belferka 12.09.09, 19:44 " Nie boję się, gdy światło znika. Bo mam latarkę z Panasonic'a " Taa... A wy się czegoś boicie? Jakiegoś zwierzęcia, przedmiotu, może śmierci ... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalovato Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:48 Ja troszkę ciemności i .......... wstyd się przyznać ale OS !!! DSo pszczół nic nie mam, ale osy na mnie dziwnie działają ! ... Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:48 pijanych żuli ki boczących się na wszystkie strony i pająków Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:53 Boje się chodzić po zmroku oraz łysych łebków <płacze> Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:53 Ja się boję różnych rzeczy; mam np. fobię na punkcie kanarów- złapali mnie kiedyś z siostrą i miałyśmy ogromny mandat. To bardzo niesympatyczni ludzie ;D jak jade na gapę to mam ogromnego stresa, ale w sumie rzadko to robię. Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:54 pająków, węży, bezdomnych, pijanych ludzi, kiedy idę na ulicy gdy jest ciemno, większości robaków, pająków, meduz, ciemności [xd], kiedy ktoś wrzeszczy ze strachu, pająków, krwi i pająków. dużo rzeczy się boję. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:55 pająków (mam arachnofobię) no ale powoli się z tego leku leczę ;p czego życzę wszystkim chorym na fobie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:56 ooo! i jeszcze dresów, łysych, i takich 3 gości z mojego osiedla. 2 nich są obleśni, moja psychika przez nich ucierpiała kilka razy. a ten 3 jest wariatem. i jest niebezpieczny dla otoczenia. ja to mówię poważnie. już chyba go nawet 2 razy w wiadomościach pokazywali.. ; \ Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 19:58 pająków... ...pająków.! i.. pająków xD i zawsze je deptam Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 20:02 boje sie pająków, robaków, karaluchów, żab, jaszczurek i wszystkiego co zielone i obślizgłe xd Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 20:00 taaa. pogrzebania żywcem, bólu, nieskończoności, głębokich wód, kosmosu i nauczycielki od biologi. >.< Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 20:05 o jejku pająkow wrrr i ciemnosci Odpowiedz Link Zgłoś
bunnyusagi Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 20:10 Prawie wszystkiego co istnieje. Jetsem poprostu strachliwa, jak sobie coś wmówię że na mnie czyha to koniec, potem muszę sama siebie uspokajać. Najbardziej pająków, lekki stopień arachnofobii. Odpowiedz Link Zgłoś
nicky Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 20:18 ah jeszcze mam klaustrofobie i boję się ciemności robaków się boję.Jak jakiegos widze to zaczynam wrzeszczeć.Ale nie takich małych,tylko takich większych i obrzydliwych...uugh...nie pisze o tym bo aż mam dreszcze Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Przeczytaj , bo ugryzę ! 12.09.09, 20:24 Ja się bardzo boję pająków poprostu mnie brzydzą. Najgorsze to są te tarantule Są okropne.. Czasami boję się ciemności ale to rzadkość. Jak jestem z kimś to mało czego się boję a jak jestem sama to wszytsko mnie przeraża. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ clowny. 12.09.09, 20:28 clowny to moja zmora. strasznie nie ich boję odkąd skończyłam trzy lata. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: clowny. 12.09.09, 20:40 indie, też się boję clownów, tylko że ja zaczełam trochę później, od 9 roku życia. clowny sa strasznee. ; \ od razu stają mi przed oczami horrory w których występują demoniczne clowny. ;< Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: clowny. 12.09.09, 20:49 noo, one są takie masakrycznie straszne. ; c Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ clowny. 12.09.09, 20:56 Sophie boi się koni . ;33 boję się też pająków,żab itp. Boje się śmierci moich bliskich * szloch * Boje się też trochę przyszłości, bo nie wiem co mnie czeka . ; o Odpowiedz Link Zgłoś
pani_kaulitz Re: clowny. 12.09.09, 21:51 ja sie boje bolu, smierci i ciemnosci... musze spac z zapalona lampkom jak male dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
daylight Re: clowny. 12.09.09, 22:31 ja się boje tego, że kiedy "umrę"m, to wszyscy będą myśleli, że jestem nieżywa, a ja się obudzę w trumnie brrr.... boję się clownow ... boje sie ciemności tego, ze na moim strychu mieszka jakis potwor ;/ boje sie tego, ze kiedys to co teraz jest piękne się kiedys skonczy boje się szpitali pająków chodzenia wieczorem po ulicach samej godziny 3.00 "( nie wiem dlaczego. poprostu tak mam) tego, co będzie po śmierci no i to chyba wszystko ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
w_paski muminki bry.. 13.09.09, 14:30 muminki mnie przerażają ...bry śnią mi się po nocach Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: clowny. 13.09.09, 20:27 ja sie raz balam takiego pajaca-clowna ktorego dostalam od babci. Na serio, on byl straszny!! Odpowiedz Link Zgłoś
apokalipsa_ Re: clowny. 16.10.09, 21:30 Mam tak samo =.= ...Dlatego cyrki itp. zawsze omijałam szerokim łukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ clowny. 12.09.09, 22:36 już wiecie czemu mam fobię. xddd boje się jeszcze koni, pszczół, os, szerszeni, bąków, ogólnie - owadów, ciemności się boję, teledysku do Thriller'a Michaela Jacksona, cmentarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: clowny. 13.09.09, 14:22 indie, co amsz to tego teledysku ? ;33 dla mnie on jest zabawny. xd kiedyś sie go bałam. teraz uwielbiam naśladować ruchy tych zombiaków i Mike'a . ;d w ogóle ten teledysk jest zaje . sty . ;3 okej, nadaję nie na temat. xdd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: clowny. 13.09.09, 14:56 te zombie mnie przerażają. i ten wilkołak. schiz sprzed 10 lat. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
leyla Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 13.09.09, 14:36 ja się boję os,pszczół,szerszeni i innych owadów tego typu co by mnie z chęcią użądliły wgl boję się robalów. Odpowiedz Link Zgłoś
maximum_ride brrr... 13.09.09, 14:55 ja sie boje horrorow i lalek... po laleczce chucky... xD Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: brrr... 13.09.09, 15:01 pająków one są okropne! maximum_ride napisał(a): > ja sie boje horrorow i lalek... > po laleczce chucky... xD Nie polecam tego horroru małym dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: brrr............ 13.09.09, 15:10 Ja prawie wszystkiegooo ! Emm np. Pająków , Koników polnych [raz mi taki duzy na reke usiadł , takie darlam brr...] , Cmentarzy [ raz jak jeżdzilam z kolezanka kolo cmentarza to uslyszalam jak jakies dziecko plakalo ... a okazallo sie ze cos mi sie wydajee ; / lepiej uwazac bo to zuoooo] Prawie wszystkich owadow... Nietoperzy Żab Ciemnosci [ po smierci mojego dziadka zaczelam sie bac ] An3ci [ wiem dziwna jestem xd ] Ehh i takich tam zeczy xd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: brrr............ 13.09.09, 18:20 umarłam. XDD an3cii się boisz? XDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
maximum_ride Re: brrr... 14.09.09, 19:18 ladyy napisał(a): > pająków one są okropne! > > maximum_ride napisał(a): > > > ja sie boje horrorow i lalek... > > po laleczce chucky... xD > Nie polecam tego horroru małym dzieciom cos sugerujesz? xD nie no ale ten film jest okropny... teraz mam po nim taka schize ze masakra... Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi aaaaaaaaaaaaaa! 13.09.09, 16:27 ja się boję wszystkiego.;d wysokości, pająków, os, szerszeni ogólnie wszystkich owadów i robali. nawet mrówek. Oo' jak na mnie usiądzie jakiś tyci robaczek albo maleńki pajączek to od razu histerii dostaje. boję się strasznych filmików o duchach na youtubie, bo mam po jednym uraz.;d zwierząt za to się nie boję. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 x d 13.09.09, 18:22 C L O W N Ó W < downuuw xd ? > Ciemności.. brr.. Tego że zawsze będę sama ;/ Malo tego ? Ja tak nie sądze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lizziex3. Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 13.09.09, 20:24 ja się boję nauczycielki od zajęć technicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 14.09.09, 15:57 śmierci.................................................................................................................................... .............................................................................................................................................. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiakowaa Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 14.09.09, 16:00 Zdecydowanie śmierci... Tego lęku nie potrafię przezwyciężyć. Jest mi dość ciężko z tym... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 15.09.09, 09:52 Psycholów i morderców xdd śmierci jako takiej się nie boje np. że sobie sama coś zrobię chyba że mnie ktoś napadnie zgwałci i nie wiadomo co jeszcze zrobi dla tego zawsze mam przy cobie gaz pieprzowy xdd Odpowiedz Link Zgłoś
sweeting Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 15.09.09, 15:04 boje sie... chyba najbardziej śmierci i tego że w przyszłości ktoś może mnie pobić albo... gorzej i jeszcze mam straszny lęk przed pijanymi żulami na osiedlach Odpowiedz Link Zgłoś
anja5 Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 15.09.09, 15:11 Hmm , nie boję sie niczego mam tylko lęk wysokości . Odpowiedz Link Zgłoś
sellena_gomezz Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 15.09.09, 15:37 Dresów.... No dresiarzy dokładniej. No bo jak jakiś żul za tobą pójdzie to uciekniesz i cię nie dogoni a jak dres to ... Odpowiedz Link Zgłoś
kostka Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 15.09.09, 15:57 Jestem arachnofobiczką! panicznie boję sie pająków. Raz o mało włos zawały nie dostałam jak go zobaczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 18.09.09, 07:49 nie boje sie raczej niczego ;] tylko czasem mam okropne wrazenie, ze ktos za mna idzie w nocy jak ide sama xD ale to nie strach rpzed ciemnoscia xD za to pajaki kocham xD Odpowiedz Link Zgłoś
halo_ Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 22.09.09, 20:27 ja się panicznie boję screamerów (np. jedzie samochód,spokojna muzyczka,a tu nagle taki ryj z piskiem wyskakuje ) po prostu jak wiem ,że coś wyskoczy to uciekam z pokoju,zatykam uszy ,zamykam oczy i cała się kulę. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 22.09.09, 23:06 będąc oryginalna ( xD ) napiszę ,że boję się pająków ... i ciem. One są straszne. ;O Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 23.09.09, 15:51 pfff ... ja nie boje sie niczego ^^ oprócz ; - żab - czami ciemności - baby od matmy - Higienistki ze szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
ketrin Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 16.10.09, 21:18 kiedyś, jak byłam mała, płakałam bo nie chciałam umierać. pamiętam, jak mama mnie pocieszała... teraz nie boję się śmierci. czasem nawet marzę, żeby ją szybciej przeżyc. a tak panicznie to boję się pająków, matematyki i brudnych kibli XD. Odpowiedz Link Zgłoś
scenesyll Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 16.10.09, 21:40 Boje się starości i bolesnej śmierci i tego że kiedyś zostane sama bez dostępu do neta hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
szyrafka Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 17.10.09, 13:00 Ja się boje śmierci z kosą z gry sims 2 i sims 1 x DD hahaHAHAHI. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Przeczytaj , bo ugryzę ! 17.10.09, 15:04 boję się bycia nieszczęśliwym Odpowiedz Link Zgłoś