__196720 5670__1604__9156.html Odpowiedz Link Zgłoś