thebolndixd 14.09.09, 17:07 Tak ja w temacie to pytanie brzmi: Jaki macie sprzęt chodzi mi o to czy macie laptopa czy komputer<ale taki zwykły>.;D Ja to mam komputer z płaskim ekranem 19 calowym. jak możecie to wklejajcie zdjęcia. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megan_ Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 17:11 Ja mam takiego. Klik Odpowiedz Link Zgłoś
pink_cekoladka. Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 17:18 Mam dokładnie takiego: Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 17:24 WIDZE WAS PRZEZ TAKIE OTO OKIENKO : Fanyyy cooo ? xD xD 3 tysiaki za to dalam - poprawka rodzice dali xd Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 17:25 ja w pokoju mam normalny komputer , a rodzice mają laptopa , ale jak wyjeżdżamy to korzystam z laptopa . Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 17:29 Komputer mam... Ale strasznie chciałabym mieć swojego własnego laptopa..( Odpowiedz Link Zgłoś
dakota_ Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 17:27 www.unsecuredloansbadcreditnocreditcheckmortgages.co.uk/images/hp_lap top_finance.jpg" border="0" alt="http://www.unsecuredloansbadcreditnocreditcheckmortgages.co.uk/images/hp_lap top_finance.jpg"> taki mam . ; DD dwa ileś kosztował .. Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 18:05 nie widzę potrzeby szpanowania swoim monitorem albo laptopem. ja mam i komputer i laptop. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 18:10 Asus x51rlseries xD Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 18:08 korzystam z komputera, na dodatek nie mam go u siebie w pokoju, ble, fe, nie lubie tego. w domu przebywa też laptop, ale nie mój. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
vivi2kiwi Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 18:31 ja mam komputer. mama ma laptopa, a brat drugi komputer.;d a tata jeszcze jeden u siebie w sklepie. ale ja korzystam głównie ze swojego. nienawidzę czyichś komputerów.;d Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Szpanujemy? 14.09.09, 18:41 Nie wiem po kiego grzyba to szpanerstwo. Co cię obchodzi, kto co ma, hm? Taki komputer "zwykły" nazywa się stacjonarny. Komputery osobiste to: komputer stacjonarny, laptop i palmtop. O. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 18:51 kompek i laptop kompe,k chyba z 2 lata ma nowy a stary też mam ma ok.9 lat.. a lapek z tamtego roku Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 18:56 mam laptop. Odpowiedz Link Zgłoś
michal07 Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 18:56 ja mam laptopa i PS3 najlepsze połączenie (dla mnie) pierwszy głównie do internetu i pracy drugi do gier Odpowiedz Link Zgłoś
madziia Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 19:03 mam kompa Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 19:52 mam kompa...zwykly jak wszystkie...może nie za nowy (5 lat) ale jest xddd Odpowiedz Link Zgłoś
devilish_ Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 20:07 ja mam kompa. i to wystarczy . Odpowiedz Link Zgłoś
szysza_xd Re: Komputer czy laptop?-czyli jaki macie sprzęt? 14.09.09, 20:53 ja kompa i laptopa, ale preferuje kompa. Nie pytac sie czemu, bo nie wiem) Tak po prostu;p Odpowiedz Link Zgłoś
demus ;) 14.09.09, 23:37 Ja z siostrą mam laptopa na spółke i moja druga siostra ma komputer ale wkleje zdjęcie tylko laptopa : coś w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 maine laptopen- sony vaio 18.09.09, 20:20 to i to, ale osobisty to mam laptop .... - Sony Vaio, Full HD 1080, Blueray Disc, Intel Centerino Duo, (to mi pisze na naklejkach na laptopku ) jestem z niego dumna bo to taki lepszy xD www.laptopgram.com/wp-content/uploads/2007/05/sony-vaio-fz-series.jpg oo to ten Odpowiedz Link Zgłoś