najt. 09.09.09, 17:23 na nk pojawiła się jakże bezsensowa opcja pt. ŚLEDZIK . według mnie to przesada ! denerwuje mnie ta opcja i przeszkadza . . . a Wam się podoba? ; / Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
najt. Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 17:26 ale znam sposób , aby się go pozbyć ! Firefox/Opera/Safari: tnij.org/antysledz Internet Explorer: antysledz.blog.onet.pl/ Tam są dalsze wskazówki . ja już tego świnistwa nie mam i polecm to wam . Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: śledzik na nk ; // 10.09.09, 23:04 moim zdaniem ten śledzik jest tam nie potrzebny ! Po co on ?! tylko syf robi ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ śledzik na nk ; // 09.09.09, 17:30 To taki mini czat, tak? xd nie podoba mi się. xd ale niech sobie będziee. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
blah___rock Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 17:32 Beznadzieja Nk chce byc ja twitter xddd Ehhh ale sie dowiedziałam ze ibisz ma nk ;PPP a i łowcy.b ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 17:36 wy weźcie mnie z tym śledziem nie wk**wiajcie co to jest . ?? bo nie jarze ..... Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 17:47 O kur.wa mialam taki wątek zalozyc -.- Hmmm co ja mysle..hm.....mysle ze to jakies dziwne ;x i ze to cos podobnego do czata ! I wlasnie kot ! widzisz !? chcesz byc gorszy ? Jak nie to zrob nam ten chole.rny czat ! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 17:49 sysiek4444 ma racje .... kocie weź jakiegoś czta nam zrób Odpowiedz Link Zgłoś
heuhue__najt. Nie rozumiem was 09.09.09, 17:48 w czym wam przeszkadza teń Śledź , ?? ; Oo przecież jeśli nie chcecie to nie musicie nic pisać .. mnie on nie denerwuje. ; p Odpowiedz Link Zgłoś
blood_ ;/ 09.09.09, 18:05 dziwny jest ten sledzik... W ogole nie potrzebny na n-k Odpowiedz Link Zgłoś
maximum_ride Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 18:05 wlasnie po cholere ten sledzik... tylko nk mozna znanych osob znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 20:54 to jest jakies bez sensu, tylko mi jakies gówna wyskakuja, co w tym fajnego ;// Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 18:25 podróba twittera, czy co? wyłączyłam to. : dd Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 18:40 w czym Ci to przeszkadza .?? mnie w niczym . to tylko durna opcja dzieki ,ktorej mozesz porozumiewac sie z kilkoma znajomymi naraz . Odpowiedz Link Zgłoś
kuku_ Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 20:09 już jej nie posiadam. według mnie zbędna opcja. Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: śledzik na nk ; // 09.09.09, 22:00 że co ? xd tam na głównej jest takie gó... , ale nie wiem co to . jakieś coś nowe . Odpowiedz Link Zgłoś
princesssska Re: śledzik na nk ; // 10.09.09, 11:12 mnie również denerwuje ten śledzik :\\ beznadzieja .. Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: śledzik na nk ; // 10.09.09, 21:10 Po co wogóle to ma być?Dla mnie to jest tak samo beznadziejne jak ocena zdjęć.Zawsze jest tak że ktos się z kims pokłóci i odrazu wchodza na nk i sobie 1 wstawiają ;/ żałosne.Ja wyłanczam takie opcje bo sa mi niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: śledzik na nk ; // 10.09.09, 21:21 żaaaall ; / Co oni już robią na tej klasy,jakieś akademie itp... nk było spoko rok temu,a teraz...'_' Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance Re: śledzik na nk ; // 11.09.09, 09:03 A ja... zrezygnowałam z nk i jestem szczęśliwa ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch.. .. 11.09.09, 09:12 No właśnie.. to głupie. Nawet nie wiem o co tu chodzi xdd Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: śledzik na nk ; // 17.09.09, 20:30 mnie też wnerwia jak nie wiem co i te bezsensowne łańcuszki Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: śledzik na nk ; // 17.09.09, 20:34 do niczego. nk robi wszystko na wzór fcbk'a. żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: śledzik na nk ; // 17.09.09, 20:56 ludzie myślą że jak wkleją tego typu żeczy np. UWAGA !UWAGA! jeśli wklej.... i że to się usunie i coś jeszcze tam !! Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Jak usunąć... 18.09.09, 14:14 tu jest prosty sposób jak usunąć śledzia: (na Firefox) wchodzisz na stronę: www.addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/2108 Ściągasz i instalujesz. po instalacji w zakładce 'style' (‘Narzedzia’ - ‘Dodatki’, wybierz opcję ‘Stwórz nowy styl’, gdzie w oknie wpisz #sledzik_box{display:none;} (Pozycje nazwa i etykieta wg. uznania wpisujesz) I już. Śledzia nie ma ;p Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 14:16 devilish_ napisał(a): > ludzie myślą że jak wkleją > tego typu żeczy np. > UWAGA !UWAGA! jeśli wklej.... > i że to się usunie i coś jeszcze tam !! racja. oni jeszcze tylko pograszają sprawę. bo założyciele nk widzą ze oni uzywaja tego duperelu. i sa happy, a nic sobie z tego nie robia, ze nikt tego nie chce. jak nk z tego nie zrezygnuje to ja zrezygnuje z nk. bo to badziewie. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 14:15 ktoś wie jak wyłączyć to gó*no.? proszę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 14:23 przecież masz wyżej, czytaj uważnie. : // Odpowiedz Link Zgłoś
loove_miley Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 14:40 ten śledzik jest założony bez żadnego sensu, moim zdaniem Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 17:40 independent_ napisał(a): > przecież masz wyżej, czytaj uważnie. : // tak widzę. ale to wymaga zbyt wielku czynności. zanim ściągnę to coś i wejde tam i tu ;d to strace cierplowosc. juz mniej mnie denerwuje ten 'śledzik' niż sposób jego usunęcia xD Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 17:59 w pięć minut to zrobisz. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 15:19 Nie!.. wogole nie wiem po co to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: śledzik na nk ; // 18.09.09, 17:37 Nie, mi się nie podoba, według mnie to głupię. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet śledzik. 18.09.09, 17:46 a mi śledzik lata. Pojawił się, to go olałam, przynajmniej jak się chciało ogłosić coś ludziom to raz dwa piszesz i wszyscy mogą przeczytać. Ale teraz ludziom coś na mózg padło - czy Wy naprawdę myślicie, że te wiadomości są od prawdziwych założycieli NK? Jeśli tak, to sorry, ja chyba nie doceniam ludzkiej głupoty. Po 1 - w tych całych informacjach jest masa błędów. Sorry - ja naprawdę wątpię, by podawali wiadomości z błędami. po 2 - gdyby rzeczywiście chcieli go usunąć to nie bawiliby się w jakieś zbędne ceregiele typu: usuniemy to po 2 godzinach, 15 minutach, o godz. 00 00 , tylko daliby OPCJĘ WYŁĄCZ. po 3 - info o tym pojawiłoby się na ich oficjalnym blogu. po 4 - trzeba być tępym, żeby wierzyć w to, że 10 wersja o usunięciu śledzika jest prawdziwa skoro 9 poprzednich było głupim żartem. JAK BĘDĄ CHCIELI GO USUNĄĆ, TO ZROBIĄ TAKĄ OPCJE. Tak trudno zrozumieć? Poza tym, ten śledzik nie jest taki zły. to coś a la Twitter, tylko jeszcze niedopracowane. zamiast tak na to wrzucać, zrozumcie że nasza klasa MUSI się rozwijać, bo inaczej upadnie, jak fotka czy inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 haha a ja już NIE MAM śledzia !!!!!!!!!!!! 19.09.09, 09:37 ale sie ciesze ahah xD usunelam sobie sledzika........ trzeba bylo zapisac w- notatniku naprzyklad- takie haslo potem w swojej przegladarce internetowej i potem jakies jeszcze opcje potem patrze na nk..... a śledzika nie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś