lovedisneystars 12.09.09, 20:54 Hej, 22 października wyprawiam urodziny. Wiem, że to za wcześnie na planowanie ale ja chce mieć wszystko idealnie . Czy macie jakies pomysły na zabawy i konkursy ? Z góry dzięki `` Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daylight Re: Urodziny 12.09.09, 22:40 najpierw powiedz ile osob będzie i istotne jest również to, czy beda to same dziewczyny, czy dziewczyny i chłopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Urodziny 13.09.09, 12:35 Będzie jakieś 7 osób. Wszystkie dziewczyny. Namawiam mamę aby pozawoliła im zostac na noc. Może to wam pomorze w wyborach zabaw. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Urodziny 13.09.09, 12:51 Szkoda że nie zapraszasz chłopaków. ; D Byłaby świetna zabawa. No ale z dziewczynami też napewno będzie super. Możecie zagrać w butelkę, albo urządzić konkurs karaoke. Poplotkujcie. ; ] Skrzystajcie z okazji że będziecie same. Miłej zabawy. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy Re: Urodziny 13.09.09, 13:00 zgadzam się z pink cekolada a jak zostaną na noc to włącz horror tylko taki naprawde przerażający a mieszkasz w bloku? Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Urodziny 13.09.09, 15:46 butelka , karaoke , ploty , zróbcie sobie sesje zdjęciową . ;d ew. jak mówisz że masz piętrowe mieszkanie, to można pobawić się w chowanego, ale zaraz po obejrzeniu jakiegoś straasznego filmu. świetna zabawa - mówię ci ;DD jak zostaną na noc - zróbcie maraton filmowy (ale same horrory). ;DD miłej zabawy . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Urodziny 13.09.09, 16:47 Dzięki za podpowiedzi ale muszę wam powiedzieć, że nie z nosze oglądać horrorów. Po prostu strasznie się boję potem nie mogę zasnąć a jak zasypiam to śnią mi się straszne rzeczy więc nie bd oglądać horrorów. Jak macie jeszcze jakieś pomysły piszcie . Odpowiedz Link Zgłoś
thebolndixd :lool2: 13.09.09, 16:53 To ja już dzisiaj zkładam Ci życzenia. Happy birthday tu ju . ;* Odpowiedz Link Zgłoś