Gość: WOLF IP: *.opa-carbo.com.pl 12.11.03, 09:14 Jo zrezygnuja z wegla ale zaczna polić redaktorami z Wyborczej,już my to przerabiali,nawet mydło z tego było OK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie-ślązak ZLIKWIDOWAĆ DEPUTATY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:24 Należy natychmiast zlikwidować deputaty!!! Należy natychmiast zlikwidować niedochodowe kopalnie!!! Dość rządów mafii i związków zawodowych na Śląsku, w tym kraju mieszkają miliony ludzi i zaczyna być niepoważne, że muszą żyć szantażowani przez jakąś grupę zawodową- a to górnicy, a to pracownicy PKP. Ja pracuję w prywatnej firmie i jak będzie w niej źle - wywalą mnie na pysk, a wtedy żaden górnik nawet nie piernie... Dlaczego ja mam utrzymywać tę bandę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-ślązak Re: Komentują Piotr Purzyński i Sławomir Starzyńs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 09:28 Nie bądź taki chadzia-badzia chopie, bo jak wam nie zabiorom deputatów, to se bedziecie najwyzej w dupie fedrowac, bo kopalnie zaraz wszystkie padną. Może o to wam chodzi? A wiesz chopie, może tak będzie dla całej Polski nawet i lepiej - wy se przepijacie wasze deputaty, a tymczasem kopalnie padną i będzie po kłopocie - nie trza będzie was utrzymywać. Bo to reszta kraju płaci za wasze tradycje i inne ciekawe pomysły jak dotowanie niedochodowych kopalń. Oby tak dalej, a już nie bedzie co dodować, HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOLF Re: Komentują Piotr Purzyński i Sławomir Starzyńs IP: *.opa-carbo.com.pl 12.11.03, 09:51 Wiesz, że najbardziej mnie bawią takie komentarze. Świadczą, o tym, że jesteś z krwi i kości Polakiem – nic nie robić, wywijać szabelką na bosaka i zabierać głos na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia. A siedź sobie tam tej firmie w Warszawie i odliczaj wszystko, co można od VAT-u. Paliwo, komórkę a może jakaś operacja żeby trochę oleju wlać do głowy. Podsumowując – niczego inteligentnego nie można się spodziewać po GOROLU, a najgorszą jego odmianą są Warszawiacy. To już nie gorole ale Antki! A może małe powstanie? To przecież najlepiej wam wychodzi?! Odpowiedz Link Zgłoś