Dodaj do ulubionych

Chłopak...

10.09.09, 16:08
Mam pewien problem. Otóż chodzę do niedawna chodzę do gimnazjum, które nie jest w
mojej miejscowości. Mojej koleżance podoba się pewien podobny do Nicka Jonasa chłopak.
Mi się on nie podobał, ale dobra... Chodziła za nim, a ja z nią za tym jej ,,chłopakiem". smile
Byli dwaj chłopacy którzy jej się podobali bo byli do siebie podobni. Ale gdy zobaczyła że ten
jeden ma aparat zaczęła chodzić za tym drugim. A teraz o tym problemie: polega on na tym
że gdy chodziłyśmy tak za nim on zaczął... mi też się podobać! A dotychczas chciałam żeby
do niego zagadała jeśli się jej podoba! A teraz... Nie chcę jej już pomagać w zdobywaniu
chłopaka który mi też się podoba! Co mam robić!!!! Aha i jeszcze jedno jak mam się z nim
zapoznać i jak do niego zagadać??? uncertain Pomocy!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • majli_x3 Re: Chłopak... 10.09.09, 16:15
      cóż ... ona pierwsza go zauważyła .
    • demi92 Re: Chłopak... 10.09.09, 16:19
      współczuje ci tej sprawy, sama nie wiem jak ci poradzić , w sumie to kumpela a jak jej się podoba i już ci sie z tego zwierzyła to sie nie powinno ale moze (z tego co ja zrozumiałam) jak jej sie gust zmienia to go sobie odpuści??? nie wiem czy to dobry pomysł poprostu poczeakaj troche moze akurat ten chłopak ciebie wychaczy a nie ją? wtedy byłoby że on cie podrywa i miałabyś czyste sumienie wink
    • szysza_xd Re: 10.09.09, 16:31
      ja mialam niedawno takisam dylemat, tylko ze mi sie podobal jeden chlopak i kolezance
      tego nie powiedzialam, jej też zaczal sie podobać, na szczęście ten wypadek byl przed tym
      jak zaczeli ze soba chodzić, wiec ogolnie nie widzialam jak sie osciskuja, no ale nie wazne...
      moim zdaniem powinnaś jej o tym powiedzieć, bo wtedy (jesli jest dobra przyjaciolką)
      zrozumie cie i nie bedziesz miala mojego dylematu
      piwo powodzeniakiss
    • oxygeniumoflife Re: Chłopak... 10.09.09, 18:01
      znaczy, że nie jesteś prawdziwą przyjaciółką. ona była pierwsza. teraz zrobisz
      po chamsku, jak będziesz się do niego podwalać. przykro mi.
      • madziia Re: Chłopak... 10.09.09, 18:15
        wiesz ... ona była pierwsza uncertain jak im nie wyjdzie to może tobie sie z nim uda
        • szysza_xd Re: Chłopak... 10.09.09, 20:38
          wiesz, nie wiem, jak przyjaciolka zareaguje na to, ze chodzisz z jej bylym...
    • oliwkaaa133 Re: Chłopak... 12.09.09, 16:39
      hym...ja mam troszkę inny problemcrying
      chodzi o to, że własnie od tego roku zaczęłąm chodzic to gimnazjumwink
      Bardzo mi się podoba w tej szkole, ale przejde do sedna sprawy...
      Mamy inny skład klasy co mnie bardzo cieszy, chodze do klasy z chłopakiem jest
      przystojny narazie ma twarz tak jakby dziecka ale i tak jest słodki bardzo mi się podoba
      koleżanki mówią, że on też do mnie świruje, są momenty, że razem się wygłupiamy, ale są
      też takie momenty, że wstydzimy powiedziec sbie czesc...co mam robic?
      Pomóżcie z góry dziękujewink
      Pozdrawiamwink
      • marta1210 Re: Chłopak... 13.09.09, 08:51
        Przyznam ze mam podobny problem jak oliwkaaa133 .
        Tez chodze do gimnazjum i zmienił mi sie skład klasy chodz i tak jest duzo z mojej byłej klasy osób i jest tam chłopak, mój przyjaciel taki z którympotrawie przegadac całe lekcje i itp. ale czasem sie zdarza ze nawet na siebie nie patrzymy a gorzej jak nie gadamy całymi dniami sad poprostu wtedy zle sie czuje jak sie nie odzywamy sad
        a co do problemu miley95 to rzeczywiscie nie fajna zprawa ale jak on bedzie z nią chodził to dziwne zebys ty z nim potem chodziła bo jak bedzie sie czuła twoja kolezanka?? ale modle sie zeby jednak Ciebie wybrał ^^ Powodzenia kiss
    • rosalie Re: Chłopak... 13.09.09, 09:16
      w mojej szkole też jest podróba Nicholasa.! ;dd
      to mamy już dwie.! big_grin
      co do tematu.. nie skomentuje tego xD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka