Dodaj do ulubionych

Dzień Chłopca

• kinia96 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:07
      Ja to totalnie zapomiałam o tym Dniu Chłopaka xDD

No i właśnie my również z dziewuchami się zastanawiamy co im kupić ... ;// Masz rację, piłki
      są przereklamowane .! Ale skorzystamy chyba z Waszych podpowiedzi i kupimy im albo
      bokserki albo żyletki ;PP
      ;* big_grinbig_grin
    • wodagazowana Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:13
      Wiecie co? Ja o ty w ogóle zapomniałam. Napewno idiotki co się nauczycielą podlizują albo
      facetą, coś wymyślą, np. worek i cukierki a pomiędzy nimi prezerwatywy. Ja dam kase i
      niech się cieszą, ale mnie to zbytnio nie obchodzi. -,- Te słodkie idiotki coś wymyslą,
      napewno. Ale szczerze, te świeto, jest najgorszym na świecie, pomijając walentynki i
      urodziny mojego chłopaka. ; ) Ale jak się uda, to na impreze pójde, chodzby se pogadac z
      kumpelami. : D choinka
      • malimariposa Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:21
        Np... JKa bym kupiła takiego wieeelkiego misia z napisem 'kocham cie' xD Może to takie
        zwyczajne ale jednak cieszy xD
        • ariana Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:23
          a dziekuje ci bardzo ;*
          faktycznie to bardzo fajny pomysl, niby taki prosty ale jednak na niego nie wpadlam,
          jeszcze raz dzieki big_grin
    • demi2917 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:24
      O Boże... Dzieki ze mi przypomnieliście o dniu chłopaka.. bo komletnie
      zapomniałam, a przecież jestem przewodzniczaca klasy i to oczywiście ja musze
      cos wymyslic... I teź własnie nie mam pojęcia co...;x W zeszłym roku kupiłyśmy
      chłopaką smycze (takie do kluczy), sestawy linijek i po 2 lizaki tongue_outtongue_out I nawet
      byli zadowoleni...
    • avrill_12 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:28
      to nasze całe gim bedzie miało dyske big_grin w srode big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      i coś kupimy naszym kochanym chłopakom tongue_out ;D
    • demi2917 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:28
      Dziewczyny z klasy mojej kolezanki w zeszym roku to wszystkie zrobiły sobie
      takie fajne zdjecie razem (łącznie z wychowawczynią) i przykleiły to zdjęcie na
      taką małą deske do wałkowania ciasta a z drugiej strony deski sie wszystkie
      podspisałysmile I kazdemy chłopakowi takie dały..tongue_outtongue_out Ale one to zawsze mają jakiś
      zwariowany pomysł..smirk
    • shaneyyy15 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:29
      a ja z kolezankami chyba im zapakujemy zgniłe obierki bo nam w tamtym roku nic nie
      kupilisad
    • kociara_95 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:32
      My z dziewczynami z klasy stwierdziłysmy zeby sami zagłosowali na:
      - koszulki
      lu
      -kręgle
      połowa wybrała koszulki więc będą mieli koszulki a reszta pójdźie na kręgle i sprawa
      załatwoina...smilesmirk
    • madziasz Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:35
      kiedys dziewczyny w podstawówce dały chłopaka stringi głupi pomysł
    • recenzentka Dzień chłopaka 16.09.09, 16:36
      Prezerwatywę i stringi surprised
    • olisss Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:36
      my chopakom kupiłyśmy zwykłe białe koszulki xD^^ i sie wszystkie na nich podpisałyśmy
      xD^^ i różne takie kwiatki i serduszka namalowałyśmy xD^^tongue_outbig_grinbig_grinkisskisskisskiss
    • wera...xd Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:40
      wam pewnie ci chlopcy cos kupili a chlopcy z mojej klsay nic zero normalnie egoisci ze szkoda slowsad... a jeszcze dopytuja sie o prezent na ten ich ''dzien'' to ty sie masz lepiej .napewno cos wymyslisz nie przejmoj sie zlozcie sie z kolezankami po iles tam zlotych ale potajemnie xD no i pojedzcie gdzies do miasta naprzyklad i kupcie im cos fajnego nie zbyt drogiego ale fajnego bo np z roz to by sie zbyt nie ucieszyli wink zycze powodzenia z kupnem smilebig_grin
      • mabi0 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:48
        My dwa lata temu kupiłyśmy chłopakom skarpetki i dałyśmy tam cukierki ;DD
        A w tamtym roku bokserki, w tym roku chyba kupujemy im jednorazówki (golarki) i
        napiszemy tam coś w stylu "na pierwsze golenie", albo imię każdego ;pp
    • independent_ ; x 16.09.09, 16:53
      ja w ogóle zapominam o tym dniu,
      oni też zapominają o nas.
      pf pf pf.
    • fausti59 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 16:58
      a kiedy są te dzień hłopaka zaglądne za pół godziny
    • belferka Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:06
      Więc tak, myślę, że najlepsze będą kubki z IMIONAMI. A jeśli nie macie takich w
      mieście, to są wszelkiego rodzaju inne rzeczy z imionami i podtekstami.
      Zwłaszcza, jeśli mieszkacie w turystycznej miejscowości... Nam chłopki dali na
      DzK 2 kostki czekolady angryangryangry Żal mi ich. A nam pani kazała się po 3 zł
      zbierać, bo jakieś dyplomy kupujemy uncertain Żal...
    • corba Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:11
      My w zeszłym roku kupiliśmy kubki, ale w tym roku kupimy im duuże lizaki .
      ;dd
      • misska666 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:18
        Zamówimy pizzę dla każdego chłopaka. Mam nadzieje że wredni nie będą i się
        podzielą tongue_outP I oczywiście podczas konsumpcji będzie głosowanie na mistera klasy ;D
        • mandy_ Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:32
          stanik albo stringi .
          u mnie to dziala ; dd
    • paulinka1 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:33
      Może dobrym pomysłem będą majtaskiserce, ja z koleżankami właśnie to kupujemy
      może jest trochę zachody i można sie tym skrępować ale trzeba poszaleć! Raz się
      zyje!
      Pozdrawiamtongue_out
      • maggie93 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:45
        Jezu dziewczyny! Pampersy albo smoczki?! Przecież to dziecinne i nie na miejscu. Niby jak chłopak może się poczuć dostając coś takiego?! Żal. . . A wy chciałybyście dostać podpaski a może wibratory?!!! Dajcie spokój
      • madziia Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:46
        my tam chlopaka z naszej kl. kupimy lizaki po 20 gr. tongue_outtongue_out
        ( chyba )

x3 madziia
        • maggie93 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:49
          madziia napisał(a):

> my tam chlopaka z naszej kl. kupimy lizaki po 20 gr. tongue_outtongue_out
          > ( chyba )
          >
          >
          >
          > x3 madziia

Cóż, wcale to pomysłowe ale już lepsze niż pampersy... Kiedy chodziłam do podstawówki to chłopai raz zapomnieli o dniu kobiet i jeden z nich kupił wszystkim dziewczynom po lizaku. On jeden pamiętał. To było naprawdę słodkie.
    • magalik Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:47
      ja teraz poszlam do liceum profilowanego. U mnie w zeszlych latach nic takiego
      sie nie obchodizlo i teraz tez nie. Poza tym to glupie swieto! jak dla mniesmilebig_grin
    • kikusia6 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:48
      My z dziewczynami umuwilysmy sie ze zamawiamy pizze. ^^ i ok.xDdevil
      • maggie93 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:51
        kikusia6 napisał(a):

> My z dziewczynami umuwilysmy sie ze zamawiamy pizze. ^^ i ok.xDdevil
        No właśnie fajny pomysł. U nas w klasie jest tylko 9 chłopaków więc może teżuda nam się zaprosić gdzieś po lekcjach czy coś....
    • zuaona Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 17:58
      nigdy nie pamiętałam, nie pamiętam w tym roku i przyszłym też nie będę pamiętać.
      przypomniała mi wychowawczyni. ; d
      • maximum_ride :**** 16.09.09, 18:11
        ehm... my planowalysmy dac im prezerwatywy i do srodka wlozyc stringi...kiss

ale to chyba nie wypalibig_grin
    • nawta Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 18:15
      My mamy z koleżankami ten sam problem... w 1 klasie gim. kupiłyśmy im skarbonki uncertain Ale w 2 lepiej się postarałyśmy. Kupiłyśmy im po takiej fajnej piłeczce... takie małe trochę większe niż palantówka i napychane powietrzem... Były 3 rodzaje: do kosza, nogi, i jeszcze jedna do kosza. A w tym roku kupimy im bańki mydlane big_grin Niech się chłopcy zabawią wink No i do tego oczywiście słodycze!!!!!!!!tongue_out
    • agusiasweet Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 18:37
      My to wogule-najpierw konkursy z jedzeniem że aż brzuchy im pękają...tongue_out
      potem prezenty jak ktoś dobrze rzeczy zrobi...a potem tak zwane
      "nuplicki"(jestem ze
      śląska)...no i pampersy ;p cool...my to wogule malutka klasa 3 dziewczyny i
      4 chłopacy... przynajmniej znamy sie od dzieciństwa...dlatego chłopacy mają taki
      wypas kiss
    • agnieszka8p Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 18:53
      Ja już koczę gimnazjum więc z dziewczynami wymyśliłyśmy że zrobimy zdjęcie
      wszystkich dziewczyn i wychowawcy taki grupowe wywołamy podpiszemy się i kupimy
      jakieś ładne ramki .... smile Natomiast jak byłam w I klasie gim. to kupiłyśmy
      chłopakom takie wielkie białe koszulki i sprayem na przodzie zrobiłyśmy np Dla
      Marcina smile a z tyłu napisałyśmy i wymyśliłyśmy jakieś przezwisko np Misiek tongue_out xD
    • sliwka Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 18:54
      Ja proponuję gumki...a jak nie, to ewentualnie bokserki, albo stringi z kieszonką.
    • sweet_girl.xd Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:06
      my kupujemy jakieś figurki z czesiem z władców much chyba . x DD i nasza koleżanka
      przebiera się za świnie i dajemy im słodycze i te figurki na tackach . x PP , chodziło nam o
      restauracje . ; ]
    • kajka11 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:07
      czekoladę , komiks , kubek , piórnik , długopis ze ściągą itp. kiss
      • michelle_ Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:21
        a moja koleżanka z klasy wymyśliła
        kartkę a w środku napisanie znaczenia
        jego imienia . ; // nie podoba mi się ten
        pomysł . jest taki mało ciekawy ; / .
      • elf97 Re: Dzień Chłopca 16.09.09, 19:24
        hej, a co dać chłopcom w klasie 6 ?????? ma ktoś jakiś pomysł ?? big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka